The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 03, 2025 8:48 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 10:28 pm 
kenwood , nu cant la majorate , cant la chitara bass sau normala(depinde de cum am chef) intr-o trupa de Rock locala , e un hobby , deci stai linistit ca am habar ce inseamana instrumente si ce inseamna sunet live , la rock nu merge cu playback :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 11:46 pm 
Neconectat
User

bine.
daca te uiti mai sus aia am zis si eu despre playback. Doar ca nu am zis despre rock ci despre manele.
SUBIECT INCHEIAT. :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 11:08 am 
Neconectat
User

mama ce revolutie am starnit aici
nu-i bai .... luptam pana la capat
mie imi place ca imi ziceti sa nu generalizez cu privire la roakeri .... da` voi generalizati la manelisti :roll:

deci parerea mea tot aia e ... si pana nu apare cineva/ceva care sa mi-o schimbe ...... am sanse sa mor cu ea

hai sa facem altfel:
care din cei 2 indivizi din pozele de mai jos ii alegeti pt un show
roackerul cu tepi care .... se tranteste de alt roacker
Imagine
sau manelistul plin de bani care isi "ingroapa" gagica in lovele si nu are retineri sa dea ceva si la lautari
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ?
si sa stii tu kenwood ca manelistii nu-s periculosi daca stii sa vorbesti cu ei si sa le faci pe plac .... pt ca pana la urma ei sunt cei care iti platesc showul
dupa showul cu pricina - la care am facut pozele de mai sus .... m-am mai intalnit cu acelasi om la alt show - unde nu ma mai scotea din "fratioare" - deja eram best friends

deci ...... NU GENERALIZATI !!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 12:22 pm 
Neconectat
User

nu aleg nici unul dintre ei, il aleg pe cel "de treaba" si cu BANI ! :lol:
totul se invarte in jurul banilor ! :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 12:25 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

tipu din pozele cu banii e o nulitate din punctul meu de vedere

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 12:39 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:

da mircea .... dar cel cu tepi nici macar o nulitate nu e

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 12:40 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

mircea!
te rog frumos sa stergi postul cu voma aia de om din topicul meu. daca crezi ca are relenavta pentru forum, fa un alt post si muta acolo.
dar eu NU ACCEPT ca in postul me sa apara asa oameni. PUNCT
ar trebui sa se faca curatenie in topicul asta. de la pagina 3 incoace parca sunt numai cacaturi offtopic.
parca se lasa cu ban definitiv :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 1:05 pm 
Neconectat
User

adica ii un "nime si cu shenky" ,un zero barat ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 1:06 pm 
Neconectat
User

neinvins scrie:
dar eu NU ACCEPT ca in postul me sa apara asa oameni.
ar trebui sa se faca curatenie in topicul asta. de la pagina 3 incoace parca sunt numai cacaturi offtopic.

are dreptate neinvins
e topicul lui ... gata cu off-topicul

LE: acum topicul a ajuns la diverse .... putem continua ? mai vrea cineva ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 1:51 pm 
Neconectat
User

Merci adi pentru poze. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 2:57 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:

adi_0206 scrie:
da mircea .... dar cel cu tepi nici macar o nulitate nu e

Strict din punctul meu de vedere se anulează recirpoc :lol: Mi-s urâţi tare şi ăştia cu ţepi dar parcă tot mai multă dizgraţie îmi provoacă manelistu, părerea mea. Să faci aşa ceva cu prietena ta e dezgustător. Nici singur cu ea nu ia-ş băga bani la sutien sau chiloţei, orice ar face pentru că aşa ar fi ca şi curva mea. poate pentru unii o prietena asta înseamnă. :roll:

edit: dacă puneai poze numa cu gagica nu cred că se supăra nimeni :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 3:35 pm 
Neconectat
User

Gizmo scrie:
Mi-s urâţi tare şi ăştia cu ţepi dar parcă tot mai multă dizgraţie îmi provoacă manelistu, părerea mea.

