The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 10:20 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 19, 2006 9:46 pm 
Neconectat
User

Se mai intampla ca si furnizoru de energie sa asigure si surplusu necesar , cum va spuneam vazusem care Electrica langa scena.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 20, 2006 10:56 pm 
Neconectat
User

anu trecut la festivalu berii cand sa tinut in timisoara ... la postu de transformare din apropiere sau la un transformator de 1000kva .... niste mpr'uri numa de 160A si aveau instalatie puternica 40KW pe sunet pe lumini era mai mult .... nu mai stiu sigur stiu ca foloseau niste cabluri de racordare de 3x150mm patrati

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 21, 2006 11:41 am 
Neconectat
User

3 x 150mm patrati :shock: poate 3 x 15 mm patrati

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 03, 2006 9:27 am 
Neconectat
User

daca nu e prea mare deranjul as vrea si eu schema 8) .....ca nu mai mere linkul :roll: daca o are cineva il rog sa o posteze
multumesc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 03, 2006 10:24 am 
Neconectat
User

taica-meu e dispecer la Electrica si din cate stiu cand sunt manifestatii in Zalau baietii se alimenteaza de la un post de transformare (undeva in spatele cladirii in fata careia e scena).
stiu ca odata a avut o problema ca s-a incalzit destul de tare cablul ala gros. problema era ca ei au cerut mult mai putin curent decat aveau nevoie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 03, 2006 3:11 pm 
Neconectat
User

Te-as contrazice, eu zic ca e tocmai invers, probabil ca nu putea electrica sa furnizeze cat aveau baietii aia nevoie..si de aceea s-a incalzit cablu' ala

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 03, 2006 5:22 pm 
Neconectat
User

problema s-a remediat imediat dupa ce au spus ce echipamente au si cat au nevoie defapt. gresala nu a fost a celor de la electrica :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 04, 2006 4:54 pm 
Neconectat
User

Catalin_Gava scrie:
Te-as contrazice, eu zic ca e tocmai invers, probabil ca nu putea electrica sa furnizeze cat aveau baietii aia nevoie..si de aceea s-a incalzit cablu' ala

sa fim realisti...... un cablu se incalzeste datorita trecerii curentului prin el (efect joules) deci cu cat e mai mare curentul (la aceeasi sectiune) cu atat se incalzeste mai tare (bineintzeles aceleasi conditii de mediu)

daca sursa de energie nu e capabila de acea putere (in afara faptului ca intra in protectie adika sar sigurantele) are si o cadere de tensiune pe generator datorita rezistentei interne a generatorului, in consecinta nu o sa mai fie tensiunea nominala ci o tensiune mai mica.... ca atare rezistenta consumatorului fiind aceeasi o sa avem si un curent mai mic deci o putere mai mica decat cea solicitata........

in consecinta nu depinde de puterea care o poate debita electrica ci doar de proasta proiectare (alegere) a circuitului de forta pentru o putere necesara

bineinteles daca tu ai impresia ca ai o putere mai mica consumata si alegi un cablu pentru puterea la care ai impresia iar in realitate o sa fie mai mare o sa se incinga cablul...... (doar in cazul in care generatorul poate debita puterea reala)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 09, 2007 4:37 pm 
Neconectat
User

hai sa revenim putzin la amplif! stiu schema! .... e o totala abureala
aia da cam 3400W la dupa cum am vaz eu dak ar fi alimentata cum trebuie! ...si presupun k la 4 ohmi orikum nu cred k poate fi sub 4 si chiar asa asta depinde de alimentare! cert e ca mai mult de 3-4000(hai sa exagerezz putzin 5000) tot nu scoate orice i-ai face, chiar dak pui boxe cu impedanta mica tot nu rezista finali k depaseste curentul kre trebuie sa treaca prin ei!
Orikum m-am speriat cum de puteti crede si spune totzi asa ceva 22kW......... uauuuuuu mie imi suna astronomik ........ nah nush voi care ati lucrat cu amplifuri de ceva putere.... luati si voi si comparati 100w pe langa 500w, 500w pe langa 1000w si apoi ganditi-va cam cum ar suna 22000W...... !?!?!?!?!
Si in plus nu prea ar fi practik un asemenea amplif deoarece nu prea are sens sa legi boxele in serie(si apoi in paralel) k sa ajungi cumva la puterea aia pe impedanta respectiva.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 09, 2007 5:23 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu neaparat ca amplificator pt domeniul audio

se poate folosi si in alte scopuri.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 09, 2007 11:46 pm 
nexus3 scrie:
se poate folosi si in alte scopuri.

cumperi vreo 2000 de piezouri, amplifu asta faci un wave-guide cum am facut eu si fix pix LRAD-ul armatei nustiucarei tari :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 10, 2007 12:15 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

pai tin sa va aduc la cunostinta ca PA-03 de la apextech,

C.I. de 1KW RMS/ 4 ohm, nu a fost proiectat pt aplicatii audio initial, ci pt aplicatii medicale, si de cercetare seismica sau ceva de genul asta (a trecut ceva timp....) :oops:

asa si jucarioara asta de "20KW"

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 10, 2007 3:15 pm 
Neconectat
User

20kw e doar titlul! ampliful asta nu are kum sa ajunga la asemenea putere, nici pe aproape... nici macar 10kw nu are cum sa dea! si chiar dak presupunem k la impedanta f f f mica tensiunea(alimentare) ar fi de ajuns pt asemenea putere, nu ar rezista finali!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 10, 2007 3:18 pm 
Neconectat
User

de ce va place sa discutati discutii? :roll:
are rost sa spuna 20 de oameni ca nu ai ce face cu asa ceva? sau se subintelege?...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 10, 2007 7:59 pm 
Neconectat
User

fiindca discutiile trebuie discutate!! :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2