The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 08, 2025 7:51 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: de ce face microfonie
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 3:25 am 
Neconectat
User

am un microfon THE T.BONE TWS16HT si imi face microfonie il folosesc in discoteca ce imi recomandati sa ii fac exista vreun filtru cu care sa ii mai iau din sensibilitate din cate am vaz eu este sensibil k dak il tin la 20-30 cm de gura tot se aude in boxe, ce imi recomandati sa fac.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 9:26 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

pai..., nu ai volum la microfon pe mixer? :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 12:18 pm 
Neconectat
User

am volum si pe mixer si pe ricever lui dar trebuie sa il tin putin mai tare ca sa astup muzica cand vb la el

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 12:37 pm 
Neconectat
User

Da muzica mai incet :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 1:33 pm 
Neconectat
User

pe mine ma intereseaza daca exista vreun filtru cu care sa ii iau din sensibilitate nu vreau sa dau muzica mai incet

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 1:36 pm 
Cum ii setat squelch-ul ?

Un tip a mers 1 an jumate cu microfonul care si inchis facea microfonie, evident microfonul sub licenta thomann.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 1:41 pm 
Neconectat
User

nu stiu ce este squelch-u

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 1:45 pm 
Neconectat
User

eu am mici indoieli cu privire la calitatea microfonului
microfoanele de calitate au o capacitate proprie de a evita microfoniile, mai ales in discoteca unde nivelul SPL-ului este destul de ridicat pe tot perimetrul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 1:53 pm 
Microfoanele alea sunt de cea mai joasa speta. Mai bine un shure contrafacut.

Am prins cativa lautari ce au scos microfonul wireless pt vioara T.bone din sigiliu, testat 5 minute, renuntat la microfon ca suna extrem de prost si se descurcau cu cablu direct in mixer.

Sunt scule ieftine care poti zice ca-ti faci treaba ok cu ele si n-ai nevoie mai mult... dar unele produse sub licenta thomann sunt extrem de nasoale.

drid scrie:
nu stiu ce este squelch-u

Uita-te sa nu fie dat la maxim squelch-ul. :shock:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 2:29 pm 
Neconectat
User

el mi se pare ca se aude bine pt disco ca nu iti trebuie fidelitate mare numai ca este f sensibil mai am un philips sbc mc600 si are mai mare sensibilitatea am avut niste chinezarai si nu facea microfonie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 2:58 pm 
drid scrie:
el mi se pare ca se aude bine pt disco ca nu iti trebuie fidelitate mare

Conceptul asta din punctul meu de vedere mi se pare cel mai prost, no offence.

In general de cand ma stiu am incercat sa-mi iau scule audio pe care ma pot baza, in orice situatie ca sa evit eventualelel probleme.

In Maramures fac pariu ca-s singurul care ii da la un staroste in timpul nuntii un Akg de 10 mil trecut printr-un compresor dbx166xl de 8 mil.

Puteam lejer sa-i dau un stageline amarat. Altii folosesc stage-line-ul la concerte live si numai probleme au. :lol:

Cand iti cumperi un echipament audio, cumpara-l cu cap sa te folosesti de el, sa-l amortizezi repede si sa produci bani cu el. Mai sunt altii ce isi cumpara echipamente de milioane de lei, nu apuca bine sa-si amortizeze investitia ca le si vand in pierdere. Poti sa ai bani... dar judeca inainte sa iei ceva.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 3:03 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
In general de cand ma stiu am incercat sa-mi iau scule audio pe care ma pot baza, in orice situatie ca sa evit eventualelel probleme..

PARANOIA ??

:lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 3:25 pm 
Nu ioane. Esti prea mic sa intelegi.

Uita-te la mine si uita-te la tine.

Cate scule ai avut tu incepand de la g-urile alea cu pht si subu cu hp18s. ? O groaza. Nici tu nu mais tii. Si tot dintr-o combinatie naspa in alta mai naspa dadeai. Tu nu faci profit. Tu faci pierdere sau cel mai bun caz iti recuperezi banii.

Cand iti iei o scula. O gandesti sa lucrezi cu ea pe termen mai lung, o amortizezi si produci bani cu ea.

In fine, tu iar te enervezi zicand ca tu stii marketing si sa faci business, ca io nu stiu nimica si iar se inchide topicu. serus.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 3:41 pm 
Iuoane , cum zice si AdiCFR , tu schimbi sculele prea des sa produci ceva $$$ din ele , + de asta mai ai si om cu tine care pune muzica si iti arde din cauze necunoscute( Probabil VOODOO) difurileL ....asta pt ca tu nu esti in stare sa pui niste muzica dintr`un amarat de PC sau laptop , iti iei "codita" dupa tine sa il mai platesti si pe ala degeaba pt un lucru care il poti face si tu ........

Oricum , tu nu o sa te ridici sa cresti in domeniul asta prea curand , o sa ramai la majuri pe ....1.5mil de ex., toata viata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 21, 2008 4:08 pm 
Neconectat
User

@ drid ai cumva ceva monitor de dj prin apropiere?
E normal daca stai cu sculele date spre puterea lor maxima sa fii envoit sa ridici volumul la microfon aberant de tare ca sa te poti auzii peste si de aici apare microfonie.

Mai lasatil pe ION el are momente cand ii baiat de treaba dar e incapatzanat si nu asculta de nimeni.
Degeaba ii spune omul un pont bun ca nu asculta.
El cumpara difuzoare de subbas cu spl modest si le foloseste ca difuzare de medii folosite la peste 80 hz. e normal sa fie nemultumit de cum suna si e normal sa fie nevoit sa dea in ele pana le rupe sa sune.
Cat despre paranoia in cazul lui ADi nu cred ca poate fii vorba am vazut sa tina scule pe rosu si sa traga pe ele in mod extrem. Si pe deasupra nu cred ca a ars difuzoare sau orice altceva deci nu are de ce sa ii fie frica.

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2