The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 11:45 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:09 pm 
Neconectat
User

Exista mircea.. exista.. am fost 2 ani la rand la rosia montana. seara mai ramaneau mizerii.. a 2-a zii se cautau voluntari si se curatza totul pana la ultimul chistok de tigara :wink: si au fost mii de persoane de toate genurile de la fani dnb la punk's la rockeri

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:13 pm 
noobsound scrie:
Exista mircea.. exista.. am fost 2 ani la rand la rosia montana. seara mai ramaneau mizerii.. a 2-a zii se cautau voluntari si se curatza totul pana la ultimul chistok de tigara :wink: si au fost mii de persoane de toate genurile de la fani dnb la punk's la rockeri

exista, dar i-a sa fii fost "party" de "manelari" sa vezi , se baga vreunul la curatenie a 2 zi ? cum sa se bage , isi murdareau camasiile VERSACE , D&G ... etc si isi stricau manichiura facuta cu lac de la sora sau mama :))

:lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:30 pm 
Neconectat
User

Totusi sa nu stricam topicul cu discutii inutile.
Parerea mea e ca nu cred ca a fost o sonorizare usoara, cand ma gandesc ca s-au instalat Negura Bunget / Korpiklaani, cu `nspe mii de instrumente de suflat, percutii si alte nebunii, era ceva treaba la butoane :lol:
Tin minte parca acu' 2 ani cand au cantat Negura in Brasov, saracu` sunetist s-a chinuit vreo 20 de minute pana cand suna totul in regula, si daca tin minte bine, era propriul sunetist.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 2:20 am 
black_knight scrie:
ar trebui ca garda de mediu sa le dea organizatorilor niste amenzi de sa nu le mai trebuiasca concerte cat traiesc ei

dar ... stim cu totii ca aceste concerte fac parte din campania electorala a actualilor sefi de prin primarie - asa ca aceste chestii trec neobservate

oricum - rusine sa le fie celor care fac asemenea mizerii

Aici te contrazic un pic.Eram in olanda si beam o bere cu tineva in fata firmei lui.olandezul dupa ce si-a baut berea a aruncat cutia pe trotuar.Eu am intrebat de ce a facut asta si el mi-a raspuns.:Its somethink normal,this is the reson i pay taxez.

Normal cei care fac curat trebuiesc amendati nu cei care fac mizerie.Daca firmele de salubrizare isi faceau datoria tu a doau zi nu mai aveai ce poza.

Alta chestie :in germania ,dupa Love Parade ramane 100 000 -da ai citit bine :o suta de mii-de tone de gunoi.Crezi ca acolo se da amenzi pentru chestia asta?crede-ma ca nu.

E ca si cum mi-ai explica mie ca VIRGULA cacanari nu ridica rahatul ca pute. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 2:27 am 
adircf scrie:
Capisci adilăzerounuzeroşaseilă ?

WTF?adi_0206?

black_knight scrie:
eu n-am vazut concert de manele in aer liber - asa ca nu am vazut nici mizerie

intreaba-l pe NEINVINS POP cum arata un concert de manele live :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 9:32 am 
Neconectat
User

toata lumea stia numa tu nu :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:12 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

intr-adevar.
cum am ajuns in bucuresti acu ceva vreme, primul lucru pe care l-am observat a fost o scena imensa in parcu tineretului. ma gandeam ca ce misto, cum este concert live fix langa fotel.
toate s-au naruit cand a inceput concertul .. vreo 5 sau 6 tiganusi vezi doamne cantau acolo .. si era o mare de oameni care "dansau"
nu va inchipuiti ce a ramas acolo dupa asa zisul concert.

revenind, chiar ii stricam topicul omului si ar fi bine sa incetam cu discutiile astea. (cel putin aici)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 7:27 pm 
Neconectat
User

En1gma scrie:
Frumos eventul.
A fost doar o singura scena la festival?
Am auzit ca a iesit oarecum cu scandal ptr. ca Korpiklaani trebuia sa intre pe scena la 23:45 si au intrat pe la 4 parca..
Oricum, adevarul e ca arata tare mizerabil locul dupa festival, dar asta se intampla mai peste tot din pacate..
Daca s-a facut curatie pe urma, mai trecem cu vederea,altfel.. :cry:

Va certati absolut degeaba in legatura cu celebra cearta rockeri vs. manelisti, in legatura cu asta nu voi comenta absolut deloc.

In schimbva voi povesti cateva chestii despre rock'n'iasi,au fost 2 scene, una mai mare, si una mai mica, cea din urma fiind a mea, iar la faza cu korpiklaani, ei cantand la scena a doua, au fost probleme cu sunetul, sunetistul lor avea basini in cap, eu la scena mea am terminat linistit la 2 dimineata cand aveam programu de terminare, dar cu Korpiklaani cum spuneam a fost dezastru. Ma trezesc cu sunetistu lor la cort la mine inspectandu-mi rackurile cu lanterna, evident il intreb ce doreste in engleza, la care el "i need a stage sound spliter", eu ii spun mestere, eu nu am scena de calibru lu rolling stones sa am nevoie de splitter sa am linie de semnal separat pentru monitorizare fata, el ma ia ca domne el vrea mixeru meu si un splitter sa faca monitorizare la scena, ii zic mestere eu am 4 linii amarate de monitoare si imi spune dupa ce decablasem multicore-ul din mixer ca cica "Your mixer is usless to me" si eu in gandu meu... normal ca nu ai ce face cu el ca nu e mixer de monitorizare. In fine mergem la scena adoua cu totii sa ajutam ca de, si sunetistul trupei injura si altele si noi ceilalti sunetisti nu ne lasa sa il ajutam deloc, sunetul a fost clar, dar nu inteleg de ce omul ala a mers cu masterul asa de jos, era cam pe la jumatate. Consola de mixaj pe care s'a lucrat a fost un Allen & Heath ML3000(FOH/recording/monitor). La aceasta scena mare, pe acest mixer am lucrat si eu imediat dupa ce au terminat Korpiklaani acestia, eu facand o trupa din slovacia, rugat fiind de sunetistii din Iasi si Galati, fiind rupti de oboseala, epntru ca Korpiklaani au terminat la 6 si 20 dimineata in loc de 2 jumate noaptea :roll: si noi mai aveam inca o trupa de bagat, deci va dati seama ce a putut sa fie, eu macar am fost fericit ca la scena la care activam eu nu au fost probleme de nici un fel, ce ii drept mici probleme cu un dimmer care nu reusea sa intre pe dmx, dar s'a rezolvat, in schimb la scena mare a fost crima si pedeapsa.

