The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 21, 2025 10:33 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 1:44 pm 
Ca posesor de 6 amplifuri TA2400 le recomand cu incredere.
Cert e ca pe bass, TA2400 suna mai bine ca Phonic! :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 1:53 pm 
axismusic scrie:
Ca posesor de 6 amplifuri TA2400 le recomand cu incredere.
Cert e ca pe bass, TA2400 suna mai bine ca Phonic! :shock:

neinteresant :!: probabil multi si-au format deja parerile despre amplifurile de care s-a vorbit in topicul asta

toate sunt la fel de "bune" , difera producatorul si marketingul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 2:01 pm 
Dr4gon, daca tu ti-ai facut o parere despre amplifuri e bine sa o tii pentru tine , nu sa vb in numele tuturor. Exista varianta sa adere si lume 9a la forum, fara "pareri" deja formate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 2:09 pm 
axismusic scrie:
Dr4gon, daca tu ti-ai facut o parere despre amplifuri e bine sa o tii pentru tine , nu sa vb in numele tuturor. Exista varianta sa adere si lume 9a la forum, fara "pareri" deja formate.

si lumea noua care adera o sa fie bine indrumata ( nu numai de mine ) sa nu aleaga gunoaie de genul T-amp :!:

Bafta :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 2:12 pm 
Eu nu am aruncat cu noroi in nici un fel de amplif. Dar deja mi-am facut o parere despre atitudinea ta ;) Bafta in alegeri vis-a-vis de amplifuri!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 2:18 pm 
axismusic scrie:
Eu nu am aruncat cu noroi in nici un fel de amplif. Dar deja mi-am facut o parere despre atitudinea ta ;) Bafta in alegeri vis-a-vis de amplifuri!!!

Imi place sa le zic direct si pe fata
Stai linistit , eu am ales deja Crown Macro-tech , nu jucarii gen T-amp

P.S Curiozitate : ce faci tu cu alea 6 amplifuri magice? cumva sonorizari LIVE ? daca da lasate de domeniul asta ca nu`i pt T-amp

Sus

Subiectul mesajului: gf
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 2:51 pm 
eu cred ca tu daca ai ales macro tech ai luat unu si gata cu el ramai...pe cand un t-amp care a iesit bine la multe teste ia jumate din crown la putere pe un singur amplif si daca insumam 6 bucati cred ca ai ramane mut la cum ar putea sa sune pe o amplificare de 12 suburi la o aplicatie live...
vorbeste pt tine nu pt toata lumea ca o sa ai frigiderul plin.......
si cei care mai viziteaza forumul nu cred ca trebuie sa fie indrumati de discutiile tale cu privire la cunostinte in materie de amplificatoare si boxe facute online....
fiecare ea ce vrea si de ce are bani...
stii ca e o vorba cu sfaturile.
"multumesc de sfat dar pot sa gresesc si singur"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 2:58 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cred ca nu vedeti imaginea in ansamblu

nu conteaza doar puterea Vs pretul

mai sunt si alte chestii..

greutate Vs putere

Volum ocupat vs putere

Rezistenta in timp Vs Putere

etc etc

sincer, consider ca nu ai ce cauta cu T-amp la sonorizari daca vrei sa fi profi, dar ca solutie de inceput , cand banii sunt putini, merge.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: gf
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 3:22 pm 
. scrie:
eu cred ca tu daca ai ales macro tech ai luat unu si gata cu el ramai...pe cand un t-amp care a iesit bine la multe teste ia jumate din crown la putere pe un singur amplif si daca insumam 6 bucati cred ca ai ramane mut la cum ar putea sa sune pe o amplificare de 12 suburi la o aplicatie live...
si cei care mai viziteaza forumul nu cred ca trebuie sa fie indrumati de discutiile tale cu privire la cunostinte in materie de amplificatoare si boxe facute online....

ramai tu cu mag-uri , comp-uri ,dogged , mixere . si boxe facute in beci la soare cu sigle JBL pe ele

Si inca ceva , ai testat tu Crown MA ? ca sa vorbesti ? tu nu ai vazut asa ceva decat in poze pe net si zici ca t-amp e mai bun decat Crown
Lasa-ne domn` inginer pe noi astia mai prosti cu ale noastre , ca nu ne permitem MAG , COMP , Dogged si mixere . sa facem sonorizari live

P.S Nu am numa un amplif Crown MA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 7:50 pm 
Dr4g0n scrie:
P.S Nu am numa un amplif Crown MA

axismusic scrie:
Ca posesor de 6 amplifuri...
:twisted:

Evil, te rog eu sa te abtii ca habar n-ai ce vorbesti.

