Oameni buni, nu va certati ca nu are nici un rost! Fiecare asculta ce-i place acasa. Gusturile nu se discuta (cu atat mai putin cele muzicale

).
Merci pentru lista de piese
adircf...dar ...chiar de la anumiti interpreti pe care i-ai enumerat tu (pe care eram sigur ca ii vei avea in lista), eram curios ce
piese pui de obicei.
De exemplu, eu pe la chefuri si alte cele, de la
Aurel Tamas de obicei pun piese lente, cand vreau sa mai apropii lumea (furtuni de vise, doar o lacrima, eu te-am iubit..), cele de la
Ghita care merg cel mai bine, Ce ma fac cu bautura, Io mi-s mare bautor,
Rodica Olariu stiu doar 2 piese care merg bine la chefuri, arhicunoscutele, Eu ma petrec asa, si chef la noapte... In fine piesele astea cu priza mare la public ma interesau mai mult pe mine, si eram curios care le pui mai des....
Etno de obicei merge f bine pt aproape toate varstele, fata de ce ai enumerat acolo, ce mai pui de obicei (piese)?
Prin zona noastra, aproape toate piesele lui Luci Seres merg f bine si reusesc sa scoale lumea in picioare cand vine vb de manele. Are si cateva mai...etno/populare ca, Am iubit si eu odata, Cand eram fecior la tata, Dragostea e tare dulce, etc. De asemenea Puiu C cu piese ca Am un baietel frumos, De la birt acuma vin, sau ceva lente ca Tu esti jumatatea mea, Fata mea zana mea, Eu ti-am dat inima mea...
Referitor la manele, pe unde am mers am observat ca inca merg foarte bine manele mai vechi ca cele de la N Paleru de care ati amintit voi (in special
Chef in direct)

, si altele de la el ca Vreau sa beau, sa beau, sa beau, sau Joaca!. ...Fetele inca mai dau ametitor din buci pe Nino & Florin - Cikalaka si altele de genu...
Dar si alte piese romanesti mai vechi care au intrat in sufletul multora, gen Valahia-Scufita, HOT Line- vagabond de meserie...etc
Dintre manelele mai noi, care au rupt multe mese (si spart candelabre cu capul

) pe aici este, Ca la Amsterdam...
Foarte misto sentimentu cand treci la aparate si reusesti sa ridici lumea in picioare, si-i faci sa se distreze...
Apropo ca tot am adus vorba de muzica pusa la petreceri. Aveam o varianta fffffoarte misto cu "La birtutu din padure" care din pacate cred ca am sters-o din greseala. Nu stiu cine o canta, era o voce de femeie, texul era cel "traditional" cu "Nu sparg masa nici dulapu-numai la nevasta capu", ritmul era... perfect pentru petreceri, gen etno. Nu stie nimeni cine o canta? NU este varianta care o canta o oarecare Anca, dar seamana putin. Am cautat-o in disperare, am dat jos peste 100 de variante de la melodia resp, dar nici una nu era buna...