The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 7:17 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: recone kit ptr WN18S ?
MesajScris: Sâm Noi 08, 2008 11:39 pm 
Neconectat
User

aveti recone kit ptr difu asta ??dak da cat costa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 3:52 am 
cum i-ai dat coltu' ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 4:52 pm 
Neconectat
User

cu un kkt de ipa400 in punte .....o mers toata noaptea .....a 2 zi cand sa il pun nu mai mergea .....ii luase foc bobina si o ars si suspensia .......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 5:29 pm 
andrei_vaslui scrie:
cu un kkt de ipa400 in punte .....o mers toata noaptea .....a 2 zi cand sa il pun nu mai mergea .....ii luase foc bobina si o ars si suspensia .......

cu un kkat de ipa 400 in punte aveai 800W 8 ohmi daca era bine facut /dimensionat ampliful
Dar cu niste urechi de tabla si gain`uri pe bass + o sursa de semnal gen "placa de sunet HashDe incorporata " nu ma mir ca l`ai prajit

Pe viitor lasa pe Bass egalizatoarele pe ZERO si ai grija sa nu duci amplifu in clipp continuu sa ai pe iesire semnal dreptunghiular ( chestia asta e valabila si pt sursa de semnal ) . Daca ti se pare ca se aude prea incet un dif nu da in el cu distorsiuni si gain pe anumite frecvente pana il i`a dracu .... mai bine mai cumperi un dif si mai faci o boxa decat sa cumperi rekone kit ca omori difu la fiecare sonorizare mai "serioasa"

P.S :D de la manele s`a ars nu de la IPA
:lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 8:56 pm 
Neconectat
User

Citat:
P.S :D de la manele s`a ars nu de la IPA
:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: [/quote]

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 10:42 pm 
Neconectat
User

eh ...manelele ......nu poate un wn18s sa faca fatza la 2 fullrange de 15" cu LW1503+comp34 ??acuma nuj ce sa mai fac cu el ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 11:27 pm 
andrei_vaslui scrie:
eh ...manelele ......nu poate un wn18s sa faca fatza la 2 fullrange de 15" cu LW1503+comp34 ??acuma nuj ce sa mai fac cu el ....

pe manele nu ! muzica aia din contructie e plina numai de distorsiuni :D defapt daca ma gandesc bine nici nu poate fii vorba de muzica cand vorbim de manele :D e daor un semnal plin de distorsiuni , mai ales cand e vorba de manele in format MP3 :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 11:29 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

a se preciza ca acest wn18 (regretele mele pt el) lucra intr-un bph :lol:
andrei. ti-am mai spus de zeci de ori pe messenger sa ii schimbi amplificatorul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 11:42 pm 
neinvins scrie:
a se preciza ca acest wn18 (regretele mele pt el) lucra intr-un bph :lol:
andrei. ti-am mai spus de zeci de ori pe messenger sa ii schimbi amplificatorul.

asa si ? nu vad care ar fii problema daca aceai 800W 8 ohmi ar fii fost curati ! fara gain`uri si cu o sursa de semnal buna !

Dar nu , lumea asteapta de la un BPH sa coboare cat un BR si daca nu coboara ii dam gain ca doar trebuie SUBbass pe manele ! :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 9:40 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

exemplu clasic de utilizare gresita a unui difuzor f bun.

tre sa intelegi ca nu difuzorul e vinovat pt ca a cedat , ci tu pt ca nu ai stiut sa-l exploatezi corect.

momentan nu este in stoc recone kit pt WN-18

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:15 pm 
Neconectat
User

Ampliful n0are legatura, asta in cazul in care e facut corect. Nu ar strica sa ii pui un indicator de clip si sa il mai urmaresti din cand in cand.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 5:27 pm 
Neconectat
User

amplifu e bun ...ptr ca lam pus pe FR si nu avea distorsiuni asa mari ........dar nu pot sa inteleg dc in certificatul lui de garantie scrie 200W cu 5%dist!! vreau sa precizez ca nu e luat de la nexus ci de la . .....de acuma ce sa mai fac ....lam ars asta e .....o sa ma invat minte sa nu mai arunc banii pe geam ......nu inteleg cum de o cantat absolut toata noaptea nu o facut nici o figura nimik ....si a 2 zi cand am vrut sa il pun oleac pe ta1050 imi intra rpd in clip si se incalzea f tare si nu stiam ce se intampla ....am crezut ca am stricat si statia .....si cand am desfacut subul vatelina era neagra ca si suspensia de altfel si bobina era prajita.......am ramas prost cand am vazut ......nuj ce sa fac cu el ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 6:35 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

andrei_vaslui scrie:
amplifu e bun ...ptr ca lam pus pe FR si nu avea distorsiuni asa mari ........dar nu pot sa inteleg dc in certificatul lui de garantie scrie 200W cu 5%dist!!

pt ca cei care l-au vandut habar nu au ce sunt aia magneti pe NEO

vreau sa precizez ca nu e luat de la nexus ci de la http://www.google.com .....de acuma ce sa mai fac ....lam ars asta e .....o sa ma invat minte sa nu mai arunc banii pe geam ......nu inteleg cum de o cantat absolut toata noaptea nu o facut nici o figura nimik ....si a 2 zi cand am vrut sa il pun oleac pe ta1050 imi intra rpd in clip si se incalzea f tare si nu stiam ce se intampla ....am crezut ca am stricat si statia .....si cand am desfacut subul vatelina era neagra ca si suspensia de altfel si bobina era prajita.......am ramas prost cand am vazut ......nuj ce sa fac cu el ....

de curiozitate, IPA800-ul ala era corect reglat, si mai functioneaza in momentul asta?

eu personal nu am ars vreun difuzor vreodata (exceptand 2-3 tweetere & drivere)

asta in conditiile in care in general merg cu putere mai mare decat RMS-ul difuzorului.

(ai specificat ca amplificatorul "nu avea distorsiuni asa mari")
pai este foarte clar ca semnalul primit de difuzor a fost puternic distorsionat.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 9:37 pm 
Pe bass cand deja auzi distorsiunile au trecut de 10% poate la o ureche neformata trec si de 20% ca se le auzi !
Andrei , ideea e sa nu mai zici ca IPA e de cacat sau ca magazinul de unde l`ai cumparat are ceva vina sau alte chestii care le gasesti tu vinovate in situatia de fata ! Sigurul VINOVAT esti TU , ori te duci la doctor sa vezi poate ai ceva probleme cu auzul ! ori mai bine te lasi de domeniul asta ! Nu iti cu rautate chestia asta ! dar sincer ar trebuii sa te orientezi spre altceva , mai ales deja ai reusit sa pajesti un dif de 18" (presupun ca mai mult de jumate de an nu are diful , poate nici atata ) . Sunt pers care au wn18-S de ani buni si ii dau in gura cu 1KW la sonorizari outdoor pe muzica live si al naibii nu crapa !

P.S A ajuns unde trebuie topicul :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 10:51 pm 
Ce dispar ca prin minune post`uri pe aici ? care face Voodoo? :?:

Nexus3 tu esti cu voodoo pe aici ?

De ce ii stergi mai nou posturile lui AdiRCF ? Asta-i al doilea care-l vad sters :roll:

Mi se pare foarte corect ce zicea Adi , userul Andrei_vaslui incearca sa dea vina in 10 directii acuma si sa zica ceva de genu " difurile P.audio de la GOOGLE is contra facute " dar defapt is aceleasi difuri care le vinzi si tu pe Discopro , nu vad de ce ar disparea un post ca asta ....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2