The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 23, 2025 1:12 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 2:37 am 
Calin , ajungi sa ai multe daca nu faci bani numai din sonorizari cum ai zis tu "for a living"

eu rack-u ala care l-ai vazut aici pana la urma l-am primit cadou de la muiere ( long story..... )

dupaia am vandut o masina si am facut/luat mai multe scule

acum stau bine mersii inchiriate majoritatea ( fr-uri 15"+1" , amp , mixer) si vin banii in fiecare luna , pot sa nu am nimic live ca tot am minim 1000E asigurati / luna

daca stai si astepti sa faci bani numa din sonorizari de weekend nu ai cum sa ajungi sa iti iei un sistem tare in timp scurt, dar daca in timpul saptamanii mai faci si alte chestii din care iti ies bani atunci ajungi foarte repede la un profit cu multe zero-uri

V-a recomand la toti , daca aveti amatori de sonorizari , faceti siteme mai slabute (gen hp15W+1" ) si dati`le in chirie , amortizezi investitia foarte repede :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 8:18 am 
Dr4g0n, e un club in Piatra Neamt (Club Central) care a parjolit 2a ampuri Crown. Eu inca raman de parere ca firma Crown ramane in top, dar vreau sa zic urmatoarea chestie: nici un amplif nu poate fi garantat 100% si te poate lasa cu ochii in soare cand ti-e lumea mai draga. Referitor la teste in 2 ohmi Crown vs. T-Amp :
1. T-Amp nu e facut sa mearga in 2 ohmi
2. Cam toate ampurile Crown merg in 2 ohmi dar scot putere mult mai mica decat in 4 :lol:
3. Nu vad rostul unui test la amplifuri in soare, atata timp cat se vorbeste de o chestie profesionala unde amplifu sta in rack si undeva ascuns sub scena sau in spatele stivei de boxe.

P.S. Nu va lasati pacaliti de numele firmei de pe amplif, sunt multe piraterii pe piatza( de exemplu ElectroVoice) :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 8:41 am 
axismusic scrie:
Dr4g0n, e un club in Piatra Neamt (Club Central) care a parjolit 2a ampuri Crown. Eu inca raman de parere ca firma Crown ramane in top, dar vreau sa zic urmatoarea chestie: nici un amplif nu poate fi garantat 100% si te poate lasa cu ochii in soare cand ti-e lumea mai draga.

Si mercedes-ul te lasa dar asta nu inseamna ca e mai prost ca loganul.
Referitor la teste in 2 ohmi Crown vs. T-Amp :
1. T-Amp nu e facut sa mearga in 2 ohmi
2. Cam toate ampurile Crown merg in 2 ohmi dar scot putere mult mai mica decat in 4 :lol:
3. Nu vad rostul unui test la amplifuri in soare, atata timp cat se vorbeste de o chestie profesionala unde amplifu sta in rack si undeva ascuns sub scena sau in spatele stivei de boxe.

Acolo sub scena ,vara ,sunt atatea grade cat sunt si pe asfalt.Adica mai mult de cat anunta asti la umbra si in padure.Adica vre 40 minim.
P.S. Nu va lasati pacaliti de numele firmei de pe amplif, sunt multe piraterii pe piatza( de exemplu ElectroVoice) :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 8:57 am 
:))) Adika daca sunt 40 de grade afara tot atat are si radiatorul finalilor:)))
Nu uita ca nu degeaba e pus ventilatorul(oarele), si nu uita ca nu facem sonorizari in desert :) sau finalii tai se racesc pe asfalt??????

