The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 12, 2025 2:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 11:32 am 
Neconectat
User

Nu ar fi mai simplu sa trimiti filtrul la DNA si sa ii dea de capat? E clar ca se poate acorda garantie pt o singura lipitura, deci nu vad unde e problema.
De fapt vroiam sa ma exprim altfel: Daca e vorba doar de discontinuitatea acelei bobine asa cum sustine Nexus si DNA, ar trebui sa iti acorde garantia si sa iti repare filtrul. Nu cred ca aici poate fi vorba de manareli si copieri ale filtrelor pt ca il cunosc pe Alex si chiar nu are acest interes. Parerea mea e sa il trimiti la service.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 11:41 am 
Neconectat
User

am insistat pentru ca mi se pare un raspuns atata de usor de primit si totusi nu mi s-a raspuns. Poate in filtrul din cealalta boxa s-ar vedea ce scrie pe dioda dar parca nu as desface-o si cealalta...in fine, nu mai intreb nimica o sa il repar cumva, daca nu scot filtrele la vanzare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 11:45 am 
Neconectat
User

e complicat sa il trimit la service scarface. Piesele oricare ar fi defecte se gasesc si la noi si nu-s scumpe is chiar comune. Mi-ar fi fost mai usor sa rezolv cu tata problema si gata nu-i vorba ca cer garantie pentru un filtru...poate chiar a fost scapata boxa (au fost date in chirie). Problema daca poate veni de la distorsiuni de acolo a venit. Pentru ca tot in clip mergea powermate-ul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 12:14 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

alextripon scrie:
am insistat pentru ca mi se pare un raspuns atata de usor de primit si totusi nu mi s-a raspuns. Poate in filtrul din cealalta boxa s-ar vedea ce scrie pe dioda dar parca nu as desface-o si cealalta...in fine, nu mai intreb nimica o sa il repar cumva, daca nu scot filtrele la vanzare.

care parte nu o intelegi, ca "dioda" nu are nici o legatura cu faptul ca nu-ti merge wooferul?

NU SE AFLA PE ACELASI CIRCUIT

"dioda" cum ii spui tu, NU e defecta, nu o recunosti corect si nu o masori corect, de aceea da impresia ca e arsa.

trimite filtrul in garantie si il reparam noi, care este problema?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 12:57 pm 
Neconectat
User

se poate inchide topicul..daca e asa de greu sa mi se spuna valoarea unei piese...ca vai de mine as vrea sa va copiez filtrul si sa fac si eu o fabrica de filtre dna xpro 2... Parca pentru asta era forumul...sa se primeasca informatii despre produsele comercializate. Am dat 40 de mil pe 2 boxe care au facut pana acum maxim 20 de sonorizari si deja au probleme tehnice si trebuie sa le trimit la garantie... multumesc de ajutor dar ma descurc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 10:20 pm 
Neconectat
User

Daca oamenii s-au oferit sa iti repare filtrul de ce nu il trimiti?
Chiar e asa greu sa il pui la posta?...eu nu te inteleg.Pana acum aveai si filtrul acasa daca il trimiteai.

LE:Nex imi poti modifica si mie numele din loryn(care il am pe celalalt cont) in lorin si pe asta sa il stergi te rog mult.Amandoua conturi sunt ale mele dar la cel cu lorin uitasem parola.Merci

Ultima oară modificat de lorin pe Lun Feb 22, 2010 10:24 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 10:22 pm 
Neconectat
User

asa-s eu mai incapatanat... si imi place fenomenul diy...care se incurajeaza aici pe forum. Partea cu trimisul la service o stiam si eu. Se rezolva oricum nu mai e problema. Multumesc pentru sfaturi la toata lumea.

Sus

Subiectul mesajului: Re: problema filtru Dna Xpro 2
MesajScris: Dum Noi 24, 2013 9:03 pm 
Neconectat
User

spunetii domnilor valoarea la dioda aia ca nu va copiaza baiatul filtrele ,.....chiar asa? il credeti in stare ca se imbogateste el de pe urma unei diode? Alex,cu parere de rau iti spun ca mai bine faceai pe altu cu 42 de milioane decat sa le fi luat de aici.....

Sus

MesajScris: Dum Noi 24, 2013 10:37 pm 
Neconectat

Este evident ca in cazul de fata se dorea extragerea schemei in vederea reproducerii fitrului.

Exact din acest motiv am eliminat marcajele de pe unele componente din sectiunea de protectie.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Lun Noi 25, 2013 4:35 pm 
Mircea Bartic scrie:
Este evident ca in cazul de fata se dorea extragerea schemei in vederea reproducerii fitrului.

Exact din acest motiv am eliminat marcajele de pe unele componente din sectiunea de protectie.

Mircea, bati si tu campii, cine ar fi in stare si ar vrea sa produca asa ceva, nici nu-i trebuie schema, sau valoarea componentelor

Sus

MesajScris: Lun Noi 25, 2013 5:54 pm 
Neconectat

nimic nu este imposibil de copiat daca exista echipamente si timp destul.

Totusi nimanui nu-i convine sa-i fie copiata munca asa ca am facut tot posibil sa impiedicam clonarea.

Din moment ce nu exista clone ale acelui filtru pe piata , inseamna ca ne-am atins scopul.

Sectiunea de protectie este cea interesanta. Partea de separare este clasica si nu pune probleme.

Daca cineva are cunostintele necesare sa faca un astfel de circuit de protectie si-l face de la zero. Nu are nevoie sa copieze pe nimeni. :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2