The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 1:59 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 2:45 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
Cred ca e mai important sa stii sa faci show decat sa ai scule de mii de euro. Eu am zis ca mai bine bag mai putini bani in boxe si bag mai multi in efecte (laser+lumina+fum)

eu cand iti ziceam asta pe mess ziceai ca am ceva cu sculele tale .......
si ... atat timp cat nu esti tu la butoane, sa DJ-esti acolo ..... esti cam degeaba
Dr4g0n scrie:
nu conteaza cate mii de Wati ai si ce scule , daca nu stii sa faci atmosfera degeaba, poti tine chef si cu boxe de 5w de calc daca ai lume buna, si stii sa faci atmosfera

cine stie .... cunoaste

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 3:47 pm 
Neconectat
User

eu nu pun muzica nu pt ca nu as stii, ca si eu mai pun catedodata, dar intentionat imi duc om cu mine pt asa ceva, sa fiu mai exact am 3 oameni cu calcu.
1 la mana daca el prinde cumva un majorat, vin eu cu sculele
2 la mana suntem 2, ma ajuta la carat, mai schimbam o vb, una alta.
3 la mana care e f important, nu ma streseaza pe mine toata noaptea toti sa le pun piesa "x" si piesa "y". Dai peste ceva betivani care se cred mijlocu pamantului, si te ameninta ca daca nu pui iti face "x" si tot cacaturi de astea, de tarani de oameni psihic slabi.
asa.. daca is omu cu sculele, cu sunetu, stau toata seara, lejer, gojesc, ma uit la fomei cum dantzalesc, ma bag si eu, manc, beau, si nu is stresat ! Eu pot sa fiu stresat din cauza sculelor, spre ex.. sa nu "pice"(sa nu se mai auda, sa se strice) ceva, ampu, boxele, mixeru, luminile, ia de astea. De aia urmaresc sa iau scule profi, macar ampurile ca am avut muuuulte probleme cu ampurile, si sa imi elimin posibilul stres :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 3:52 pm 
Neconectat
User

era sa patesc in seara de revelion o faza super urata, am fost dj intr-un club din oras si nu se auzea un canal , patronu panicat ca nu are alt amplif, cand vad ca un cablu era intrerupt :lol: si era un crown de 2x800w pe 8 oameni :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 9:58 pm 
Neconectat
User

Proaspete: vorbesc cu baietii, vine vorba de revelion si-mi povestesc: "vezi mah, am fost la unu, care-i mai maniac ca si tine, avea un bas cat un perete de camera, suna de rupea da' mediile si inaltele tot nu se auzeau ca la tine " :twisted: in sfarsit, mai deschide lumea ochii/urechile :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 10:59 pm 
Kenwood scrie:
toti aveti perfecta dreptate. Am zis ca acuma, daca reusesc sa dau linia asta, imi fac un subwoofer de 18" (sd18EL).

Trebuie sa impresionez cumva in afara de faptul ca facem chefuri reusite si ca toata lumea e multumita. :)

si pentru ce bagi iara atatia bani ? pentru majorate de 1,5 mil ?

adi_0206 scrie:
atat timp cat nu esti tu la butoane, sa DJ-esti acolo ..... esti cam degeaba

cam asa ii zic si eu tot timpul

Kenwood scrie:
1 la mana daca el prinde cumva un majorat, vin eu cu sculele

nu te mai limita la majorate si sa te bazezi ca alti iti dau sonorizari

2 la mana suntem 2, ma ajuta la carat, mai schimbam o vb, una alta.

O, doamne greu ii sa ceri ajutorul la un ospatar si sa fim seriosi ce mama dracului nu poti cara de unul singur din ceea ce ai acolo ?

3 la mana care e f important, nu ma streseaza pe mine toata noaptea toti sa le pun piesa "x" si piesa "y".

de revelion am facut 7 milioane din dedicatii asa ca fapt divers.

ma uit la fomei cum dantzalesc, ma bag si eu, manc, beau, si nu is stresat !

eu le mai rog sa-mi aduca cate o bere si le mai arat ce mai face butonul de bas.

Kenwood, lasa majurile si baga-te pe ceva profi.

