The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 20, 2025 2:17 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ceva poze dar insuficiente
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 3:50 pm 
Hy

Ultima oară modificat de Parakiosu2 pe Vin Noi 09, 2007 12:17 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 3:58 pm 
Neconectat
User

ce fac cu ochiul playerele alea :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 4:00 pm 
parakiosule, schimba cablurile alea de 2 lei de la playere si mixer :roll: , ia si tu ceva "brand" name :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 4:05 pm 
haha

Ultima oară modificat de Parakiosu2 pe Vin Noi 09, 2007 12:18 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 4:22 pm 
la noi is 1,5 lei bucata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 7:13 pm 
Neconectat
User

ce-i adi? crezi in diferentele intre cabluri? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 7:14 pm 
sincer da :lol: :lol: :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 2:40 pm 
adircf scrie:
sincer da :lol: :lol: :lol: .

Lol -dar de ce adi?de ce?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 3:12 pm 
Am prea multa experienta proasta cu cabluri de 2 lei si speakoane .. :roll: . Nu mai vreau si sincer nu-mi pare rau pe banii dati pe cabluri.

Am rupt in 2 un cablu Proel rca - rca si un Cordial jack mic stereo - 2 x jack mare mono ca sa fac un jack mic - rca si un rca - jack 2x mare mono. Am ramas masca la cum arata proelul in interior :shock:

Si la boxe am de 2 cabluri 2 x 2.5, 10 m cu mufe Neutrik 2NL si unul de 20 M cu aceleasi mufe. Singurul cablu noname e cel de la mixer la microfon care culmea, a inceput sa faca fite, asa-i Claudio ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 4:27 pm 
adircf scrie:

Si la boxe am de 2 cabluri 2 x 2.5, 10 m cu mufe Neutrik 2NL si unul de 20 M cu aceleasi mufe. Singurul cablu noname e cel de la mixer la microfon care culmea, a inceput sa faca fite, asa-i Claudio ? :lol:

Ia-ti mic-ul ala care ti-am zis eu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 4:51 pm 
Poi stai sa mai produc ceva bani. Si sincer nu ma prea incanta ce am vazut. :roll: . Cred ca imi iau un shure sau akg wireless :roll: ca deja ma enerveaza si pe mine cand vad un staroste ce privire are cand imi vede microfonul cu fir :lol: :lol: :lol:

Edit. Puteau sa imbunatateasca look-ul la denoanele alea. :P , nu se compara cu cele de la pioneer :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 4:56 pm 
Neconectat
User

asa e adi, spikoanele astea chinezesti nu tin nici macar pana lipesti cablul. odata am avut unul si nici nu l-am incalzit mult si deja mi-au iesit conectoarele din el.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 4:57 pm 
adircf scrie:
Poi stai sa mai produc ceva bani. Si sincer nu ma prea incanta ce am vazut. :roll: . Cred ca imi iau un shure sau akg wireless :roll: ca deja ma enerveaza si pe mine cand vad un staroste ce privire are cand imi vede microfonul cu fir :lol: :lol: :lol:

Edit. Puteau sa imbunatateasca look-ul la denoanele alea. :P , nu se compara cu cele de la pioneer :wink:

Deja sunt nervos

Da nervos rau

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 5:11 pm 
parakiosule, asa mi-ar trebuie si mie 2 denoane cum ai tu, sa le mangai asa frumos :P :P :P .

Hai omule nu fii suparat, ziceam la shto. Uita-te la reloop, gemini si alte firme de 2 lei si 15 bani ce design de toata jena are :? . Eu am zis aia ca stiu ca le iubesti mult si vroiam sa vad reactia ta

@ sZIZI stii cand am zis gata cu chinezariile? Cand am vrut sa scot afara o mufa din boxa si am ramas cu partea albastra in mana :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 6:33 pm 
Neconectat
User

sZISZI scrie:
spikoanele astea chinezesti nu tin nici macar pana lipesti cablul. odata am avut unul si nici nu l-am incalzit mult si deja mi-au iesit conectoarele din el.

de cand au mufele astea si pini de care trebuie lipite firele ?
eu de la k.o.n. am lucrat doar cu mufe la care firele se prindeau in surub de mufe :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2