mie-mi placeau ideeile lui cu Elforum Staff

, si cica Mircea cu Vasile ceva coalitite de interese, conspiratii...etc. . mai imi placea ca tot timpul incerca el sa se lege de mine sa ma faca de rusine pe forumuri si din astea. A incercat si cu Mircea la un momentdat....dar evident ca nu s-a descurcat.
Ps. daca tot s-a vorbit de oamneni cu "experienta" si in varsta... ce au ideeile lor sa va spun ce am patit ieri, poate nu intereseaza pe nimeni dar tot spun ca a fost prea tare faza.
Ma duc ieri in cartier (unde am stat acum 6 ani inainte sa ma mut la casa) si intamplator il vad pe unu cu un scuter super frumos de 125cmc. Motor modificat...toba...etc, deci rupea. Bun.... Pe la garaje pe acolo este un mos ce are formatia lui si mai rebobineaza cate un difuzor bla bla bla. A reusit sa fraiereasca copilul sa-i dea scuterul respectiv pe 2 boxe vai si-amar de ele. Boxele erau paralelipipedice super mici facute la plesneala...adica jumate din proiectul original ca nu-i placea cum suna. Erau dotate cu Eminence Alpha 15 DAR tunate. In sensul ca i-a decupat dustcap=ul si i-a pus unul mai mic, cat sa acopere bobina de 1,5" ca sa urce mai bine in frecventa ca tweeterele facute de el

la strung, magneti de pe ceva difuzoare de 10 VA, 6 ohmi, si materialul membranei tweeterului facut din plastic din ala de film pt aparat foto. Ampliful era unu facut. Dupa greutate mi-am dat seama ca era naspa deoarece nu depasea 10 Kile....deci 2 x 400 W din parti.

. Copilul...super incantat dar dupa o ora, radea tot cartierul de el. Zicea ca boxele sunt ca si ale mele

. L-am intrebat pe mos ce vrea sa faca. Si mi-a spus. Inmatriculez scuterul il vand + banii pusi deoparte imi iau 2 boxe. Dumnezeuleeeeeeee

, nu mai puteam de ras la ce tapa si-a luat copilul...poreclit de mine acum vreo 8 ani... "Puleas" la cat de dastept era

. P.S. Scuterul a fost 800 E intr-o stare exceptionala, aproape nou + modificarile aferente