The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 7:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: vreau sa achizitionez 2 boxe active. ajutor
MesajScris: Mar Noi 18, 2014 11:09 pm 
Neconectat
User

salutare oameni buni...
cred ca am mai bine de 2 saptamani de cand caut pe forumuri , pe google, am dat zeci de telefoane etc
Am un bucet de 2000-3000 lei si vreau sa achizitionez 2 boxe active. problema e ca nu stiu ce sa aleg. am inceput cu behringer 215d, apoi am sarit la 815 neo....intre tp am intebat pers care au o oarecare experienta in domeniu si mi-au zis ca nu sunt bune... acum ma gandesc la rcf. jbl sau electo-voice...
una peste alta sunt praf si am ajuns la concluzia ca am pierdut 2 saptamani degeaba...
mentionez ca vreau sa folosesc aceste boxe cu un mixer simplu si vreau sa le utilizez pt petrecerile din livingul meu, la petreceri in aler liber in curte, la mici petreceri cu prietenii in sali de 50-100mp. Vreau sa mai specific ca am deja un sistem 5+1 de 80w si o linie technics (boxe JAMO)de 100w, ideea e ca vreau ceva mai puternic
ASTEPT RASPUNSURI< PROPUNERI SI IDEI!!! MUltumesc anticipat!!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: vreau sa achizitionez 2 boxe active. ajutor
MesajScris: Mie Noi 19, 2014 12:57 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

boxe active decente, nu vei gasi in bugetul tau.

Niste boxe active decente incep de pe la 2000 de Euro perechea

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Noi 20, 2014 2:52 pm 
Neconectat
User

du-te si asculta mai multe modele si alege in functie de preferintele tale nu de ce viseaza unii

Sus

MesajScris: Vin Noi 21, 2014 3:20 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Degeaba asculti diverse incinte acustice active in conditii diferite ... pe intuneric toate pisicile sunt negre !
Nu exista o reteta a succesului universal valabila , iar daca te iei dupa sfaturi online , macar stabileste-ti un caiet de sarcini cu prioritati : pret , calitate , garantie / post garantie , valoare la revanzare , greutate , dimensiuni de gabarit , notorietate - renume pe piata , pretul consumabilelor , manual de service etc .
Vezi ca pe aici sunt o gramada de idioti cu sfaturi penibile , care au interese comerciale si care doresc sa te fericeasca cu gunoaiele lor second hand la pret supraevaluat .
Imi permit un singur sfat : nu cumpara incinte mai vechi de 12 luni si obligatoriu sa nu fie clasa D pe joase sau medii joase !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Mar Dec 23, 2014 9:54 pm 
Neconectat
User

dap....speram sa primesc mai multe ....dar...
intr-un final am luat 2 boxe active behringer 815 si un mixer behringer 802....
vreau sa va spun ca in ciuda faptului ca nu am avut ocazia sa le ascult inainte de achizitie, sunt f multumit de ele...putere mare, sunetul clar etc... prima proba am facut-o intr-o camera destul de mica si la un volum de aproximativ 50% mi-am busit tubul unui televizor mai vechi...

acum am rugamintea dvs celor care aveti o experienta mai mare in domeniu sa-mi spuneti cum fac reclajele mixer-boxe. adica:
volumul la boxa cat sa fie .
sa tin volumul din mixer
la mixer am volumul pe fiecare iesire si volumul general ( cat sa ridic volumul pe iesire si samerg doar cu volumul general....

Sus

MesajScris: Mar Dec 23, 2014 10:07 pm 
Neconectat
User

apropo... pt aceste boxe este nevoie de stabilizator de tensiune???? cu toate ca locuiesc intr-o zona buna in giurgiu...am probleme mari cu tensiunea. risc sa le ard?? (amplificatorul)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2