faza e ca manelistul .... cand umbla pe strada nu mai are aceeasi atitudine pe cand tzeposul .... tot tzepos ramane, sau isi tranteste dimineata in cap o sapca d`aia ieftina .... pt ca sigur cand ajunge seara acasa rupt de beat si cu capu`n nori ... nu sta el sa faca dus/baie ca sa isi spele pletele de fixativ si cand se trezeste dimineata e prea mahmur pt a rezista unui dush asa ca ...... las` pe al`data -> iar cand trece pe langa tine lasa un miros greu de tigara combinat cu transpiratie

iaca manelistii lasa un miros de parfum scump ... pt ca in "prostia" lor de care ii acuzati voi .... dau bani pe asa ceva si nu pe droguri si vodca de la rusi/moldoveni (iesenii stiu ce zic)
ei bine .... manelistul meu se alinta la show-ul ala doar un Jack Daniels
deci .... is niste diferente radicale
Gizmo scrie:
Să faci aşa ceva cu prietena ta e dezgustător. Nici singur cu ea nu ia-ş băga bani la sutien sau chiloţei, orice ar face pentru că aşa ar fi ca şi curva mea.

ai si tu dreptatea ta aici .... daca stam si ne gandim bine
dar .... asta e ... au bani si arunca cu ei
roackerii ce fac cu femeile lor ? .... mai bine zis cu femelele lor pt ca vestimentatia specifica ascunde si ultima samanta de feminitate
Gizmo scrie:
dacă puneai poze numa cu gagica nu cred că se supăra nimeni

ehe ..... si cate mai am
dar .... eu ... manelist egoist .... nu vi le arat
va las sa va bucurati de pozele cu roakerite :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 3:42 pm 
Neconectat
User

Auzi, da' ala din poza de cand e rocker?
Si inca ceva: cand o sa aiba tata Guta vorba lui Kenwood asa ceva? :lol:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 4:13 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

bai desteptule. daca manelistii sunt cei mai buni si cei mai tari si cei mai stilati si cei mai curati. cum dumnezo nu se afirma deja la nivel mondial?
de ce oare nu au concerte cu 600.000 spectatori? de ce nu isi tatueaza "fanii" numele pe tot spatele si il poarta cu mandrie? de ce mama dracului cu canta la festivale INTERNATIONALE????
raspuns:
pentru ca EMANA incultura. au maxim 10 versuri in tot "cantecul" si le repeta.
manele sunt doar o miscare in romania .. care din pacate ia amploare ...

bai baiete. cum dumnezeu iti permiti tu sa compari rockul cu rahatul tau de muzica? in muzica rock s-a scris istorie. sunt trupe care canta de 30-40 ani .. dublu decat ai tu mai. si tu iti permiti sa zici ca sunt mai bune manelele? manele care se tarasc prin subsolurile muzicii romanesti doar. (zic de subsol, pt ca daca ar fi ceva de paul lor .. sau ar avea multi care le asculta ar aparea macar in rahaturile de topuri muzicale in romania)
zici de bani? tu chiar crezi ca jegosu ala al tau cu 6 mil max frecati in seara aia .. se poate compara cu publicul lui rolling stones de la concertul umanitar din londra? unde venea lume in rols roice? stii ca bill gates este un fan declarat al lui genesis?
nu ajunge nicaieri discutia asta .. :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 4:18 pm 
Neconectat
User

Ok , cred ca trebuie sa intervin si eu putin aici :roll:
Adi , ala din poza nu e rocker , si nu asculta rock.
Metallica , iron maiden , nightwish , theatre of tragedy , dream theatre, si multi altii care nu ii tin minte acum :lol: pe astia ii ascult si eu cateodata , pentru ca imi place muzica lor. :wink:
Nu toti rockerii sunt "nashpa" . la fel cum nu toti manelistii is plini de bani , aranjati bine si il beau pe "jack" :lol:
Am prieteni care sunt rockeri , curati , ordonati , nu se drogheaza , oameni in care te poti increde la nevoie :roll:
La fel si cu manelistii.
In scimb am cunostinte (nu ii pot numii prieteni sau amici) si rockeri si manelisti , dar mai multi sunt punkeri sau raveri , plini de droguri , jegosi , cu caracter de gunoi si atitudine imputita , pe care eu nu ii pot numi oameni , si pe care , desii ii cunosc si ma cunosc si ei pe mine , eu ma fac ca nu ii vad pe strada , si nu ii salut. :x :x asta e , eu consider ca nu merita atentia mea :roll:
Nu trageti concluzii pripite ca s-ar putea sa gresiti :roll:
Si acuma se roaga baietii de mine sa le dau sunet la party-uri (raverii si punkerii) dar le-am zis ca nu vreau sa imi distrug boxele , si n-am nevoie de banii lor :?
Enigma , crezi ca tata gutza nu are putea avea asa ceva daca ar vrea? :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2