nu are rost sa sar de cur in sus cum au facut altii aici care`s roakeri ca si mine
dar zic numa atata ca exemplu , la un chef , sa zicem ca sunt 50% roakeri 50% manelari , muzica merge , de toate , manele tot ce vrei in afara de rock , roakerii stau si se uita sau sar la scandal ? nu , dar daca la chefu in cauza se baga rock , ce se intampla ? ori se lasa cu scandal , ori se adapteaza si manelarii la situatie (cam greu de crezut)
alta chestie , daca te duci si ii dansezi femeia la un manelar , ai toate sansele sa sara la scandal , daca iei o roakeritza sau o raveritza ,houseritza si ce mai vrei voi , chiar daca are prieten , dansezi cu ea , ala nu vine sa iti sara in cap ca "te dai la femeia mea"
nu am treaba cu manelarii , atata timp cat nu se i-au de viata mea , cand s-au luat e de rau

matur intersectia cu ei
din punctul meu de vedere muzica ce o asculta fiecare nu trebuie sa te influenteze pe tine ca persoana , adica daca esti manelar ,sa te imbraci , sa traiesti, sa te saprgi , sa fii smeker etc. poti sa fii manelar si fara sa te manifesti ca unu ce il vezi la televizor ca se sparge in figuri .
aceeasi treaba si cu roakerii , iti place , bun , asculti , te imbraci cum vrei , nu trebuie sa copiezi pe nimeni , nu te duci la concert sa te trantesti ca tampitu unu in altu ( POGO) etc. depinde de fiecare cum gandeste si cu ce oameni umbla