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 9:02 am 
axismusic scrie:
:))) Adika daca sunt 40 de grade afara tot atat are si radiatorul finalilor:)))
Nu uita ca nu degeaba e pus ventilatorul(oarele), si nu uita ca nu facem sonorizari in desert :) sau finalii tai se racesc pe asfalt??????

nu vroiam sa-ti explic ca sub scena unde zici tu nu sunt 35 de grade cum anunta asti ala televizor ci sunt 50.Si mai vroiam sa-ti precizez ca una se raceste ampul la 10 grade afara si un la 50 de grade.Cat ai vrea ti sa imi explici dar daca afara sunt 50 de grade ventilatorul tot 50 de grade bana in amplif.Deci racirea e mai slaba.Asta daca nu cumva tie la t amp iti raceste aerul ianinte sa fie introdus in radiatorul finalilor. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 9:07 am 
Daca ar fi 50 de grade afara cu siguranta in amp nu intra tot 50. Asta sa fie clar! Dar deja vad ca de la 40 de grade ai ajuns la 50. E chiar asa de cald in romania?????:D

Sus

Subiectul mesajului: kjkk
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 9:32 am 
dragon tata cred ca te-ai dilit de la atata profi..
ce ziceam eu e ca un t-amp in punte face cat un canal de crown pe 2 ohmi...
nimik mai mult..nu t-amp e mai bun ca,crown...
crown inca face legea in domeniul amplificatoarelor...
am probat crown macro tech 1200 si sincer am fo multumit de teste da nu era chiar asa de puternic cum ma asteptam...
mixer de la . nu am de mult timp si nici nu ma laud numai cu dogged....astea au ramas din vechiu sistem..
in finew nu trebe sa ma disculp in fata nimaui da nu te de mare ciumeg ca puti...
vrei sa fii profi100% ...ai crown si line array vertec..apoi ma inchin si zic ca esti profi da pana atunci gura mika ca o sa o umplu cu ceva...
nu mai abera cu ce fac eu sau ce am eu ....
t-amp raport pret calitate e foarte bun si ca puterea de amplificare si greutatea lui e perfect...merge un 6 din 10 ca nota pt t-amp 2400

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 2:47 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Dr4g0n scrie:
Calin , ajungi sa ai multe daca nu faci bani numai din sonorizari cum ai zis tu "for a living"

eu rack-u ala care l-ai vazut aici pana la urma l-am primit cadou de la muiere ( long story..... )

dupaia am vandut o masina si am facut/luat mai multe scule

acum stau bine mersii inchiriate majoritatea ( fr-uri 15"+1" , amp , mixer) si vin banii in fiecare luna , pot sa nu am nimic live ca tot am minim 1000E asigurati / luna

daca stai si astepti sa faci bani numa din sonorizari de weekend nu ai cum sa ajungi sa iti iei un sistem tare in timp scurt, dar daca in timpul saptamanii mai faci si alte chestii din care iti ies bani atunci ajungi foarte repede la un profit cu multe zero-uri

V-a recomand la toti , daca aveti amatori de sonorizari , faceti siteme mai slabute (gen hp15W+1" ) si dati`le in chirie , amortizezi investitia foarte repede :wink:

deocamdata in timpul saptamanii se cheama ca-s student, deci alti bani nu prea am de unde produce.

pana la urma noi sa fim sanatosi, conteaza ce ai in cap si ce stii sa faci, nu ce scule ai.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 4:02 pm 
bradacalin scrie:
pana la urma noi sa fim sanatosi, conteaza ce ai in cap si ce stii sa faci, nu ce scule ai.

asta-i gandire de om cu penisul mic. nu fac referire la tine

ce-i frate ? cu putin efort ai si scule si know-how si sonorizari si femei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 4:10 pm 
Caline si eu sunt student , si am timp de orice in timpul saptamanii 8) nu exista NU POT , trebuie doar sa vrei sa faci si altceva in afara de sonorizari de weekend :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 4:35 pm 
Ce-i oamnei buni, voi n-ati avut sonorizari intr-o zi cu un examen la faculta ? si sa impacati si capra si varza ?

Sau sa-ti bagi picioru in 3 laboratoare ? 1 x 4 ore si 2 x 2 ore pt un drum la dna ?

Caline... din cate zici tu te-ai intelege bine cu Kenwood la planuit viitorul :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 4:53 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

la cum il stiu eu pe kenwood nu cred ca as face echipa buna.