Niciodata nu o sa faci bani din majorate si sa spui ca ti se renteaza sculele care le ai acuma. sunt curios in cat timp ti le amortizezi numai cu majorate :roll: .

nu mi-o lua in nume de rau, dar te rog frumos prinde si tu ceva tupeu si baga-te cumva pe felie. inceputul ii mai greu.

p.s. la ce scule ai tu acuma momentan, presupun dj-ul are ceva laptop direct de la NASA ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 3:15 pm 
te-am blocat ioane ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 3:47 pm 
Neconectat
User

nu !
ma tot gandeam..
cineva mi-o promis ca ma baga la el in firma, eu cu sunetul la nunti si el cu fotografiatul +amenajari interioare.
acuma din ianuarie, la sfarsit.. inceputu lui februarie. Cel putin asa o zis, acuma osa vad eu cat de tare se tine de cuvant. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 4:42 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
adi_0206 scrie:
atat timp cat nu esti tu la butoane, sa DJ-esti acolo ..... esti cam degeaba

cam asa ii zic si eu tot timpul

adi esti nebun si tu :lol:
de curiozitate - ce zodie esti ?? intreb pt ca avem cam acelasi caracter .....
zicem oamenilor lucrurile verde in fata fara nici o scrupula, ne doare la basca de parerile altora, ne plac gagicile, alegem manelele in locul D&B & sheet ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) si lista ar putea continua

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 5:05 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
alegem manelele in locul D&B & sheet ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) si lista ar putea continua

CIUDATILOR !!!!
manele :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 5:10 pm 
Kenwood scrie:
adi_0206 scrie:
alegem manelele in locul D&B & sheet ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) si lista ar putea continua

CIUDATILOR !!!!
manele :roll:

te-ai imbatat vreodata ? la un chef unde sa nu pui tu muzica si sa fii intre prieteni ? sa vezi daca se baga o manea nici nu iti dai seama si te prostesti pe acolo :D am fost la un chef de roackeri pletosi si dupa ce s-au imbatat dansau pe orice nu ii mai interesa ca e manea , rock , club, .....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 5:13 pm 
Neconectat
User

omule, poti sa ma imbeti cat de tare vrei tu ca nu o sa iti dansez pe manele panai fasole !!!
mutli prieteni au incercat sa ma corupa la astfel de piese ca fanu !
toti zic... cand te imbeti cele mai bune is manelele, gresit duzilor. La mine cand ma imbat cel mai bine e sa aud un minimal, un DNB un breackbeat, muzica nu lalaiala.
Cel mai tare ma enerveaza cand il vad pe unu imbracat cu blugi largi, haine largi, rapper inrait si cand aude o manea nu stie cum sa se rupa mai tare, ; maxim de penal.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 6:39 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
omule, poti sa ma imbeti cat de tare vrei tu ca nu o sa iti dansez pe manele panai fasole !!!
mutli prieteni au incercat sa ma corupa la astfel de piese ca fanu !
toti zic... cand te imbeti cele mai bune is manelele, gresit duzilor. La mine cand ma imbat cel mai bine e sa aud un minimal, un DNB un breackbeat, muzica nu lalaiala.
Cel mai tare ma enerveaza cand il vad pe unu imbracat cu blugi largi, haine largi, rapper inrait si cand aude o manea nu stie cum sa se rupa mai tare, ; maxim de penal.

:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 7:20 pm 
Neconectat
User

zi tu enigma sa nu zic io, mno zi tu. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 8:40 pm 
adi_0206 scrie:
de curiozitate - ce zodie esti ??

balanta

alegem manelele in locul D&B & sheet

eh, cand cum. cateodata mi se face dooor de un maj numai si numai cu house

Kenwood scrie:

astea-s fite deja
cum da fata din fund pe manele asa rotativ in 3d rar mai vezi

p.s. am 2 prieteni care canta in formatii diferite de rock. un baterist, si un clapar. dupa cateva filmulete pe youtube gen guta live, salam live au zis ca ar canta si ei manele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 8:52 pm 
Neconectat
User

Oameni buni suntem in secolul XXI. Maneaua deja e dus, inca mai e la moda la tara si la tarani (cel putin dupa parerea mea). Cand esti beat cel mai bine merge un D&B sau minimal. De pilda uitati-va la cheful lui adi din camin, sar oamenii de numa. Mai ales ca maneaua asta strica lumea, de multe ori la petreceri aduc cheful la lume cu electro, minimal si sincer imi vine sa plang cand vine unul si imi zice ca e party fain te rog baga is tu de la salam piesa X . Sau cand intru intr-un club si aud manea sincer asta strica romania mai bine sa fie bar sau stiu eu dar daca se baga manea nu mai e club. Maneaua maxim merge la nunti dar nu la petreceri.

Si fiind vorba despre scule scumpe multi dintre noi fac majuri din pasiune nu pentru bani. Voi ati putea sa stati linistit langa 2 boxe care suna naspa? ca eu nu!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2