Momentan sunt in Adjud, cu campania aceea ecologista "verde 003", voi reveni cu poze cand le voi avea pe toate. Si Nex o sa modific faza cu pozele. In legatura cu sonorizatul ROCK'N'IASI nu a fost usor, dar a fost ok.

Ultima oară modificat de Catalin Gavanescu pe Mar Iun 03, 2008 11:31 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:21 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
sa mergeti voi la evenimente DNB sau PSY sa vedeti acolo jeg (seringi & shit ) lasate in urma.

sincer, eu nu am vazut nici un concert care sa nu lase gunoi dupa el, si nici nu cred ca exista asa ceva.

Crede-ma ca mai rau ca la evenimentele de la Marriot din Bucuresti nu am vazut...wc-uri infundate si etc, groaznic de tot

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:23 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
de ce bagati manelarii ?
a zis cineva ceva ?
s-a trezit ceferila sa faca o gluma si gata - toata lumea sare in sus
avem caz concret vs. imaginatia noastra

roakerii au lasat mizerie si cu asta basta
eu n-am vazut concert de manele in aer liber - asa ca nu am vazut nici mizerie

sincer pe mine nu ma intereseaza cine concerteaza si cine beleste ochii acolo
pe mine ma doare ca se lasa o asemenea mizerie

Stai linistit ca am vazut eu, am sonorizat de fapt, de ziua romilor la mine in prahova, la ploiesti, concert de manele in aer liber, unde tot asa s'a lasat super mult jeg dupa ce s'a terminat deci tot aia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 7:13 am 
Neconectat
User

intotdeauna se pot intampla faze naspa la evenimentele astea live.
eu de exemplu am sonorizat un concert hip-hop.. 4 microfoane totul bine si frumos am afcut proba de sunet am stat juma de ora pe 4 microfoane pana le-a placut cum suna.. :x dupaia mi-am dat eu seama de ce nu le-a placut.. erau arse driverele din monitoarele de scena phonic active.. asta a fost nimik... dupa ce incepe concertul totul a inceput sa o ia razna.. 2 microfoane au inceput sa curenteze
mixeru a inceput sa curenteze astia au inceput sa schimbe microfoanele si cand l-a curentat pe unu mai tare ghici unde l-a aruncat.. fix la o palma de monitoru de scena... asta desigur am observat dupa ce s-a terminat si eu ma miram ca de ce acuma face microfonie si la probe nu facea..
find bezna nu mai vedeam culorile la microfoane toate fiind la fel degeaba am lipit eu pe ele o dunga cu banda rosie/verde/albastra dar a mai vazut cineva ceva? puteau ei sa imi ceara sa le mai dau mai tare..mai incet..
cred ca de multe ori sunetistii nu sunt cei mai buni dar cred ca si artstii gresesc de multe ori.
Ps de ce nu ai mixer powermate? :lol: :lol: au putut canta lautarii pe midas?

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 05, 2008 9:55 pm 
Neconectat
User

noobsound scrie:
intotdeauna se pot intampla faze naspa la evenimentele astea live.
eu de exemplu am sonorizat un concert hip-hop.. 4 microfoane totul bine si frumos am afcut proba de sunet am stat juma de ora pe 4 microfoane pana le-a placut cum suna.. :x dupaia mi-am dat eu seama de ce nu le-a placut.. erau arse driverele din monitoarele de scena phonic active.. asta a fost nimik... dupa ce incepe concertul totul a inceput sa o ia razna.. 2 microfoane au inceput sa curenteze
mixeru a inceput sa curenteze astia au inceput sa schimbe microfoanele si cand l-a curentat pe unu mai tare ghici unde l-a aruncat.. fix la o palma de monitoru de scena... asta desigur am observat dupa ce s-a terminat si eu ma miram ca de ce acuma face microfonie si la probe nu facea..
find bezna nu mai vedeam culorile la microfoane toate fiind la fel degeaba am lipit eu pe ele o dunga cu banda rosie/verde/albastra dar a mai vazut cineva ceva? puteau ei sa imi ceara sa le mai dau mai tare..mai incet..
cred ca de multe ori sunetistii nu sunt cei mai buni dar cred ca si artstii gresesc de multe ori.
Ps de ce nu ai mixer powermate? :lol: :lol: au putut canta lautarii pe midas?

La faza cu nevazutul microfoanelor pe intuneric, eu ti'as sugera sa folosesti vopsea fosforescenta in diverse culori, se gaseste daca vei cauta. Cat despre faza cu powermate-ul, atunci cu ziua romilor aveam un mixer phonic sonicstation16, mixerul personal, intre timp a fost vandut. Ce ati vazut aici in poze sunt echipamentele de la munca, aici referindu-ma si la midas-ul ala :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2