cuibari bogdan scrie:
Pana acum am avut Sylvania si au tinut cam 6 luni in regim de disco in fiecare sambata cate 6-8 ore... Tinand cont ca scanerele sunt b-l-u-e-t-e-c-h nu imi convine sa bag multi bani in lampi...Si mi-au cedeat 2 in ultima saptamana...si o sa cedeze sigur si celelalte ..si nu prea as da 280lei pe 4 becuri...
pai si ce mai vrei? cat vrei sa te tina? 2 ani?
au 1000 de ore de functionare cel mult, asta in conditiile standard de functionare... adica tensiune corecta si temperatura care trebuie
pe vremea cand foloseam lumini cu lampi ELC cumparam becuri de la . cu cutia... cate 1-2 cutii de cate 12 lampi si tot timpu aveam cate 2 de rezerva in torpedou la masina
is consumabile si cu cat dai mai putin pe ele ..... ghici ce? cu atat o sa te tina mai putin
daca ti se pare ca 280 ron e mult pentru 4 lampi, ar trebui sa te pui in locul celor care au lumini cu lampi MSR / MSD de 575 W care platesc 2800 ron pe 4 lampi
daca consideri ca luminile nu produc suficienti bani in 6 luni cat sa isi amortizeze costurile de intretinere si consumabile.. inseamna ca afacerea ta are o problema