eu conduc de 2 ani ... in 6 zile am 2 ani .... dar in acest timp am fost terorizat prin trafic de femeile la volan
nu stiu sa se asigure
nu stiu sa se incadreze corect pe benzi
nu stiu sa semnalizeze
dorm la volan .... si lista poate continua
am 21 de ani si nu am mers macar o data cu o femeie la volanul unei masini in care sa ma simt in siguranta - panica totala
dar sa stiti ca nici barbatii "nu e toti" soferi - in adevaratul sens al cuvantului
una e sa fii conducator auto - sa detii permis de conducere (nu carnet cum zic unii

) si alta e sa fii sofer
am vazut zeci de cretini cu masini scumpe care nici nu stiu sa le parcheze in parcare la mall ..... le ia 10 minute pt o parcare pe care eu unul o fac din prima ...... cu dacia
"frunzuliţă de susai .... nu le ai şi nu le ai" - era vorba unei profesoare d`ale mele din liceu - care se aplica si aici perfect
bogdi regretele mele fratioare .... da` ce sa-i faci ? asta-i viata
tine-te tare si lupta pt remedierea daunelor
nu te lasa pacalit de hotii de la asigurari care vin cu "praguri" si alea alea de despagubire
ii iei tare ..... ti-o stricat masina .... o vrei ca noua - daca nu va intalniti in tribunal - unde sigur vei castiga
in contractul pe care il inchei cu asiguratorul RCA sunt scrise doar sumele maxime pana la care se poate despagubi ....... nu scrie nimic de praguri si alte cacaturi
nu te panica .... dreptatea e de partea ta