The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 10:31 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 07, 2007 1:13 pm 
La volum mic diferentele nu apar , dar cand incepi sa dai cu ceva mai multa putere se observa ca c12 urca ceva mai bine si nu se chinuie asa de mult ca e15 . In plus are si dispersia ceva mai mare .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 07, 2007 11:43 pm 
Am observat ca la aceeasi putere in afara cutiei c12 are cursa mult mai mica decat e15 !!
Are sistemul mobil mai rigid?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 07, 2007 11:48 pm 
Neconectat
User

Se mai lasa dupa rodaj.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 07, 2007 11:51 pm 
Stiu ca se mai lasa suspensia dupa ce il folosesc un timp , dar E15-350n cand l-am testat avea cursa mai mare . Am folosit aceeasi melodie, pe acelasi amplificator, la acelasi volum ! Deci conditii identice !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 07, 2007 11:59 pm 
No coment !! :D
Imagine
Imagine

Ultima oară modificat de Mihai Cimpoeru pe Sâm Sep 08, 2007 12:20 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 08, 2007 12:12 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

si pe mine ma bate gandu la o pereche de fr? (coboara destul c12?) daca nu macar pe post de satelit, insa nu stiu daca merita dati banii pe un wnd63, sau e bun si padu taiat mai sus, tinand cont ca c12 urca mai bine in frecventa ca un difuzor de 15".

Ps: te rog foloseste paint->image->strech\skew pana iti ajunge poza la dimensiuni acceptabile ... (800*600) nu de alta da e foarte aiurea sa tot dai in dreapta si in stanga sa vezi toata poza ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 08, 2007 10:50 am 
Neconectat
User

Testul in aer liber nu are relevanta, tot ce poti sa vezi e cand ajunge difuzorul la limita.

Ultima oară modificat de Sharky pe Joi Apr 09, 2009 9:36 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 08, 2007 4:04 pm 
pitbull_bog scrie:
insa nu stiu daca merita dati banii pe un wnd63, sau e bun si padu taiat mai sus

nu am ascultat in viata mea wnd 63 dar zic ca-si merita banii facand o comparatie la cat de sus urca wnd-72 comparativ cu pad52. Pad52 nu urca sus.... e foarte atenuat raspunsul peste 12 Khz. In schimb wnd-u meu comparativ cu pad52 poti sa-i spui ca-i hi-fi :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 08, 2007 4:56 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

adircf scrie:
pitbull_bog scrie:
insa nu stiu daca merita dati banii pe un wnd63, sau e bun si padu taiat mai sus

nu am ascultat in viata mea wnd 63 dar zic ca-si merita banii facand o comparatie la cat de sus urca wnd-72 comparativ cu pad52. Pad52 nu urca sus.... e foarte atenuat raspunsul peste 12 Khz. In schimb wnd-u meu comparativ cu pad52 poti sa-i spui ca-i hi-fi :lol:

Hai sa o luam atfel.

In combinatie cu wn15s care e mai bun (excluzand wnd72 care e cam scump) care s-ar comporta mai bine wnd63 sau bm d750, ele fiind aproape egale ca pret, hornul fiind putin mai scump pentru driverul cu iesire de 2".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 08, 2007 6:06 pm 
Aici m-as duce strict pe mana lui DNA la faza wnd 63 vs bmd 750 la care suna mai bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 08, 2007 8:28 pm 
Neconectat
User

Si eu ma gandesc in viitorul apropiat(in functie de prioritati, bani..) sa trec de drivere de 1.5, cu conditia sa gasesc hornuri care sa mi se potriveasca pe boxa.

Nu vrea nimeni 2 paduri+hornuri un pic mai ieftine ca unele noi>? Folosite putin :lol:

Oricum trebuie sa ma duc sa le ascult pe la kenwood inainte, clar.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 15, 2007 7:08 am 
Ar face fata un subwoofer BR cu HP18S la satelitii astia ?
Adreis uita-te pe site la wn-44d ! :wink:
Ps: A vazut ca pe site zice ca hp18s are 95.7 db , dar in pdf zice ca are 98 .. :roll:
Care este spl-ul real ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 15, 2007 9:34 am 
pufuletz scrie:
Adreis uita-te pe site la wn-44d ! :wink:

Nimic nu se compara cu o boxa cu driverul mare si taiat jos 8)

Ps: A vazut ca pe site zice ca hp18s are 95.7 db , dar in pdf zice ca are 98 .. :roll:
Care este spl-ul real ?

buba P.Audio, obisnuieste-te :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 15, 2007 12:35 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

in banda in care este folosit ca subwoofer pana in 150Hz media este de 95.7

in mod Fr are 98

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 15, 2007 3:56 pm 
Adircf stiu ca e mai bun un driver mai mare taiat mai jos dar wnd72 costa 530 ron bucata :?
Nexus atunci c18-600lf cat are sub 150 hz ? Sau e mai bun C18-650el?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2