The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 12, 2025 4:11 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 30, 2008 1:06 am 
Neconectat
User

:roll: intrun club din cate am vazut eu conteaza mai mult continutul :) decat trecerea....shi trecerile se pot rezolva cu timpu`....nucred eu ca sunt chiar asa nasoale :D mie mi se par destul de ok....avand in vedere ca ordinea am stabilito pe loc shi eram fooooaaaarrrrte lucid....cand iau alcool la bord trecerile le fac mult mai bine....dar nah....era in miezul zilei si nu am putut sa beau nimic....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 30, 2008 1:30 am 
Neconectat
User

cauta pe google .. harmonic mixing.. :) cateva le-ai tropait si nu ai pastrat nivelul constant unde era cazul.. de aia i se pare lui dr4gon ca sunt aiurea trecerile.. nu sunt mixate dupa cheie si te-ai grabit .. nu le-ai lasat mai lungi :).. app de piese ........ la noi in pitesti a disparut electro .. si funky sau vocal e la putere ;)

ps . tu cum intri cu piesele? bas jos si medii sus? sau cum stau pot. pe mixer? :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 30, 2008 1:53 am 
@Gratzi
In club nu prea conteaza ce si cum pui daca e un club oarecare si lumea nu are pretentii ............

Probabil ai auzit si tu Promo Mix`uri de la Dj cu renume ..... compara si tu cursivitatea/treceri cu ce postezi tu aici de 4 pagini :D ai sa vezi ca nu seamana deloc ( sau prea putin ) ......

Asta vreau sa intelegi , tu inregistrezi ce pui in club ..... nu faci un mix bine gandit / piesele stabilite intr`o ordine / lucrat etc..... Asta nu`s promo mix`uri ce faci tu ............. Cum ti`am zis si mai sus , ce faci tu pot sa iti fac doar cu WINAMP .
Fara suparare , dar in ochii mei nu esti Dj inca :D esti Dj wannabe .... ceva de genu ai vazut si tu la altii si vrei sa fii cool :lol: ( e cum era pe vremea mea chitara , vedeau unu cu un accesoriu de genu chitara si se apucau toti, chiar daca nu ii interesa , trebuiau sa fie cull :) )

KEEP WORKING !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 30, 2008 2:22 pm 
Neconectat
User

xeon scrie:
ps . tu cum intri cu piesele? bas jos si medii sus? sau cum stau pot. pe mixer? :)

numai medii si inalte si dupa aia tai treptat basul de la una si il dau de la cealalta........restul pot. stau pe 0db...gain`ul la aman2 canalele il pun pe -3db....si daca e cazul urc sau cobor master-ul....in asa fel incat sa nu treaca de -3db volumul din mixer

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 30, 2008 7:27 pm 
Neconectat
User

bai baeti era un program de mixat din ala care puteai sa bagi melodiile din una in alta dar nu lam gasit din ala cu grafic :-) stie cineva ???? ceva de el

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 30, 2008 8:03 pm 
Neconectat
User

R@C@U scrie:
bai baeti era un program de mixat din ala care puteai sa bagi melodiile din una in alta dar nu lam gasit din ala cu grafic :-) stie cineva ???? ceva de el

mix meister :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 31, 2008 3:09 am 
Neconectat
User

piesa cu care intri in functie de ce rezultate astepti sa fie mai jos la volum..si nu intra doar cu medii si inalte pe 0
pune totul pe minus nu doar bass
e si normal sa se auda asa :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: program pentru facut label
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 10:09 pm 
Neconectat
User

Gratzi scrie:
Sandu_Alex_999 scrie:
Gratzi scrie:
Dj Gratzi

Dj= Disc Jokey , Faci cumva mixurile de pe playere?

majoritatea :).....nu am playere acasa.....dar cand prind ocazia nu ezit sa inregistrez ;))

ps:....asta l`am facut acu 2 zile pe 2 cdj400 si un mixer numark fx5000

http://www.zshare.net/audio/5268547853ee9776/
dativa si voi cu parerea :D....(pps: am doar 17 ani :D )

ii fain mixu. ai puytea pune playlistul??? mersi

lightman.....m`ar interesa un program cu care sa fac vocea....fara microfon...ca majoritatea prietenilor/prietenelor nu prea au voce :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 10:36 pm 
Neconectat
User

Gratzi scrie:
R@C@U scrie:

mix meister :?:

Poti folosi si Virtual DJ. E destul de simplu. Mie unul imi place si lucrez destul de bine cu el. Singurul lucru care nu imi place la el este calitatea sunetului...
P.S: Uitati ceva facut de plictiseala :P
http://www.urcaok.net/download3.php?file=921956

Sus

MesajScris: Dum Iun 10, 2012 7:04 am 
Salutare salutare ... stie cineva un CD-Writer profesional pentru ars cd-uri audio Track .. caut pentru playerele mele Pioneer sa-mi pun muzica de pe calculator pe cd audio .. discurile sunt Taiyo Yuden de calitate si vreau sa le ard cu ceva profesional..aveti idee ce modele ar fi bune (sau daca stie cineva cu ce cd-writer arde casele de discuri )

Sus

MesajScris: Dum Iun 10, 2012 9:41 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

CD-urile originale sunt inscriptionate prin presare. Nu ai acces la aceasta tehnologie

pentru inscriptionare persoanala cumpara in writter de calitate

un Plextor ar fi un inceput

pe vremuri , cand faceam asa ceva foloseam un writter Yamaha de 6X si un TEAC 8x8x32x

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mar Iun 12, 2012 8:00 pm 
cu plextor am facut mereu dar totusi nu mi se pare sa iasa ca un cd original , vorbesc de track-uri wav originale - daca spuneti ca nu e acces la tehnologie de scriere ca si un label , chiar e un lucru nasol ..

Sus

MesajScris: Joi Sep 20, 2012 11:26 am 
Mircea , cum e acesta inscriptie prin presare? nu gasesc nicaieri poze sau tutorial , a-mi poti spune mai exact ce aparate folosesc ? Stiu ca inregistrarea matritei directa se face analog pe banda cu un Studer multi channel

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2