1. eu nu am nevoie de Dj cu mine la majorate.
2. eu fac bani cat faceti si voi cu scule de 2 ori mai ieftine. (si aici ma refer la kenwood si nu numai.)
3. al dreq ca cu sculele mele de kkt, ma cauta lumea si n-am mai stat o sambata acasa de vreo 3 luni.
4. nu ma plang ca nu ma place femeile, daca nu pun poze de la show-uri cu funduri e pt ca nu vreau, nu pt ca n-am. si daca n-as avea ar fi pt ca nu ma obosesc sa fac poze.
5. nu ma plang ca n-am "know how", cum am zis si mai sus, daca ai cunostinte iti faci treaba si cu ce ai, nu tre sa ai driver cu iesire de 2" ca sa dai lumea pe spate la o sonorizare
:lol:

hai bafta!

PS: am facut si eu sonorizari si nu numai in sesiune de mi-au sarit capacele.

adircf: daca ai fi vazut ce-am avut in casa acu ceva timp 8) :lol: :lol: :lol:

PPS: @dragon nu stiu cum faci tu, dar am si eu niste limite fizice, eu nu fac numai facultate si sonorizari, mai pierd noptile si in scopuri personale si uneori chiar simt ca nu mai pot.
mi se pare mult sa faci si facultate si sa te tii de ea sa faci si 1-2 sonorizari pe weekend si sa mai faci si altceva in timpul saptamanii, un altceva care sa-ti aduca bani, si nu putini.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 11:42 pm 
axismusic scrie:
Daca ar fi 50 de grade afara cu siguranta in amp nu intra tot 50. Asta sa fie clar! Dar deja vad ca de la 40 de grade ai ajuns la 50. E chiar asa de cald in romania?????:D

Poate tu traiesti in alta tara man

cand la TV iti spun astia ca sunt 35 de grade la Bucuresti in centru sunt 56 de grade la 2 metri inaltime de la asfalt cae se incinge mai rau ca finalul la Tamp.Cu prima ocazie o sa fac poza ca sa vezi si tu

Sus

Subiectul mesajului: Re: kjkk
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 1:22 am 
Neconectat
User

. scrie:
dragon tata cred ca te-ai dilit de la atata profi..
ce ziceam eu e ca un t-amp in punte face cat un canal de crown pe 2 ohmi...
nimik mai mult..nu t-amp e mai bun ca,crown...
crown inca face legea in domeniul amplificatoarelor...
am probat crown macro tech 1200 si sincer am fo multumit de teste da nu era chiar asa de puternic cum ma asteptam...
mixer de la . nu am de mult timp si nici nu ma laud numai cu dogged....astea au ramas din vechiu sistem..
in finew nu trebe sa ma disculp in fata nimaui da nu te de mare ciumeg ca puti...
vrei sa fii profi100% ...ai crown si line array vertec..apoi ma inchin si zic ca esti profi da pana atunci gura mika ca o sa o umplu cu ceva...
nu mai abera cu ce fac eu sau ce am eu ....
t-amp raport pret calitate e foarte bun si ca puterea de amplificare si greutatea lui e perfect...merge un 6 din 10 ca nota pt t-amp 2400

Hai dute la alta masa :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 8:59 am 
Parakiosu2-ule, daca ai avea cat de cat experienta ai sti ca daca tii in mana un radiator de aluminiu(cum sunt cei din amplifuri) ai sa constati ca e destul de rece in comparatie cu temperatura mediului chiar surprinzator de rece si asta fara nici o ventilatie iar daca mai creezi si un curent constant de aer, chiar daca acesta e initial cald tot o temperatura mai mica obtii, deci nu poti sa-mi spui ca pe finali in amplif ajunge aceeasi temperatura ca cea de pe asfalt.
Este ultimul comentariu al meu pe marginea acestui subiect stupid!!!!!
GATAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2