The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 3:07 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 17, 2007 1:32 pm 
Neconectat
User

Pai ar trebui sa mearga.
Ceea ce iti trebuie tie este o placa de sunet care sa fie capabila sa scoata pe iesire cam cu vre-o 3-6 db mai mult ( adica tensiune mai mare ) pe iesire comparativ cu cat are nevoie sursa pe care se face intrarea. In acest mod nu vei fi nevoit sa dai la maxim dn laptop, astfel zgomotul de fod nefiind asa de tare. O placa de sunet externa ar fi foarte buna, numai ca una de calitate costa destul de mult. Deoarece nu am incercat niciuna pana acum nu stiu ce sa-ti recomand. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 17, 2007 2:27 pm 
Neconectat
User

ok, mersi oricum de raspuns, ideea e ca oricum as tine volumul la laptop, e acelasi sunet, se opreste doar cand scot cablul de semnal din laptop.:(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 17, 2007 8:18 pm 
Neconectat
User

momentan am m-audio audiophile usb si vreau sa zic ca acel fisiit sa redus drastic si chiar nu prea se mai simte decit cu ampliful la maxim si calea la mixer tot la maxim si deabia se aduce ceva fis , saptamina viitoare mai primesc o alta placa si dupa ce o incerc si pe ea va spun carei treaba , plus ca mai am un priten care si el o placa externa si voi vb si cu el sami zica cum merge a lui :D
chestia cu schimbatul surselor nu mere, nici legarea maselor nu mere, eu pt rezolvarea problemei miam luat placa externa
keep in touch

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 17, 2007 10:28 pm 
Recomandati-mi si mie o placa de sunet externa buna cat mai ieftina posibil !
Fara cine stie ce efecte , 5.1 sau altele ..
O sa o folosesc strict pentru sonorizari !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 17, 2007 11:14 pm 
Neconectat
User

Daca esti sigur ca o sa-ti amortizezi investitita atunci fie iti iei un M-Audio Audiophile sau ceva de la Emu 10k tot pe usb. Pretul este cam in aceeasi zona, parca undeva pe la 600-700 RON.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 17, 2007 11:57 pm 
Ma gandeam la o placa de sunet in jurul a 300 ron nu 700 !! :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 18, 2007 12:07 am 
treci pe cd-uri :D , chiar daca le faci din mp3. daca le faci din mp3-uri codate de la 128 kb in sus o sa se auda bine pt partyri, nunti bla bla bla.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 18, 2007 12:16 am 
Neconectat
User

pufuletz scrie:
Ma gandeam la o placa de sunet in jurul a 300 ron nu 700 !! :shock:

Maudio sonica theater

Gasesti de vanzare la bazar http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopi ... 7&start=30 180ron cere pe ea; merita sa o iei in considerare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 18, 2007 3:07 am 
Neconectat
User

O sa incerc cu o placa de sunet exterioara, Multumesc mult pentru sfaturi.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC + 2