pascale scrie:
Da.precum in ultima poza atasata,pe placa de cablaj exista doi conectori.unul Discret si celalalt Parallel.D-n Mircea.am inteles ideea cum vin alimentate difuzoarele.ce nu inteleg insa,la care al doilea difuzor faceti referire?pt ca boxa are doar un difuzor.sa fie aceeasi placa folosita in mai multe modele de boxe?de ex srx728.?
Am banuit ca este vorba despre un subwoofer de 2x18"
se pare ca avem de-a face cu un model de 1x18", in cazul asta , mutarea mufei din panou leaga wooferul la pinii 2+, 2- ai mufelor de pe spate, astfel poti alimenta printr-un cablu de 4 fire doua subwoofere individual.
Si daca mufa o pun pe Parallel,inteleg ca va lua intrare in 4 ohm,deci si din amplu vor pleca mai multi wati(conform specificatiilor amplificatorului).in felul asta,as castiga ceva la nivel de spl?mai pe sleau,le-as da mai bine in gura la basi cu amplificatorul care il am?
Daia ai doar doua subwoofere nu prea ai ce face.
Singura solutie ar fi sa pui amplificatorul in punte pe 4 ohmi si sa legi subwooferele in paralel, dar pe T-amp nu ai ce risca pe sarcini atat de joase pentru ca il vei strica , cel mai probabil.
P.s.indicati-mi un procesor de sunet,care sa il inserez in sistem.ceva cu care sa ma descurc dar sa nu ma rupa la bani.banuiesc ca lipsa acestuia face sa nu ma simt multumit de cum suna in momentul actual.
Cea mai buna varianta este aceasta. La pretul acesta este imbatabil cand vine vorba de calitatea pieselor si de performante.
Conectori originali Neutrik, componente de calitate, constructie solida:
http://poweraudio.ro/Procesor_sunet_Phonic_I2600