En1gma scrie:
Frumos eventul.
A fost doar o singura scena la festival?
Am auzit ca a iesit oarecum cu scandal ptr. ca Korpiklaani trebuia sa intre pe scena la 23:45 si au intrat pe la 4 parca..
Oricum, adevarul e ca arata tare mizerabil locul dupa festival, dar asta se intampla mai peste tot din pacate..
Daca s-a facut curatie pe urma, mai trecem cu vederea,altfel..

Va certati absolut degeaba in legatura cu celebra cearta rockeri vs. manelisti, in legatura cu asta nu voi comenta absolut deloc.
In schimbva voi povesti cateva chestii despre rock'n'iasi,au fost 2 scene, una mai mare, si una mai mica, cea din urma fiind a mea, iar la faza cu korpiklaani, ei cantand la scena a doua, au fost probleme cu sunetul, sunetistul lor avea basini in cap, eu la scena mea am terminat linistit la 2 dimineata cand aveam programu de terminare, dar cu Korpiklaani cum spuneam a fost dezastru. Ma trezesc cu sunetistu lor la cort la mine inspectandu-mi rackurile cu lanterna, evident il intreb ce doreste in engleza, la care el "i need a stage sound spliter", eu ii spun mestere, eu nu am scena de calibru lu rolling stones sa am nevoie de splitter sa am linie de semnal separat pentru monitorizare fata, el ma ia ca domne el vrea mixeru meu si un splitter sa faca monitorizare la scena, ii zic mestere eu am 4 linii amarate de monitoare si imi spune dupa ce decablasem multicore-ul din mixer ca cica "Your mixer is usless to me" si eu in gandu meu... normal ca nu ai ce face cu el ca nu e mixer de monitorizare. In fine mergem la scena adoua cu totii sa ajutam ca de, si sunetistul trupei injura si altele si noi ceilalti sunetisti nu ne lasa sa il ajutam deloc, sunetul a fost clar, dar nu inteleg de ce omul ala a mers cu masterul asa de jos, era cam pe la jumatate. Consola de mixaj pe care s'a lucrat a fost un Allen & Heath ML3000(FOH/recording/monitor). La aceasta scena mare, pe acest mixer am lucrat si eu imediat dupa ce au terminat Korpiklaani acestia, eu facand o trupa din slovacia, rugat fiind de sunetistii din Iasi si Galati, fiind rupti de oboseala, epntru ca Korpiklaani au terminat la 6 si 20 dimineata in loc de 2 jumate noaptea

si noi mai aveam inca o trupa de bagat, deci va dati seama ce a putut sa fie, eu macar am fost fericit ca la scena la care activam eu nu au fost probleme de nici un fel, ce ii drept mici probleme cu un dimmer care nu reusea sa intre pe dmx, dar s'a rezolvat, in schimb la scena mare a fost crima si pedeapsa.
Momentan sunt in Adjud, cu campania aceea ecologista "verde 003", voi reveni cu poze cand le voi avea pe toate. Si Nex o sa modific faza cu pozele. In legatura cu sonorizatul ROCK'N'IASI nu a fost usor, dar a fost ok.