The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 2:42 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: forumuri de electronica
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 9:17 pm 
Neconectat
User

acest forum este cu specific audio, deci banuiesc ca pot sa cer niste linkuri spre formuri de electronica.

Stie cineva? Inafara elforum?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 10:43 pm 
www.electronics.0x.ro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si apoi da click pe www.donpetru.0x.ro :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 10:49 pm 
Neconectat
User

asteptam sa deschida roacarul un forum. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 6:15 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

:lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 12:02 am 
adircf scrie:
www.electronics.0x.ro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si apoi da click pe www.donpetru.0x.ro :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

adi daca nu ai citit pe alldjs.0x.ro iti spun eu acum:

suntem invitati sa ne facem cont la don petru pe forum-mai ales tu

cred ca dupa 5 minute iei bann de la don petru-sa fie si el satisfacut :twisted:

nexus tu ai onoarea sa fii primul care o sa-ti faci cont

noi dupa tine :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 7:51 am 
Neconectat
User

Ma, da voi ce aveti cu omu ala pana la urma? :lol: :lol: Nu am citit toate chiar toate posturile de pe elforum, cand v-ati sparat asa tare pe el? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 8:18 am 
Neconectat

nu voi face nici un cont pe forum la el

eu tot ce am vrut a fost sa-l impiedic sa mai posteze tampenii .

in rest nu am nimic cu el

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 10:41 am 
Sebi scrie:
Ma, da voi ce aveti cu omu ala pana la urma? :lol: :lol: Nu am citit toate chiar toate posturile de pe elforum, cand v-ati sparat asa tare pe el? :lol:

Nu avem nimic cu el.doar cu aberatiile care le scoate.
Daca intra unul care nu are habar de pro audio isi face o parere de cacao fata de ecle so paudio.Ii da Don Petru 2 sfaturi de se duce dracu.Cum ar fi ca wn15s nu are mai mult de 150w (de phonic max 2500 nu mai zic).
Ma umplut de nervi.

Eu merge pe idei urmatoare:nu stii nu este o rusine intrebi si te lamureste cineva pana la urma.Dar daca tot nu stii nu este corect sa dai si sfaturi pe deasupra.Si mai ales sa denigrezi un brand sau o firma.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 10:59 am 
Neconectat

el nu avea nici o problema cu vreo marca , pur si simplu folosea niste standarde invechite, care ii dadeau niste rezultate total eronate.

el nu putea sa accepte ca de prin anii 40 au mai evoluat putin tehnologiile

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 12:50 pm 
Neconectat
User

imi placea standardul de 5A/mmp pentru sarma difuzoarelor.
Se pare ca nu facea distinctie intre transmiterea energiei electrice si consumarea ei. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 10:05 pm 
mircea, recunosti ca a fost geniala ideea cu inscenarea? 8) 8) 8) . Jur ca ii flodam la vasile serveru cu refresh din 20 in 20 de secunde :shock: :lol: :lol: .

@ parakiosu. Am cont acolo :P da nu mai zice la nimeni :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 02, 2007 10:14 pm 
Mai baieti ia cititi voi aici:
Citat:
- adiRCF ca si cativa alti "elforum staf" - sunt niste baieti care daca le arati solutia unei ecuatii de gradul doi zic ca nu e adevarata dar nu stie cum sa o demonstreze, adica sa o rezolve - ma adresez in special "elforum staf" (asa a fost si cu parametrii difuzoarelor spuse de mine, toti ati aratat cu degetul ca nu sunt adevarate dar nu ati demonstrat care sunt alea sau cat de adevarate sunt cele redate de producator). Asta inseamna multe lipsuri la capitolul electroacustica iar pe ceea ce va bazati sunt niste simple aplicatii practice, tipic "amatoricesti", putin mai multe ca a unui user obisnuit.

Cat despre bunul simt a onoratei asistente "elforum staf", apropo de expresia adresata mie "Mai esti si nesimtit" inclusiv de catre administrator, trebuie sa va spun ca gestul cu care a moderat unul din topicurile de la aceasta sectiune subnumitul "adiRCF" - mi-a sters si ultimul post si a mai modificat pe acolo parmise RCF cu RFT - chiar daca modificasem eu la o ora dupa ce scrisem topicul, denota un fel de "MASCARADA' a anumitor moderatori de pe acest forum cu scopul de a-mi strica (cica) mie imaginea si pentru a-mi micsora sansele de reusita cu forumul meu. In plus subnumitul AdiRCF, mai si recunoaste cu alte ocazii "fericirea lui nemasurabila" de a-mi face astfel de "caterinci pe forumuri". Stie el pe care in afara de asta.

