The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 12:37 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Weekend aglomerat
MesajScris: Mar Sep 25, 2007 8:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

A fost intr-adevar un weekend greu de tot, vineri majorat de la 8 seara la 7 dimineata cand am ajuns acasa, am dormit 3 ore, dupa care am dus sculele intr-un local unde a avut loc un concert hip hop cu invitati VERITASAGA, BURN BABYLON CREW, ZOMBIE THC si CUMICU care bine inteles a tinut pana tarziu in noapte, am ajuns acasa tot pe la 7. Insa duminica ... somn de voie. :D :D :D
De sunat a sunat super bine la majorat, dar la concert s-a vazut ca a fost subdimensionat sistemul. Noi(eu+organiztorul) ne asteptam la max 150 de persoane, ceea ce era ok, dar in final au fost vreo 300 :roll: . Plus ca powermixerul nostru era in garantie in bucuresti si aia nu mai dadea Dumnezeu sa-l gate. Asa ne-au adus ei un cacat de behringer (deci firma mai proasta la capitolul mixere ca si behringer nu cred ca este, potentiometrele merg foarte foarte nelinar, mai ales gainul!!!). A facut figuri
si un microfon (degeaba era shure ... daca nu e macar 100E un pic mi se pare ca e slab, ceea ce mi s-a adeverit in seara aceea, cel ce a facut figuri fiind vreo 50E). Deja incep sa constientizez si eu ca in audio primesti exact ceea ce platesti, si ca nu merita sa dai banii pe scule de rahat.

Per total a fost ok, au fost si ei multumiti.

Enjoy :wink:

Aici sculele la instalare la majorat:
Imagine
Imagine

Si aici lumea, care parea sa se distreze 8)
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Un prieten dj, care e practic indragostit de boxele noastre. :D :D
Imagine

Si poza cu fata pe sub, ca tot am promis ca pun si una deasta. :P
Imagine

Aveti acilea si niste filmulete de la majorat.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0393&hl=en
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4918&hl=en
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8630&hl=en
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7847&hl=en
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0

Deci uitati-va in ultima filmare cum danseaza toata lumea linistita si vine ala din spate cu camasa fluturand. NU stiu cum sa va spun da si acuma mai rad pe seama lui. :))))
Scuze pt calitatea filmarii da a fost facuta cu camera foto (fujifilm s5700) si nu am vrut sa aprind un bec ca stricam atmosfera 8)

Si acum de la concert:
Imagine

Cumicu:
Imagine

Zombie THC:
Imagine

Burn Babylon Crew:
Imagine

Veritasaga:
Imagine

Dj Wicked:
Imagine

Hai ghiciti ce mixer si ce platane are. Io unu am salivat vreo ora la ce scule avea. Avea inclusiv interfata intre platane mixer si laptop, practic punea piesele de pe calc, facea doar scratch pe platane. :shock:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 25, 2007 9:44 pm 
Neconectat
User

la cum tin baietii microfonul e normal sa sune prost habar nu au cum sa tina un microfon in mana , sa citeasca odata cartea tehnica sa vada cum se foloseste microfonul corect .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 12:08 am 
crexy scrie:
la cum tin baietii microfonul e normal sa sune prost habar nu au cum sa tina un microfon in mana , sa citeasca odata cartea tehnica sa vada cum se foloseste microfonul corect .

Vai crexy..aia a fost si prima mea reactie cand am vazut pozele. Am si uitat de umbra fundului care nu se vede prea bine a fetei in alb ce danseaza pe horn :?

tule mama lor...asa aiurea se aude + ca ii si dendinta lor sa amplifice sunetul ragusit :?

Si zici ca ai facut show cu jigolo. (cred ca-i singura manea pe care-o pot asculta cand sunt treaz.) :lol: . adi_0206 sa nu faci misto

pitbull_bog scrie:
Deja incep sa constientizez si eu ca in audio primesti exact ceea ce platesti, si ca nu merita sa dai banii pe scule de rahat.

Fraza de mai sus eu o asociez cu "Desteapta-te Romane". Si eu am trecut prin faza asta.

