The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 7:10 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce difuzoare se afla in boxele Zeck ARENA AF 215 ?
MesajScris: Mie Mar 19, 2014 12:51 pm 
Neconectat
User

Era vorba de cine a copiat de la cine....nu de cati decibeli are unu si cati are altul....logic asa este....au preluat un model si l-au imbunatatit...Si cronologic la fel stam...Zeck a dezvoltat aceste modele PA cu subansamble Electrovoice....Electrovoice apoi a preluat ideea dezvoltand putin proiectul si au scos modele asemanatoare cu cele de la Zeck ca de exemplu modelul EV S 15-3 care a fost o semiclona dupa Zeck 15/3...."imbunatatirea" constand in mici modificari in filtre si marirea difuzorului de medii chestie care mai apoi a fost preluata de Dynacord.....vreau aceasta discutie sa fie constructiva si sa nu apara dispute.Toate acestea se pot demonstra cu o simpla cautare pe GOGU pe sit-urile de specialitate din Polonia, Germania.Repet....EV a preluat si modificat modelul de la Zeck si Dynacord nu a facut altceva decat sa copieze de la EV....O zi buna....

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 1:55 pm 
in dexul limbii romane la ''a copia '' scria asta : ''Reproducere exactă a unui text, a unei opere de artă, a unei imagini fotografice etc.'' . de aceea intentionat nu am scris nimic despre ''cine si ce a copiat'' si m-am rezumat doar sa dau date tehnice verificabile nu sa ma hazardez in discutii la care nu detin nici o proba concreta !!! daca detii probe in acest sens te rog sa le postezi sa vada toata lumea concret despre ce e vorba ca de exemplu in ce an au aparut pe piata zeckurile (nu in ce an au descoperit conceptul de 3 way ). ms. anticipat pt. ce ne pui la dispozitie .

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 2:27 pm 
Neconectat
User

cine a cerut date tehnice ?...cei pe care ii intereseaza stiu datele tehnice...la fel....Dex cu totii avem :D unii chiar biblioteci impresionante cu mai multe variante de documente informative :D ...materialele cerute de tine, cum am spus mai sus, se gasesc pe site-urile de specialitate din Polonia si din Germania....e vorba de http://www.zvukarina.cz si de http://www.pa-forum.de ....gasesti toate raspunsurile acolo...si nu numai....trebuie doar cautat

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 4:51 pm 
probabil nu ai inteles de ce am postat ce scrie in dex . este vorba de definitia verbului ''a copia'' (restul comentariilor sant ..... ) . acolo scrie clar ca a copia inseamna a reproduce exact un lucru . numai dupa datele tehnice (de aceea le-am postat) e clar ca nu sant exacte zeckurile si dynacordurile !!! referitor la linkurile puse daca tot te-ai documentat in ce ai scris mai ales in limba ceha :D . pune exact la dispozitie linkurile nu lucruri vagi sau forumuri intregi . Ps gogle nu e capabil sa traduca termeni tehnici :lol: !!!

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 5:11 pm 
Neconectat
User

E cum spui tu ... Ai dreptate ...sunt si alte lucruri de facut...

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 5:20 pm 
nu ma intereseaza dreptatea mea si nici sa fie cum spun eu . daca afirmi un lucru trebuie sa si ai cu ce sa demonstrezi acel lucru cu citate , definitii , poze ce vrei tu . daca spuneai ca e doar parerea ta personala era altceva . have a nice day !!

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 5:45 pm 
Neconectat
User

Nu vorbesc aiurea si tu stii.nu am tomp sa caut sa demonstrez...nu mint...mai de mult m-am documentat ca m-a interesat...acum insa am alte filme in cap..nu suntem la tribunal sa deslisim spete...suntem pe un forum dragut si avem libertate de exprimare...normal ca cine nu crede ce spunem are dreptul sa ne contrazica fie ca are sau nu dovezi...oricum...cum zice "francezul" may your day be as nice as mine ;)

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 8:51 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

su eu care credeam ca se discuta despre boxe si difuzoare aici :)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mie Mar 19, 2014 10:56 pm 
Neconectat
User

:)) eh....unele discutii mai deraiaza de pe sine cateodata dar important este sa revina la locul lor ...imi cer scuze pentru offtopic-uri !!!sper sa nu se repete...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2