The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 1:10 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:24 pm 
Parakiosu2 scrie:
Si sa fim seriosi ca moldovenii au cea mai frumoasa si ritmata muzica populara.

Pe buletin sunt moldovean, nascut la iasi. dar nu-s deacord cu tine.

oricum cea mai jegoasa muzica populara mi se pare cea de pe olt urmata de sarbele de bucurseti. Parakiosule, trebuie sa-ti arat ceva muzica de maramures, nu arhicunoscultele tropotite.... am eu arsenal serios, ce nu dau la nimeni. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:37 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
nu trebuie sa fii olimpic sau sa ai bursa pe la nu`stiu`ce facultati ca sa demonstrezi ca esti destept
tre sa stii sa te invarti .... sa iti faci lovele si sa o duci bine
ca "destepti" d`astia cu diplome sunt la greu care nu stiu sa combine o gagica
una e sa fii tocilar si sa fii bursier si una e sa fii destept si sa iti mearga mintea

Daca tu numa asta ai inteles din ce am zis eu problema ta. Eu mi-am exprimat clar punctul de vedere si am zis faza cu bursele ( in tara si strainatate ) numa ca sa dau exemple.
Nu stiu cum se face, dar ceea ce ai zis tu suna exact ca o manea. Parca ai avea vorba aia, scoala vietii in loc de scoala facuta pe banca scolii.
Tu vorbesti de bani, si de femei. Altceva mai sti ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:40 pm 
mah, da noi ce draq vorbim aici ? manele vs roakeri ca perosane si comportament sau despre roackeri si manelisti la sonorizari :lol:

piesa asta i-o dedic lui kenwood cand o sa-i sune telefonul intr-o zi pentru 3 majorate

http://www.youtube.com/watch?v=XcY75-qyT-s

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:43 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
Tu vorbesti de bani, si de femei. Altceva mai sti ?

altu`
omule .... lasa-ma dracu pe mine in pace
ce ai cu mine ?
vorbim la modul general
despre roackeri si manelisti la showuri
nu te lua de mine ca eu nu m-am luat de tine - se poate ? .... te rog

adircf scrie:
piesa asta i-o dedic lui kenwood cand o sa-i sune telefonul intr-o zi pentru 3 majorate
http://www.youtube.com/watch?v=XcY75-qyT-s

se stie ...... !!!!!
si 2 gagici d`alea sa-i danseze pe pupitru .... langa yamaha

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 11:21 pm 
sambata am 2 sonorizari.

ceva masa de 8 martie de la 1 cu multe femei si seara ceva majorat. iara tre sa iau in imprumut 2 rcf-uri la masa femeilor si cu wn-urile la majorat. sper sa prind niste fete bune la majul asta. chiar mi-a fost dor de unul. daca prind o sa fac ravagii :twisted:

o sa pun niste filmulete cu ceva efect de lumina mai ciudat si mare :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 12:07 am 
Neconectat
User

Asa este,ai dreptate,cine face facultate in ziua de azi si are bursa e neaparat tocilar.Bursa mea e de 350 RON,bani frumosi daca stai sa te gandesti ca am tras 3 saptamani in sesiune si pana in iulie o sa vina in fiecare luna.Tocilar cum sunt am fost si in America.Nu vreau sa ma laud deloc,dar deja se inteapa lumea in discutia asta.Inculti si prosti au fost de cand lumea,Internetul i-a ajutat sa se exprime.In tara asta sunt probleme mai mari decat manelele!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 12:21 am 
adircf scrie:
Parakiosu2 scrie:
Si sa fim seriosi ca moldovenii au cea mai frumoasa si ritmata muzica populara.

Pe buletin sunt moldovean, nascut la iasi. dar nu-s deacord cu tine.

oricum cea mai jegoasa muzica populara mi se pare cea de pe olt urmata de sarbele de bucurseti. Parakiosule, trebuie sa-ti arat ceva muzica de maramures, nu arhicunoscultele tropotite.... am eu arsenal serios, ce nu dau la nimeni. 8)

Eu dupa buletin sunt ungur si am neamuri la Brasov ,Miercurea ciuc si Sfantu Gheorghe dar credema ca ardealul are muzica populara la 40 bpm maxim.E normal .Muzica e ca si ardeleanul :calm si lent.
E buna de chill out dar nu de dansat.

