adircf scrie:
ala nu-i test frate.
ma, nu te lega de prunc. Lasa-l in pace

Deocamdata nu si-o cumparat amplificatoare si o folosit un pioneer pe care asculta acasa. Iara Ipa-ul meu nu am putut sa-l duc fiindca e in...renovare. O fost ceva pe moment, eram si eu liber si nu am avut de unde sa facem rost de alte scule asa repede. Sa nu incepem iara discutiile ca weneu are bas numa daca bagi de la >500W. Oricum weneu o fost putin dezavantajat ca nu am folosit putere mare, unde intra serios in discutie powercompresion
Oricum deocamdata George are un filtru simplu pe bmd si daca dadeam mai tare suna foarte strident.
Pe melodii unde predominau mediile si vocea, boxa cu wn avea spl mai mare. Chiar si asa fara filtru, mediile sunau mai bine pe wn decat pe hp.
Pe melodii unde predominau frecventele joase, bass jos si ceva inalte (hip-hop), cele 2 boxe aveau spl aproximativ egal, la unele chiar iesea in fata putin boxa cu hp, pe bas jos si in special pe inalte. Initial am plasat boxele langa acel perete inalt care se vede in dreapta, dar nu era concludent fiindca boxa care era mai aproape de perete avea un bass mai jos. Daca inversam boxele se schimba situatia... Asa ca le-am deplasat spre coltul acela din stanga, unde zidul nu este atat de inalt, pana am ajuns la o pozitie relativ neutra. Acolo am facut si filmuletele.
Oricum surpriza cea mai mare a fost la inalte. Asa, in configuratia asta cu filtru complex pe hp+pht si filtrul doar pe inalta la wn+bmd, bmd zici ca e difuzor de medie pe langa pht. Sper ca se observa diferentele din filmulete, eu inca nu le-am primit de la George ca sa vad cum au iesit...