daaaaan scrie:
Test comparativ intre ele nu prea am unde face...chiar daca gasesc pe undeva o pereche de Corus, Eidos de la Outline nu gasesc nicăieri.
drept si asta, sansele ca un magazin sa le aiba pe toate 3 in stoc sunt egale cu cele sa iei potul cel mare la loto
doar sa ai un prieten lautar sarac si habarnist care sa aiba corus
un tour-x iei de la un forumist sau de la un lautar pasionat de boxele lui siiiiii cu toate te duci la un magazin care are Eidos in stoc
dar oare este as aceva in romania?
daaaaan scrie:
Daca e pana acolo, despre Outline nici pe forum nu prea se vorbeste. Si DA, am dat search

nu prea se vorbeste pentru ca lumea nu prea stie despre ele
sunt scumpe iar prin romania au ajuns destul de putine
eu am avut norocul sa ajung sa vad si sa testez mai multe modele care ori au fost combinate de prin afara de oameni care.... sa combine si ei ceva ca sa scoata de`o bere cand le vand in tara, ooooori de prin cluburi de la oameni care au spus NU valului Dynacord, EV, Qube, FBT sau RCF si au vrut altceva pentru clubul lor
daaaaan scrie:
Sa inteleg ca pentru full-range e mai recomandabilă clasa H la amplificator? Bi-amping iese din discutie...
pentru full-range si sateliti e ideal clasa A

dar daca ai centrala nucleara in spatele clubului si o fabrica de hidrogen lichid... poti sa faci amplificarea toata in clasa A
apoi clasa AB, care e un fel de comprimis intre randament si performante acustice
apoi arficiile din clasele H si G care sunt iar un comprimis ceva mai slab
si in cele din urma artificialele D care fac treaba cat de cat ... dar macar nu fac caldura... ceea ce`i bine
bi-amp? in club pe sateliti? asta chiar ar fi ceva