la banii dati pe amplificatorul asta - toti cu ecler si crown ar trebui sa taca si le multumeasca chinezilor ca exista
eu unul, ca utilizator de fidek ma simt jignit cand mircea vine cu afirmatii de genul:
nexus3 scrie:
transformator f f mare => miez de proasta calitate ieftin, cu pierderi mari, si proprietati slabe. (a se compara trafurile toroidale de calitate Vs. cele facute de PETRA, la capitolul dimensiune Vs. Putere declarata) )
adica .... stii tu sigur ca trafu e prost ?
sau doar inceri sa induci in eroare publicul
de unde stii ca amplificatorul e facut in china ?
iti zic sigur ca nu scrie "made in china" pe el, iar la 17-18 mil - bate la cur orice ecler sau orice crown de aceeasi bani
pana la urma pe mine nu ma intereseaza ce traf are, unde-s facuti finalii, cat rezista pe sinusoidale, etc etc
daca eu bag mp3-uri furate de pe net care se aud ca un kkt - tot un kkt scot dupa ele chiar si cu behringer, t-amp, phonic, fidek, ecler sau crown
eu cand va vad cat de abstract ganditi - mi-e rusine sa zic ca sunt viitor inginer ca si voi
cum sa te lauzi tu
Dr4g0n cu macrotech 5002Vs care ajunge la mia e euro, cu un amplif de 350-400 ?
ati mancat stricat ... ce dracu ?
finali fake ?
pai daca scot unul din fidek, il sparg si demonstrez ca-i orginal - cui i-l fac supozitor ?
eu zic sa o lasati mai moale cu afirmatiile astea ca unii se simt prost
adica acum ce .... nooby trebuie sa se simta fraierit ca are un tanc cu traf mare si prost, si cu un sac de finali fake ?