Dar sa revin si la Nexus care, precum a spus-o si el, un "ilustru absolvent de conservator", ii place sa comenteze anumite aspecte mai putin de el stiute ci doar din observatii practice care nu au nici un fundament teoretic. In plus, putini au avut sansa sa-mi comenteze la nivel tehnic ingineresc anumite afirmatii - ma refer in exclusivitate la elforum staf - ci doar si-au dat cu presupusul prin ceea ce au observat ei si ceea ce a rezultat. E ca intr-un poveste de genul "am calculat ca un avion se deplasa cu 1000Km/ora iar onorata asistenta care le-a vazut spune ca in massmedia s-a relat o viteza de 500K/ora. Dar care e adevarat ?". In aceasta poveste "elforum staf" este onorata asistenta care a luat informatiile dintr-o parte - nici ei nu stiu cat de adevarate sunt si le-a plasat aici pe forum cu rang de credibilitate suprema. Chiar va rog sa mai intrati la mine pe forum, am vazut ca AdiRCF a si inceput sa studieze rubrica cu intrebarile incepatorilor, poate va mai lamuriti si totodata sa observatii ca o mare parte din chestiile teoretice tratate si explicate userilor au si o blibliografie - va rog sa o studiatii, in special Adi si apoi sa mi te adresezi mie pe alt topic cu afirmatii care mai care deocheata care nu au nici un fond.

In plus, pe forumul meu, niciodata nu am ezitat sa prezint anumite solutii care conduc la cumpararea unor kituri audio sau nu de la anumite firme - a se vedea cazul cu kiturile de la elprod. Pe cand aici e un fel de BAL MASCAT in care solutiile se impart in trei directii prioritare: hi-end, elprod si mai era ceva, dar in fine... "cred ca ati fost ochi si urechii si ati inteles ideea".

Ma bucur ca recunosti Vasile ca forumul tau: "forumul asta de mitocani" chiar daca are putina nuanta metaforica dar intr-un anumit sens este presurat si cu un sambure de adevar. Tu ai spus-o, Vasile ?

Si postul nr.2 special pentru AdiRCF:

Vasile a scris
Citat:
cine vorbeste... unu care din lipsa de inspiratie si neavand difuri la ghicit sa pus de a copiat elforum cuvant cu cuvant

donpetru a scris:
Citat:
Sa fim seriosi, al meu cel putin are o sectiune dedicata concursurilor pt titulatura de moderator, deci... al meu a devenit originalul. Apropo, nu ar strica sa le dai un test moderatorilor sa vezi daca mai fac fata pe acest forum, cred ca sigur AdiRCF il pica daca nu si tu.
Fac precizarea ca sunt cativa moderatorii pe acest forum si useri cu o conduita ireprosabila, inclusiv sorteh, zal.
In plus, e vrajeala chestia cu "a copiat elforum cuvant cu cuvant", e doar pura INVIDIE, doar atat. De asta e asa cald in Romania si mor oamenii pe capete!!!

P.S. Misto forum ai facut adiRCF, dar e naspa, nu cred ca strange mai mult useri decat gasca din acest topic.
Si auzi, gasca de mai sus, nu stiu cine m-a comparat cu un "mos" si nu mai stiu cum - dar nu aici pe alt forum. Auzi, cica mos ???? :D :D :D
Va anunt cu cea mai mare placere ca vorbesc cu voi despre orice: culturism, electricitate, sonorizarii si ce mai vreti voi, inclusiv cum sa-ti exciti femeia apeland la clitorisul ei, apropo de o afirmatie mai veche de a lui adiRCF. Mai baieti, va anunt ca nu am ami mult de 30ani, de fapt mai am vreo 2anii pana implinesc aceasta varsta. Asta asa, ca sa va potolesc curiozitatea.

adiRCF a scris:
Citat:
Am cont acolo Razz da nu mai zice la nimeni

Stiu ca ai clona aia de user si in alta parte dar am lasat-o de umplutura, am vazut ca nu ti-ai trecut, parmise, nici locatia.

Frumos, adiRCF, dar si mai frumos ca ai recunoscut intr-un alt topic pe un alt forum ca mai vizitezi sectiunea destinata incepatorilor de pe forumul meu. Nu e rau, mai inveti ceva si cine stie.