Misto proelurile :wink: Ti-ai luat si husa de la ele sper :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 1:38 am 
Data viitoarea incearca cu Guta - alba ca zapada sau Florinel si Ioana -Te iubesc .................mai mult mai mult......................cu fiecare minut

sa vezi atunci atmosfera

BTW zile la invitati ca GIGOLO nu e hora

Super omule
tine-o tot asa

cu ce ai dat in sub-uri?inafara de aia in alb :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 8:48 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
adi_0206 sa nu faci misto

cine ? eu ? niciodata`n viata :lol:
cat despre raperii care mananca microfoane - imi vine sa ii bat cu microfoanele in cap pana ragaie manele

Parakiosu2 scrie:
Data viitoarea incearca cu Guta - alba ca zapada sau Florinel si Ioana -Te iubesc .................mai mult mai mult......................cu fiecare minut

melodia lu` Florine si Ioana se numeste "Te iubesc oriunde ai fi" si chiar merge beton la show-uri

pitbull_dog daca calca fata aia cu tocu` in gaura de la maner si isi rupea tocul - o duceai tu in brate acasa ? :lol:
de ce nu ai pus filemele pe youtube - ca porcaria asta de la google ia 2 ani lumina pana se incarca :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 2:30 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
cat despre raperii care mananca microfoane - imi vine sa ii bat cu microfoanele in cap pana ragaie manele

:lol: :lol: :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 2:38 pm 
Neconectat
User

pitbull_bog ce difuzor/driver ai pe sateliti?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 2:41 pm 
adi_0206 scrie:

asa DA adi :wink:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Weekend aglomerat
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 3:35 pm 
Neconectat
User

Imagine
is cabluri d`alea de 1000 E bucata de la bazar ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 4:16 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

da. sunt cabluri dealea. nu stiu de ce, dar numai dealea vad la tot pasul.
un dj m-a lamurit o data .. "asa stiu care e stanga si dreapta" :shock: :evil:
eu cabluri cu RCA am Bandridge. ecranate, mufe aurite/nichelate in fct de cablu si sunt foarte multumit de ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 4:53 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
pitbull_dogde ce nu ai pus filmele pe youtube - ca porcaria asta de la google ia 2 ani lumina pana se incarca :roll:

eu nici pana la ora asta nu am reusit sa vad vre-un filmulet :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 5:14 pm 
eu de pe rahatul de dial up de la zapp din bm am reusit sa le vad foarte bine. timpul de incarcare e mai repede ca la youtube.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 7:10 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mda merci de aprecieri !!!

La faza cu micurile nu am avut ce sa le fac ... le-am zis 1 data ... de 2 ori ... de 3 ori da deja imi era rusine sa ma tot duc sa le zic. Oricum si daca le ziceam de 1 milion de ori tot asa cred ca faceau.

Daaaaaa zi-le gutzaaa ... deci imi cerea lumea in prostie manele, si mno daca e cheful lor asta e, pui ce se cere. Oricum au fost cateva piese: printre care gigolo, baterie, aia a lu florinel si inca cateva pe care efectiv se scula toata lumea de la masa si venea sa danseze.

Adi ia uitate in prima poza, ti se pare ca mi-am luat si husa? Oricum cred ca zilele astea ma duc si o iau, dar atunci chiar nu am mai avut $$$ (mor supt stativele astea totototo de bani :D :D :D ).

Parakiosu2 scrie:
BTW zile la invitati ca GIGOLO nu e hora

Crezi ca uni mai stiau ce era? :))) oricum fiecare danseaza cum vrea si cum poate. :P

Cam toate fetele s-au urcat pe sub. Le placea ca vibra sub picioare :))) dar cam nasola faza cu manerele, trebe sa ma duc la un mester sa imi faca la strung sau cu o freza ceva niste dopuri.

adi_0206 scrie:
daca calca fata aia cu tocu` in gaura de la maner si isi rupea tocul - o duceai tu in brate acasa ? :lol:

Bineinteles 8) :wink: poate ramaneam si la o cafea.... 8) 8)

Mie mi se incarca super bine filmuletele, si le-am pus pe googu video ca e rezolutia mai mare.

Mai de cabluri chiar nu mai stiu... stiu ca aveau multe dinalea super profi cu capete aurite si dinalea, dar nu le-au ajuns si am completat cu dinastea de la un magazin din apropiere.

Mno nu-si da nimeni cu parerea de sculele lui dj Wicked? :D :D

Ps: pt cine nu stie in full rangeuri sunt wn15r+pad52+ph220 si in sub c18 650 el.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 7:21 pm 
Neconectat
User

Veri nais. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 26, 2007 11:36 pm 
neinvins scrie:
da. sunt cabluri dealea. nu stiu de ce, dar numai dealea vad la tot pasul.
un dj m-a lamurit o data .. "asa stiu care e stanga si dreapta" :shock: :evil:
eu cabluri cu RCA am Bandridge. ecranate, mufe aurite/nichelate in fct de cablu si sunt foarte multumit de ele.

Super tare faza

Stie care e stanga si dreapta :D
de parca alea pro nu au culori pe ele

asta din poza parca e un prieten de-al meu care zicea ca sa nu ma mai car cu wn-urile la nunta ca-s grele."ia logitecurile mele ca sunt usoare si se aud si mai tare"

futai draci de idioti ca multi mai sunt

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2