Dr4g0n scrie:
sunt si niste T.amp`uri ......... vezi pe thomann
He he he ..Dr@gonule..sa nu mi-o iei in nume de rau sau ca as avea ceva cu tine..dar tu tot te iei de oameni care sunt mai putini instruiti in domeniua si faci p... mare.
Te dai cam smecher,
Parca ti-as cheltui banii tai,pe ce fac eu,intrbari,experimente etc.si nu inteleg defapt de ce pui atata interes ?....faptul ca nu stiu o mare parte din electronica.nu ma face prost am citit bla bla bla mai am 2 carti de fizica de terminat si alte 5 de electronica din care 2 sunt de practica in orice domeniu al mecanicii fine si chiar si mecanicii de la mixer de bucatarie pana la mixer de sound sa nu vb de grameziile de componente si elemente care le-am adunat inclusiv scule si alte nebunii ...dar din cauza timpului ..ca unii mai au si de invatat pentru altele cum ar fii facultatea,iesit afara cu prieteni/prietena,miscare (ca fara ea ma tampesc)etc.. nu pot sa ma ocup totalitate ca atlti meseriasi, DEOARECE ACEST DOMENIU ESTE UN HOBBY PENTRU MINE SI O CHESTIE DE PLACERE....Meseria este altceva///stiu ca nu o sa fiu bun..sa zicem ca unu care face tot timpul chestia asta facultate de inginerie mecanica si peste asta sa mai faca si meserie pe bani grei ,adaugand si putina pasiune...dar pot concepe anumite lucruri pe foaie...neavand nevoie de un program ca Horn Resp sau WinIsd ce nu o sa scoata niciodata eficienta cum o pun in momentul de fata pe hartie peste asta sa repar nu numai de domeniu audio dar si Hardware (Computere) si domeniu lumini si cel mai greu LCD ..pana la telefoane mobile...
Hai incepe cu ....LASA-TE DE DOMENIUL AUDIO.....hai sa te vad