shambala scrie:
cu toate ca am bifat casuta respectiva, motorul forumului nu tine minte sa ma autentifice automat de fiecare data.
am mai patit asta si la alte forumuri (HI-Fi, High End), dar numai din cand in cand, nu permanent
mai grav este ca logat fiind, pina am terminat de scris un mesaj 'forumul' a 'uitat' de mine si m-a semnat cu guest!
Tine si de satari la browswer dar si de setari la serverul retelei tale.
Pe acest forum si pe forumul lui vasile sunt logat automat la fiecare vizita.
Pei hi-fi si pe forumul meu sunt scos afara la aproximativ doua minute, la mine pe forum am observat ca in momentul in care sunt scos afara si ma loghez iar, apar cu alt IP, deci asta ar fi problema serverului de retea.
Aceiasi problema o am la adresele de email din sistemul Horde, citesc un email si cand doresc sa raspund, dupa ce scriu dau send si apare casutele de log

problema mare este ca nu pot sa dau back si trebuie sa reiau de la cap

.
O sugestie pentru problema lui sambala este ca nexus sa aleaga obtiunea in care numai membri inregistrati sa poata posta si atunci cand trimiti mesajul nu mai este trimis [oaspete] ci apare casuta de log, in acest caz mesajele vor fi sambala daca te loghezi s-au nu vor fi deloc.
Important este ca in momentul in care dai send(trimite), sa ai deja copiat in clipboard mesajul tau, asta pentru siguranta sa nu mai dai back sa-l recuperezi.