Omule tu crezi ce spui? scoate-te scoate-te Editat de Parakiosu2 ( ce bine ca nu am intre 16 si 21 de ani ca intram si eu in aceiasi oala

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 02, 2007 11:03 pm 
petrica...iar postezi cu coaiele pline? Du-te frumos la baie cu o carte de electroacustica de pe vremea cand se credea ca pamantul e plat si goleste-le naibii. :lol:

auzi petrica, eu habar nu am ce ai vrut sa zici cu topicul de mai sus.

adiRCF a scris:
Quote:
Am cont acolo Razz da nu mai zice la nimeni

Unde naiba am scris eu asa ceva?user "Razz" cica :lol: Ia mai uita-te atent pe acolo sa vezi ce user am doar de monitorizare si sa ma pis pe mine de ras cand ii sugerezi unui incepator ca amplificatorul trebuie sa aiba puterea de 2 ori mai putin ca puterea rms a difuzorului. Mdeah petrica, apoi sfaturi din astea tot sa dai. :lol:

@baietilor de pe power audio

martor mi-e dna, nexuse cand incerca petrica al nostru sa se lanseze pe forumul hi-fi cu teoriile lui renascentiste cu un miez de aparente. Contrazi-ma mircea daca nu zic bine.

Zicea petrica intr-o faza un apropo la forumul lui mircea cum ca ii plin de pustani de la 17 la 21 de ani care isi fac si ei 2 boxe si merg la sonorizari si daca el (petrica) ar fii fost in locul lor i-ar fii rusine. ok, bun...i-a raspuns si dna dupa care si-a inchis gura petrica si dupa aia mi-a trimis un pm pe elforum la care i-am raspuns si va redau un pm:

"" De exemplu toti ce vor sa invete lucruri noi si sa fie mai profi... toti in domeniul sonorizarilor merg la nexuse pe forum si cei ce vor sa invete electronica vin la Vasile pe forum. Multi sunt limitati acolo(era vorba de korn ) si asa vor ramane.

Acuma iar m-am enervat ca miam adus aminte de o faza pe hifi. Tu vorbeai la un momentdat de parca toti forumistii intre 17 si 22 de ani ar trebui sa le fie rusine ca se duc la sonorizari. Ii drept ca unii merg cu hp15W altii cu wn15s. Fiecare cu ce are, dar sa-ti spun si eu sincer.. in baia mare sunt multi barbati ce se cred mari pizdosi in sonorzari si scule care inca cred ca behribger ep2500 are 2 x 1200 w la 2 ohmi, altii se duc cu 2 basi pe 15" si un satelit pe 12", cate 3 legate in paralel pe un canal fara crossower pe basi, iar altii cred ca au facut o afacere buna ca au dat 50 de E pe un shure beta care defapt ii copie de 2 lei si 15 bani luat de la rusi sau pachistanezi. si pot sa dau exemple. Mie imi plac baietii de la nex de pe forum. pot sa-ti dau o groaza de exemple in care am vazut userii de pe . care au trecut la nex si au evoluat mult. si eu fac pariu la orice ora, cum a spus si dna pe hifi ca oricine de pe poweraudio da clasa la unul de 45 de ani ce s-a ocupat cu sonorizarile de peste 15 ani. oricand si la orice ora fac pariu. Asa tare m-a deranjat treaba asta, habar nu ai. Nu ai insultat pe unul, nu m-ai insultat pe mine, ne-ai insultat pe toti :evil: :evil: . Eu mai fac misto de unu' doi asa cateodata dar fac de bun simt, asta sunt eu. "" Pm-ul era lung dar am dat un scurt citat din ce i-am spus

Mars afara nesimtit ordinar si stai in gaoaza ta de forum ca nu ai ce cauta aici. :twisted:

p.s. Nu mai enerva pe cine nu trebuie ca poate-ti pica asa din senin si forumul ala. :roll: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 02, 2007 11:15 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

si uite asa... :roll:
http://www.donpetru.0x.ro/viewtopic.php?t=11874

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 02, 2007 11:40 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Nu ai insultat pe unul, nu m-ai insultat pe mine, ne-ai insultat pe toti :evil: :evil:

urat din partea ta petrica. urat de tot sa vorbesti asa la adresa noastra. suntem o familie aici !!!

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2