The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 11:19 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: E15-350n la un botez
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 9:58 am 
Pozele sunt de acum cateva saptamani la un botez care a durat cam 5 ore si la care nu prea a dansat lumea !
Imagine
Imagine
Imagine
Aici se vede ca eram foarte concentrat !!!
Imagine

Ps: nu stiu cum sa fac pozele mai mici ! :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 10:50 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cu paint !!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 1:13 pm 
cu paint sau irfanview.

Intoarce hornurile alea cu 90 de grade, parca i-am mai zis la cineva pe forum.

De ce mergi pe un canal al amplifului? si ce boxa se ascundea in spatele tau? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 1:47 pm 
Neconectat
User

ce amplif ai ? cat o fost?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 3:01 pm 
In spatele meu era o boxa pivi :P de 15' cu driver de 1' pe 4 ohmi , hornu nu l-am mai schimbat pt ca era lipit cu silicon si oricum boxele le dezmembram pt ca imi fac cu c12.
Boxele le foloseam pe un singur canal pentru ca amplificatorul are 2x575w in 8 ohmi si 2x750w 4 ohmi (teoretic ) Si nu am vrut sa le pun pe normal de frica sa nu le stric !!
Ampu e alto macro 2400 .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 3:04 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

dupa maner pare sa fie ceva peavey..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 3:45 pm 
pufuletz scrie:
Si nu am vrut sa le pun pe normal de frica sa nu le stric !!

1. nu are puterea aia
2. nu-ti mai fie frica. muzica nu reprezinta nici 1/2 dintr-un sinus :wink:

e15 neo a fost testat si cu 900 W muzica

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 10:24 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

ar fi frumos sa finisezi boxele :)
si adi are dreptate, poti sa le pui fara frica pe ambele canale, dar pe mixer sa nu ajungi pe rosu.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 10:32 pm 
Boxele nu le mai am !
Am vandut difurile de bas si o sa-mi iau c12-300mb pe care o sa-l pun intr-o incinta de vreo 45l alaturi de pad 52 , deoarece am constatat ca boxele astea sunt pea mari in volum si este foarte dificil sa le cari 4 etaje pe scari !
Si probabil o sa mai apara si un sub cu hp18s !!
Amplificatorul nu l-am dus niciodata in clip si nici nu am de gand !!
Cam la cate persoane as putea face fata cu satelitii cu c12 si subu?
200 ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 10:35 pm 
Neconectat
User

ai dreptate, is mari... da nus grele :))
o sa vezi... ca boxele cu c12 nu os a fie cu mult mai usoare.
si apoi... pui si basu la bataie :)) , ala o sa fie cel mai usor de carat 4 etaje.
SOLUTIA pt tine este, wn15+pad52 sau wnd63 in incinte de 70 litri.
usoare si nervoase.
daca e greu de carat, uita de sistem PA (basi+sateliti) ca o sa iti fie mai greu atunci. Fa 2 fullrange super compacte , nervoase, usoare.
dupa mine, asta e solutia ta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 10:47 pm 
Boxele nu erau foarte grele dar erau incomod de voluminoase !
Fullrange cu wn15s ar fi fost frumos ,dar tot iese incina relativ mare chiar si 70l, in plus daca o sa le pun pe stative...... adio bas !
De aceea vreau 2 sateliti puternici ceva mai compacti pe care sa-i iau la sonorizari ai slabe si cand mai nimeresc un majoat ceva aduc si subul !
Eu am ramas cu chestia asta cu 2.1 de cand am auzit in supermaketul Cora , era un fel de promotie la nu stiu ce si venisera niste tipi sa puna muzica cu un sistem 2.1 JBL , cu 2 sateliti de 12' plus driver si un subwoofer de 18" pasiv, pe care l-am gasit mai tarziu pe situl oficial Jbl !
http://www.jblpro.com/JRX/JRX118S.htm subu
http://www.jblpro.com/JRX/JRX112Mi.htm si satelitii
Mi-a placut la nebunie cum putea sa sune sistemul asta , mai ales basul care pica greu la stomac !!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 11:47 pm 
Neconectat
User

Tu stii. Tot ce pot sa zic eu ca, boxele mele de 70 litri au 12,5 Kg. si 70 litri e chiar putin. is super practice. Au vena, is usoare, fidelitate super mare.
Eu, in viitorul apropiat ma gandesc la perechea sistemului asta, adica inca 2 wn-uri, si atunci.... o sa acopar cu maxima usurinta orice sala si nu va trebui full power. cu astea de acuma, orice nunta trag. Cu alea 4 ce vor fi... voi trage super usor orice sonorizare.
Daca faci 2.1 ai nevoie de 2 amplifuri, de un procesor (ca sa faci un sistem 2.1 calumea). Si is voluminoase toate astea. De ce nu te orietenzi la un sistem cum avea nexus ? 2,1 de ala. un bas cu c18 si 2 sateliti cu e12 si pad52(poti sa pui tu pad, el o avut pht), si faci un panou detasabil in subwoofer unde bagi satelitii, si ai doar un sg bagaj, mare, dar e unul singur.
Totusi cea mai buna combinatie pt tine mi se pare wn15s+pad52(asta il ai deja) in 70 litri. super usoare, super compacte super nervoase.
parerea mea.
acuma... tu faci ce vrei :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 30, 2007 8:45 am 
Neconectat
User

Ale tale au 12,5 kg ca-s facute din materiale .. rare. Hai, care ghiceste cat are o incinta facuta de pal de 18 wn15s+pad52?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 30, 2007 8:55 am 
Neconectat
User

cutia simpla aprox 20 kile.
@andreis nu e material asa rar , e plywood :) . e un material mai scump, dar merita fiecare banut. e rezistent la apa si e super rigid.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 30, 2007 9:06 am 
Neconectat
User

22,5 cu totul.

Stiu ce e, dar e inaccesibil publicului larg (poate si din cauza costurilor :roll: , dar nici unde sa caut nu stiu) si acu mai ca-mi pare rau ca le-am facut din pal: greu, prost, nu tine apa.. doar ca-i ieftin, dar si aici depinde de unde-l iei.

Pentru 2 oameni e ok sa le duca, dar totusi..

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2