Intelegi moldovene? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 12:30 am 
ardealul calm si lent ? pffffai de P**@ ta. :lol: :lol: :lol:

mnoa lasa ca o-i face eu la o nunta niste filmari sa vezi ce si cum.

in bucuresti orice prost stie sa faca o hora :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 1:07 am 
Neconectat
User

bueeeeiiiiiii
nu schimbati subiectul
unde e confruntarea roackeri vs. manelisti fara numar ? :lol: :lol: :lol:

hore ? daaaaa cu roackeri - asta chiar vreau sa o vad :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 5:47 am 
nu are rost sa sar de cur in sus cum au facut altii aici care`s roakeri ca si mine :D

dar zic numa atata ca exemplu , la un chef , sa zicem ca sunt 50% roakeri 50% manelari , muzica merge , de toate , manele tot ce vrei in afara de rock , roakerii stau si se uita sau sar la scandal ? nu , dar daca la chefu in cauza se baga rock , ce se intampla ? ori se lasa cu scandal , ori se adapteaza si manelarii la situatie (cam greu de crezut)
alta chestie , daca te duci si ii dansezi femeia la un manelar , ai toate sansele sa sara la scandal , daca iei o roakeritza sau o raveritza ,houseritza si ce mai vrei voi , chiar daca are prieten , dansezi cu ea , ala nu vine sa iti sara in cap ca "te dai la femeia mea"

nu am treaba cu manelarii , atata timp cat nu se i-au de viata mea , cand s-au luat e de rau :D matur intersectia cu ei :D

din punctul meu de vedere muzica ce o asculta fiecare nu trebuie sa te influenteze pe tine ca persoana , adica daca esti manelar ,sa te imbraci , sa traiesti, sa te saprgi , sa fii smeker etc. poti sa fii manelar si fara sa te manifesti ca unu ce il vezi la televizor ca se sparge in figuri .
aceeasi treaba si cu roakerii , iti place , bun , asculti , te imbraci cum vrei , nu trebuie sa copiezi pe nimeni , nu te duci la concert sa te trantesti ca tampitu unu in altu ( POGO) etc. depinde de fiecare cum gandeste si cu ce oameni umbla

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 11:27 am 
Neconectat
User

@adi_0206 Ma iau de tine petntru ca tu nu poti intelegere diferenta dintre black metal sau mai stiu eu ce gotic de il venereaza pe cel de jos si pop rockul de exemplu, si pt faptul ca pe oriunde zici de rockeri hopa are si un cuvant cum ar fi "drogati". Degeaba zici tu sa generalzam. Daca generaliezei nu mai vezi padurea de copaci.
Si zici ca nu ai vazut roackeri care sa denseze la o hora ? EU stau si ma intreb daca ceea ce faci tu include numai majorate cu menle facute numai cu persoane care savureaza asa ceva. :roll:

@Dr4g0n Ai auzit de formatii de tip cult ? Adica unde fanii incearca sa-i copieze cat mai mult pe idoli ? Din pacate pemtru tine asa sunt foarte multe formatii rock si cam la fel sunt toti cei care asculta manele. Muzica pe care o asculte te indeamna cum sa te imbraci in cele mai multe cazuri.
Fac pariu ca daca toti cei care cantau manele ( absolut toti ) erau imbracati gen 50 Cent atunci si pustiul din pozele date de adi ar fi fost imbracat la fel.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 11:54 am 
Radu scrie:
@adi_0206 Ma iau de tine petntru ca tu nu poti intelegere diferenta dintre black metal sau mai stiu eu ce gotic de il venereaza pe cel de jos si pop rockul de exemplu, si pt faptul ca pe oriunde zici de rockeri hopa are si un cuvant cum ar fi "drogati". Degeaba zici tu sa generalzam. Daca generaliezei nu mai vezi padurea de copaci.
Si zici ca nu ai vazut roackeri care sa denseze la o hora ? EU stau si ma intreb daca ceea ce faci tu include numai majorate cu menle facute numai cu persoane care savureaza asa ceva. :roll:

@Dr4g0n Ai auzit de formatii de tip cult ? Adica unde fanii incearca sa-i copieze cat mai mult pe idoli ? Din pacate pemtru tine asa sunt foarte multe formatii rock si cam la fel sunt toti cei care asculta manele. Muzica pe care o asculte te indeamna cum sa te imbraci in cele mai multe cazuri.
Fac pariu ca daca toti cei care cantau manele ( absolut toti ) erau imbracati gen 50 Cent atunci si pustiul din pozele date de adi ar fi fost imbracat la fel.

Am vazut rockeri dansand manele in club Fire din Bucuresti si chiar nu au comentat ca dupa linkin park o venit adrian minune.

Rocker-ii se imbraca in fuctie de ce formatie ii place dar manelisti se inbraca ca idoli lor:tricou mulat cu murta -cel mai urat lucru.Sau blugi cu paiete si bilute:da ce esti manelar sau gay?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 1:18 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
@adi_0206 Ma iau de tine petntru ca tu nu poti intelegere diferenta dintre black metal sau mai stiu eu ce gotic de il venereaza pe cel de jos si pop rockul de exemplu,

radu mamii ... radule
sincer nu stiu ce fel de rock e ala
nu-s curios .... nu imi place nimic din muzica galagioasa si gata
balade rock ascult si eu .... bon jovi - rup stilul, la majoritatea hiturilor le stiu stiu versurile din cap
pt ca e o muzica faina ... acompaniamentul este unul calm ... nu nebuneala ca la alte genuri de rock
are si Bon Jovi ceva galagios .... dar nu`stiu`cum ... suna bine .... nu deranjeaza

cate genuri de rock ar fi .... habar nu am si nici nu vreau sa imi incarc memoria chiar si cu asa ceva
zicea bine Dr4g0n mai sus .... la partea cu "din punctul meu de vedere muzica ce o asculta fiecare nu trebuie sa te influenteze pe tine ca persoana , adica daca esti manelar ,sa te imbraci , sa traiesti, sa te saprgi , sa fii smeker etc. poti sa fii manelar si fara sa te manifesti ca unu ce il vezi la televizor ca se sparge in figuri .
aceeasi treaba si cu roakerii , iti place , bun , asculti , te imbraci cum vrei , nu trebuie sa copiezi pe nimeni , nu te duci la concert sa te trantesti ca tampitu unu in altu ( POGO) etc"

si adevarul asta este
si vorba lu` kenwood .... forta fie cu voi !!! iar lu` kenwood sa-i sune telefoanele ca dracii / sa vina milioanele cu sacii
:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 7:26 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
man ce varsta ai si ce muzica asculti.De curiozitate intreb :D

Am 26 de ani, ascult numai muzica electronica de cand a aparut la noi...de prin 94', am crescut numai cu muzica electronica de cand eram copil, la 13ani am fost prima oara in Club Martin unde pe vremea aia se asculta numai jungle si rave. De atunci muzica electronica este un stil de viata pt. mine, asta ma reprezinta.

Inghit tot ce inseamna muzica in afara de manele si black metal. Pe wanna be satanisti cand ii vad pe strada le dau capace, pe manelari, romani wanna be tzigani...cand ii vad pe strada le dau capace.
Poa' sa coboare omu din ditamai bmw-ul, daca il simt ca pute a manele....ii dau capace! :twisted:

Manelarii in afara de bani si femei nu stiu altceva....aveti exemplul nostru de pe forum mai sus(un post mai sus), vorbe si limbaj de puscarias, maxim 20 de cuvinte in vocabular, alte argumente nu are.
Cand ii aud ca ma iau cu "bossule" sau "fratica" imi vine sa borasc pe ei, o adunatura de inculti urat mirositori, care "put" a prostie si infatuare, mi-se face scarba.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 8:04 pm 
ca dik aia mah, ce tat va certati atata ? :?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2