The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 9:40 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 110 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 04, 2008 10:32 pm 
Sebi scrie:
Eu as da cu ceva vopsea auto ALBA peste insonorizantul ala

sebi, ti-am mai zis vreodata ca esti maxim ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 05, 2008 12:32 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
sebi, ti-am mai zis vreodata ca esti maxim ? :lol:

Ai zis tu multe prin cele doua mii si ceva de posturi dar nu totul e demn de luat in considerare :twisted:

stefanev scrie:
doamne fereste.... sa nu mai recomanzi asta nimanui ca nu mai dormi la noapte... iti dai seama ce frumos arata niste zgarieturi negre pe fundal alb? :)))

Poi nici nu am recomandat nimanui:
Sebi scrie:
Eu as da cu ceva vopsea auto ALBA peste insonorizantul ala

Eu nu car sculele foarte mult, iar cand le car am grija de ele ca de ochii din cap. Crede-ma ca nu mi-ar aparea nici cea mai mica zgaraietura pe ele nici dupa 10 de ani de folosinta :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 05, 2008 12:44 am 
Sebi scrie:
Ai zis tu multe prin cele doua mii si ceva de posturi dar nu totul e demn de luat in considerare :twisted:

Eu nu car sculele foarte mult, iar cand le car am grija de ele ca de ochii din cap.

ai intrebat si tu in 500 de posturi timp de un an de zile cum sa-ti faci 2 boxe cu hp-uri si intr-un final ai reusit si acuma dai sfaturi in conditiile in care nu ai experienta la carat de scule.

da-i pace omule.

Later Edit:

Ma lasi te rog cu vechea duma cu posturile ? daca te simti tu mai bine, il rog pe mircea sa-mi stearga contul si-mi fac altul nou daca chiar vrei tu musai. Ma sacrific pentru sufletelul tau

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 05, 2008 2:54 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
ai intrebat si tu in 500 de posturi timp de un an de zile cum sa-ti faci 2 boxe cu hp-uri si intr-un final ai reusit

macar eu mi le-am facut singur, cu mana mea :lol:

adircf scrie:
si acuma dai sfaturi in conditiile in care nu ai experienta la carat de scule.

Cui am dat eu sfaturi ma? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Asta chiar ma enerveaza la culme. Arata-mi in topicul asta unde am dat eu cuiva vreun sfat in afara de vopsitul capului suruburilor daca nu poate pune dealea de rigips! Altceva nu am sugerat nimanui sa faca. Daca am zis ca eu le-as face albe este pentru ca stiu sigur ca nu le-as zgaraia. Fiecare are grija de sculele sale cum stie si cum poate, dar nu asta era subiectul discutiei. Numa trebuia sa te bagi tu in seama cu un comentariu nepotrivit. In general nu prea am luat in seama copilariile voastre de pe forum dar acum chiar m-ai enervat la faza asta.

adircf scrie:
Ma lasi te rog cu vechea duma cu posturile ? daca te simti tu mai bine, il rog pe mircea sa-mi stearga contul si-mi fac altul nou daca chiar vrei tu musai. Ma sacrific pentru sufletelul tau

Pastreaza-le, ai muncit pentru ele :lol: Acuma serios vorbind omule, nu am absolut nimic cu tine sau cu posturile tale. Nu am zis ca ai fi vanator de posturi. Doar ca printre acele multe posturi (acuma vad ca-s aproape 3000 :lol: ) sunt si multe comentarii stupide si atacuri la adresa unor persoane care nu ti-au facut nimic...cateodata esti un baietel tare enervant adircf :twisted:

Si acuma ma faci sa-mi pierd timpul pe forum cu astfel de tampenii, cand ar trebui sa lucrez la licenta. Daca nu termin pana maine ce am de facut, numai tu esti de vina :twisted: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 05, 2008 11:53 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Sebi, pana ce nu iti faci boxe cu insonorizant, te-as ruga sa nu comentezi. Una este sa zici: in 10 ani de zile nu fac o zgarietura .... si alta e realitatea. Da-le cu ce vrei, dar macar nu spune pe forum ca poate face cineva dupa cum ai zis si isi iroseste munca.

Hai va rog terminati cu afirmatii de astea, felicitari ca ti le-ai facut singur, sa le stapanesti sanatos, dar atat te rog... sa nu mai spui asta, pt ca la carat fiind voluminoase si destul de grelute e foarte posibil sa le faci o zgarietura cand le bagi in masina. Daca tu ti le-ai facut doar pentru casa, atunci fa-le asa cum ai zis si singur te lecuiesti.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 05, 2008 12:31 pm 
sebi, poate eu sunt baietelul rau de care ti-a zis mama ta sa te feresti :lol:

hai baga la licenta si sa fie cu nororc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 10, 2008 8:17 pm 
Neconectat
User

filtrele sunt aproape gata , mai am de impregnat cu nitrolac bobina de 1.6mH care se pune pe bas si becurile care trebuiesc cumparate :)
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 11, 2008 3:18 am 
Neconectat
User

Vad ca ai facut tu rezistentele :) Dar , ai luat in considerare puterea care o pot disipa? :roll:
Pentru ca daca tu ai inlocuit 3-4 rezistente mari cu una de putere si mai mare , aia trebe sa disipe singura toata caldura.
Macar innaltza-le putin mai mult , sa nu-ti arda placa. (Better safe than sorry :) )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 11, 2008 8:29 am 
Neconectat
User

nu e problema cu disiparea caldurii fiecare rezistenta are 200w e facuta din nichelina de la un reshou :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 11, 2008 11:50 am 
Neconectat
User

Exact de aia ti-am si zis sa le ridici mai sus.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 11:56 am 
Neconectat
User

din cauza bugetului restrans am comandat pa-d52s in loc de d220ti :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 11:58 am 
E foarte bun si pad52 sa stii !! E foarte rezistent la abuzuri si daca nu te multumeste la cat de mult urca in frecventa, ii poti da un mic boost peste 14 khz . :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 15, 2008 2:47 pm 
Neconectat
User

cam cati db atenueaza un filtru benic? ca mi se pare ca pa-d52-urile suna incet :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 15, 2008 3:50 pm 
Neconectat
User

Micsoreaza valoarea L-pad-ului pana suna bine :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 4:27 am 
Neconectat
User

mariusradulescu1990 scrie:
cam cati db atenueaza un filtru benic? ca mi se pare ca pa-d52-urile suna incet :lol:

cred ca esti surd peste 14Khz. :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 110 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2