De ce sa nu schimbam mentalitatea urmatoare a forumului ?

Mnoah, ma duc la . iau un lw sau un mag, mai pun un comp34, iau ceva speakoane de la . din alea ce se dezasambleaza singure in timpul folosirii, ceva cablu cu dunga rosie sa stiu care-i plusu, si-mi iau un tamp e800 sau care neamu lor or fii.

Bine frate, inteleg, n-ai bani, vrei sa te apuci sa sonorizezi nunti si chestii slabe...da-i inainte ca-s bune, dar cand se pomeneste de live, touring si chestiile tari.... aici nu mai vorbim la fel. :?

T-ampurile, max-urile, tapco-urile as avea curaj doar pe monitoare sa le pun, asta in caz daca nu am ceva activ.

Forumul asta o da in cacat din cauza ca aceleasi hp-uri, aceleasi solutii ieftine, aceleasi max-uri, aceeasi vorba ca seria lw bate haspeul. etc. Stau cateodata si citesc speakerplans-ul si despre el am de zis ca intradevar un forum de pro-audio. Daca s-ar putea face forumul in 2 bucati. Beginer si Advanced

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 9:42 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

adi, daca te intorci pe la inceputuri ai sa vezi cat a avansat forumul nostru

de la amplificatoare home made si boxe DIY, avem useri care incet incet au ajuns pana la nivel profi, fac sonorizari pe bani grei, chiar si concerte, si alte chestii grele..

toate la timpul lor :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 10:59 pm 
Neconectat
User

parerea mea este ca multi depe forum nu stiu cu ce se mananca o sonorizare, no conteaza numai boxele sau amplifu.
40% dintr-o instalatie sunt cablurile pe care le folosesti.
Microfoane, mixere, procesoare, si multe alte chesti de care ne place sa vb fara sa le fi invartit vreodata.
parerea mea este ca la nivelul la care se lucreaza acum (2 boxe si 1 amplif) chiar nu mai conteaza ce amplie e.

Vb aia din kkt nu poti face bici. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 01, 2008 11:14 pm 
Nexus , asa e toti sau majoritatea au inceput de jos si au ajuns undeva , dar cand apare unu (evil) si zice ca T-amp e mai bun decat Crown (bazanduse doar pe poze si teste care nu le-a facut el) e normal sa sara lumea pe el si sa ii faca plinul la frigider cu carne

da seriile de la Crown ieftine si cu sursa in comutatie nu`s prea stralucite , dar asta nu inseamna ca nu au amplifuri bune , si chiar seriile alea iefitne si proaste de la Crown sunt mai bune decat orice T-amp . Daca e vre-un posesor de T-amp 2400 care il tine sa il punem bridge la 4 ohmi , sau stereo la 2 ohmi ( e tot aia) sa tragem de el 3 zile si 3 nopti in conditii de 40 de grade(la umbra) in cursul zilei il astept la urmatoarea sonorizare care o am . Stiu ca nu se risca nimeni deoarece T-amp nu merge la 2 ohmi nici macar pe foaie , apai in realitate , nu m-as baza pe el nici la 4 ohmi sa il folosesc

P.S Inca ceva T-amp , Phonic MAX , Berry etc = hp15W , pht 408 , comp , lw etc adica SEMI PRO desii e cam mult spus :roll:

Sus

Subiectul mesajului: Re: gf
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 12:34 am 
. scrie:

Dr4gon are dreptate .ce dracu amp e ala T-amp?e doar de ascultat in dormitor.nu intre in domeniul pro

@ evil

culcate la loc te rog
incepi sa te faci din ce in ce mai rau de tot lol-ul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 12:37 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu uitati ca nu toti facem ce facem acum for a living.

nu toti ne laudam ca facem live-uri. nu toti avem scene si scule cu care facem touring.

daca m-as apuca vreodata de asa ceva, as vinde ce am acum, as mai imprumuta o suma de 10-20-30 de ori mai mare si as sti ce sa cumpar, insa nu-s sigur ca asta as vrea eu sa fac.

inca ceva: cand incepi de la o statie home made si 2 hp-uri, nu ai cum sa ajungi sa ai rack-ul lui dragon, cel putin nu in primii 2-3 ani de munca.

t.amp vs crown :lol: :lol: :lol: :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2