The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 11:51 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Botez Restaurant Miorita - Giurgiu
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 9:53 am 
Neconectat
User

Cred ca am facut fata cu brio cu doar 2 boxe fullrange intr-o sala foarte mare , a fost foarte mult spectacol si toata lumea a fost multumita si de calitatea muzicii si de muzica in sine.

Restaurant Miorita - Oras Giurgiu
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Distractie si voie buna

Imagine

Imagine

Echipament folosit :

Amplificator Alto Macro 2400
Boxe Full Range cu LW-1503 + pad-52s + DYFP-20
Mixer Phonic AM-220
Laptop , masina de fum , lumini , etc...

Toata lumea a fost foarte multumita si eu de asemenea deoarece am facut fatza cu echipamentul la o sala foarte mare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 10:13 am 
Neconectat
User

sala ca sala, dar numarul de persoane :?:

daca erau inca o data ca numar, nu cred ca mai erai asa entuziasmat :lol:

PS: parere personala, nu o lua in nume de rau.....

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 11:11 am 
Neconectat
User

nu o iau in nume de rau , dar itzi spun sincer ca toata lumea a fost multumita , persoane au fost in jur de 80 de persoane si sala foarte mare , ma bucur ca am reusit sa fac fata , cand am vazut-o m-am speriat , am creuzt ca o sa imi zica lumea sa dau mai tare , dar era totul ok , si bas era destul , niste medii mai trebuiau mai calde ca la hp-uri , dar a mers destul de bine si asha

Sus

Subiectul mesajului: hmmm
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 12:45 pm 
Neconectat
User

la sala aia daca erau 80 de pers nu faceai u fata doar cu alea tot din giurgiu sunt si io am destui ani de sonorizare am colindat toate restaurantele sa sti

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:39 pm 
Neconectat
User

ce te face sa crezi ca nu am facut fatza la eveniment , itzi spun eu ca am facut fata cu brio , si bas era destul, lw-1503 are o lovire foarte accentuata a bas-ului are 500w rms dati de producator , dar 350-400w curati tot scoate si pad-ul 70 rms , deci ca putere reala a fost pe undeva in jur de 500w rms pe o boxa , si aproape 2000w in program , o sa incarc si un filmulet sa vezi ca a fost aglomeratie destula si nu pre li se auzeau zbieraturi-le oamenilor , oricum sa ii lasam pe cei mai priceputi sa comenteze , din cate m-am interesat cu 2 hp-15s si pad-52 te descurici cu vre-o 150 de persoane si din cate am inteles lw-1503 e mai bun ca hp - ul , numai ca hp-ul are mediile mai calde dar lw-ul are putere mai mare de bas , bobina de 3" sasiu de aluminiu ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:46 pm 
A cui e masina aia faina din prima poza ?? :lol:
Daca difuzorul are 400w rms ar avea 800w program !
Pune si pozele de la celalalt eveniment !!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:50 pm 
Neconectat
User

Kosmo scrie:
lw-1503 are o lovire foarte accentuata a bas-ului are 500w rms dati de producator , dar 350-400w curati tot scoate

eu am bagat 600 W o noapte in el, si 1 kw timp de 20 de minute
eu zic ca "scoate" mai mult de 350-400

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:52 pm 
black_knight scrie:

eu am bagat 600 W o noapte in el, si 1 kw timp de 20 de minute
eu zic ca "scoate" mai mult de 350-400

Iar o dam in diverse !
Hai ca ii explic eu cum sta treaba ! :wink:

Sus

Subiectul mesajului: dfdf
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 2:10 pm 
sal..felicitari pt eveniment...
un singur comentariu am sa fac...
stiu cum suna lw ....stiu cat incape in el pana ii dai foc la bobina...
cunosc culoarea sunetului de la lw si vreau sa zic ca ai avut noroc de acusitca salii ca altfel nu faci fata...
conteaza mult si acustica salii ,daca nimeresti intro sala de conferinta unde e estompat sunetu si ai in jur de 100 persoane...ai sa vezi ca nu ai sa te auzi mai deloc...
ai mare grija pe viitor cand zici ceva de o anumita sonorizare...una e sa faci fata si alta e sa sune cald si frumos..
plus ca la nunti sau alte petreceri nu trebuie sa duci soma sunetu ca sa faci fata...trebuie atat cat sa se auda bine si uniform in sala...fara 10kw dupa tine ca sa faci fata..care face majorate si banchete la aiai le trbe power ca sa acopere copchii si sa le rupa plamanu in ei ca sa se simta bine..restu e la aprecierea fiecaruia a sunetului de la un anumit sistem..\
felicitari si la mai mare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 2:31 pm 
Neconectat
User

pufuletz scrie:
A cui e masina aia faina din prima poza ?? :lol:

De ce te iei de masina mea , ca si fetele de la giurgiu se luau de ea :D

. itzi multumesc mult pentru sfat , esti de nota 10 , eu nu m-am referit ca a fost concert la ceea ce am faqt eu , dar itzi garantez ca m-am dus in fundul salii si nu te puteai intelege om cu om acolo , erau destule inalte si medii , dar parca nu ma saturam , parca mai vroiam , stiu ca mai trebuie inca 2 boxe , ceva gen c300mb sau hp15s , oricum am dat in ele cu alto macro 2400 si din cate da producatorul acesta are 2 x 575w rms , nu cred ca e valoare reala asta , dar 400w tot ii are calumea .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 2:45 pm 
Neconectat
User

la sonorizarea de sambata ( 8.11.2008 ) am facut doar 3 poze :( dar am sa le postez si pe acestea si mai am un filmulet , care o sa il bag diseara cand ajung acasa.

Imagine

Imagine

Imagine

Restaurantul nu stiu exact cum se numeste , e undeva pe strada Franceza prin zona Piata Unirii , pe langa club Mamou . Unde am sonorizat eu era la subsol , era o crama , iar deasupra era restaurant , si spun sincer ca se auzea atat de tare muzica de la mine incat au venit lautarii de sus sa imi spuna sa o dau mai incet ca nu isi pot face programul =)) , a crescut inima in mine cand am auzit asta , de abia atunci am realizat ca sunt bunicele boxele , iar peste ceva timp au venit lautarii si la noi sa faca un program pe " sculele " mele , a iesit super , shiar daca se mai facea microfonie , din cauza microfonului meu no-name , made in china :D , dar in final a iesit totul super :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2