Sharky scrie:
Mai Iceman, ne lasi?
Fa tu 2 hornuri si apoi pune langa x1-le.
Nu dai pe spate 10BR-uri, fii serios.
Asculta tu cum suna un wnd72 si apoi spune ca nu are inalte.
Nu stiu ce insisti asa mult cu inaltele peste 10k cand la hp15 si pht ai niste medii de toata jena, iar media e mai importanta decat sasaiturile de la 12k in sus. Tu crezi ca seriile mai scumpe au doar spl mare si atat?
Cand va entuziasmati asa mult cu hp15 si pht incepe sa ma doara capul.
Sunt ok pentru gama lor de pret, dar cam atat. Monitoare si boxe ultraperformante din ele..mda, pt manele

sunteti cei mai buni... va las.
stau si ma gandesc ca... multi s-au bagat aici aiurea...
problema era ca acel baiat facea fatza la 80 de persoane cu ce avea, in acea locatie, si la evenimentul care era de sonorizat...
ati inceput sa aberati de live si mai stiu eu ce....
sunt de acord...
dar nu la acea sonorizare de la care s-a inceput aceasta panarama...
nu cu hornuri...
nu cu x1...
si care ai mai venit cu x1 in acest topic... nu stiu ce ai mai avut...
e bine ca voi sunteti buni si veniti cu sculele cu tiru pt un majorat sau o nunta... eu prefer sa merg cu masina mea... nu cu hornuri, nu cu x1, sau mai stiu eu ce linearray... pt o nunta...
cand o sa se compare evenimentu de sonorizat atunci ne comparam care cu ce sonorizeaza...
oricum pt fiecare nu exista un sistem mai bun ca al lui...
sa nu mai zic ca unii dintre voi sunteti inca niste copii...
ma uitam pe afara ca sunt playere denon, reloop, stanton, etc..... la noi in club daca nu e pe masa pioneer e naspa....
multi sunt inca cu brandu in cap.... parca iti sensibilizeaza urechea numai cand auzi un nume.....
asta e .... romanica...
daca v-asi baga pe toti la mine in curte legati la ochi fara sa stiti unde sunteti si facem un party toata noaptea... va garantez eu ca nu ati sti ca alea sunt sculele lu iceman sau... ca acolo sunt naspeuri cu le ziceti voi si cu bergembier...
asta sa nu imi amintesc ca de curand daca nu cumva unii inca.... eu foloseam difuzoare pro si unii dintre voi ....