Dupa cum zice si titlul topicului....
Ieri am fost la un festival numit: "fiii satului saschis 2008" asta e undeva in jud mures langa sighisoara, in fine.. m0am dus special pentru desperado offtopic fratele la colegul meu de clasa canta in trupa aceea. Ne-am pus la masa am baut o leaca si eu m-am indreptat la scena care era la vreo 300 m, cand am ajuns acolo canta o trupa gen aktiv, dar credeti-ma ca sunetul se auzea prost; distorsionau boxele mai ales mediile, inaltele pana aci totul ok m-am dus la rack sa vad de ce...? cand dar ce sa fie oare erau doua ampuri functionabile unu pe bass si unu pe medii inalte din 4 in total (statii) volumele erau la maximum la amandoua; in plus la fiecare bataie pe bass si nu numai chiar si pe voce se aprindeau ledurile "STOP" ale amandurora ba chiar erau portiuni de vreo cateva sec cand erau mai tot timpul ON. La mixer semnalul nici macar nu ajungea pe zona "stand by'; statea pe verde; dar ce folos daca ampurile erau in peak

o sa postez acum niste poza si va rog sa ma scuzati de neclaritatea acestora deoarece lentila telefonului era prafuita.
Majoritatea erau RCF il las pe adi sa va spuna mai multe despre ele deoarece e de domeniul lui
Cred ca o sa revin mai tarziu cu pozele deoarece "teava" mea este complet infundata, sper sa isi dea drumul; imi cer scuze pentru incomoditate
Se pare ca paginile de uplodat nu mai functioneaza
Se pare ca si-a dat drumul webul de uplodat( imi cer scuze lui
adircf si celorlalti pentur intarziere
astea sunt boxe active
urmariti va rog sa vedeti ce cabluri au; de toata coma
ampu de topuri
powerul de bassi
asta da treaba
asta nu stiu ce este dar oricum nu era in functiune
din nou cablulatura de sipca
up
aici se vede cel mai bince cred; era cablu de 220 taiata camasa si...
unnul din topuri
asta era partea dreapta inpreuna cu rackul cred ca erau 3 ampuri ce functionau din 5
si un mic filmulet cu unul dintre ampuri sa va dati seama.., calitatea sunetului la telefon este naspa asa ca sa nu va lasati influentati; nici chiar asa de rau

DAR nici chiar asa de rosu
http://tinypic.com/player.php?v=23odw7&s=4
Adi te rog sa dai detalii despre RCF-uri if you are so kind
MUltumesc, Adi(visaton)