The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 10:08 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 111 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 26, 2007 11:30 pm 
Si asta e un sistem potabil ? :shock:
Nu te multumea br , mai ales ca am vazut ca aveai si 2 bucati !?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 11:18 am 
Neconectat
User

pufuletz scrie:
Si asta e un sistem potabil ? :shock:
Nu te multumea br , mai ales ca am vazut ca aveai si 2 bucati !?

da este un sistem portabil si nu se compara cu bas reflesul suna mult mai bine :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 11:19 am 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
seby, foloseste linkurile de forma aceea editata de mine in postul de mai sus

te rog sa postezi poze de cel mult 800x600 pt ca in momentul asta se deformeaza aiurea fereastra din cauza imaginilor prea mari.
ms

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 12:07 pm 
Planarul asta coboara la fel de bine ca un basreflex dar are kick mai pronuntat parca ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 12:10 pm 
Neconectat
User

pufuletz scrie:
Planarul asta coboara la fel de bine ca un basreflex dar are kick mai pronuntat parca ?

da asa este cum spui u dar imi intra mai greu statia in clip decat la bass reflex si suna mult mai tare garantez asta si oricum eu mai am si organizarii in salii mari si in aer liber mai ales majorate unde vor cat mai tare :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 12:11 pm 
Neconectat
User

Sebyy scrie:
pufuletz scrie:

da asa este cum spui u dar imi intra mai greu statia in clip decat la bass reflex si suna mult mai tare garantez asta si oricum eu mai am si organizarii in salii mari si in aer liber mai ales majorate unde vor cat mai tare :twisted:
si am uitat coboara mai jos decat un bss reflex

Sus

Subiectul mesajului: in data de 13 dembrie
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 12:13 pm 
Neconectat
User

astept comentare pt pozele care vor fii postate cu tot echipamentul in actiune :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 12:27 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
seby, foloseste linkurile de forma aceea editata de mine in postul de mai sus

te rog sa postezi poze de cel mult 800x600 pt ca in momentul asta se deformeaza aiurea fereastra din cauza imaginilor prea mari.

mircea voi schimba pozele diseara k sorry dar nu am stiut

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 12:29 pm 
Editeaza-ti si tu posturile sa le faci in unul singur !
Asta e varianta scurta de planar? Pentru ca am urmarit topicul in acare e proiectu si radu zice ca nu are cum sa coboare :? mai jos ca un BR si sa aibe si spl mai mare !
Parca e incinta perfecta !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 1:07 pm 
Neconectat
User

Spl mai mare poate are, dar de coborat mai jos decat un bassreflex chiar nu prea are cum. Cutia de bassreflex dintr-un planar parca are in jur de 140 L, iar pt un bassrelfex se folosesc de obicei cutii ceva mai mari. Si in plus waveguide-ul se spune ca ar creste sensibilitatea de pe la 60 Hz in sus, asa ca nu ai cum sa cobori mai jos. Poate ti se pare tie pt ca e mai brutal in zona de kick si din cauza aia...
Ceva procesare ai pe el ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 6:49 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
Spl mai mare poate are, dar de coborat mai jos decat un bassreflex chiar nu prea are cum. Cutia de bassreflex dintr-un planar parca are in jur de 140 L, iar pt un bassrelfex se folosesc de obicei cutii ceva mai mari. Si in plus waveguide-ul se spune ca ar creste sensibilitatea de pe la 60 Hz in sus, asa ca nu ai cum sa cobori mai jos. Poate ti se pare tie pt ca e mai brutal in zona de kick si din cauza aia...
Ceva procesare ai pe el ?

nu am procesare trebuie sami iau :cry: spl este de 101 db pe cutie in actiune ar trebui sa ajunga undeva la 140 db pe cand cutia de bass reflex are 98dbeste o diferenta de 3 db destul de mare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 6:51 pm 
Neconectat
User

pufuletz scrie:
Editeaza-ti si tu posturile sa le faci in unul singur !
Asta e varianta scurta de planar? Pentru ca am urmarit topicul in acare e proiectu si radu zice ca nu are cum sa coboare :? mai jos ca un BR si sa aibe si spl mai mare !
Parca e incinta perfecta !

nu este modelul scut este modelul ca la sistemul nexus numai ca porturile de bass sunt aduse in fata :twisted: eu din cate stiu coboara mai jos putetii sal intrebatii pe mircea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 7:15 pm 
Neconectat
User

Ai masurat tu cumva spl-ul ala ?
Eu fac pariu cu tine ca la 50 Hz mai mult de 95-96 dB nu ai.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 7:24 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
Ai masurat tu cumva spl-ul ala ?
Eu fac pariu cu tine ca la 50 Hz mai mult de 95-96 dB nu ai.

pariu nu fac ca nu prea sunt in domeniu dar la proiect scrie 101 cutie si cineva mia zis ca ajunge undeva la 140 la maxim amplificat cu hp18s acuma nu pot sati spun 100% la 100% dar poti sa ma ajutii sa masor

Sus

Subiectul mesajului: pt mircea
MesajScris: Mar Noi 27, 2007 7:27 pm 
Neconectat
User

mircea la cat ajunge spl la modelul asta de planar cu hp18s?????

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 111 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2