sa-mi moara la intrare cand vreau sa i-o pun lu Nicole Scherzinger daca va mint
a venit lautarul la magazin si a cerut o pereche de carcase de plastic
ce era disponibil - nu-i prea placeau
a pus el ochii pe niste boxe care semanau foarte bine cu ART-urile de la RCF
era dispus sa cumpere boxe complete, cu gandul sa le demonteze si sa-si monteze ele "draiverele" lui deosebite
mnoh .... m-am uitat la el, m-am uitat la coleg .... nu am zis nimic
daca omul asta vrea .... sa-i dam ce vrea
in tot acest timp tuna si fulgera ..... ca "vezi Doamne ..... mi-am luat niste draivere ..... nu ai mai vazut asa ceva ... suna ca cristalul. Le-am ascultat pe boxele lui XXXXX si bla bla bla" - incantat omul de parca castigase la loto
ia boxele .... se duce acasa cu ele, le face bucati, si surpriza - superbul lui draiver nu incape in incinta
e mare .... adanc .... dracu sa-l ia dar cert e ca nu-i incapea in boxele omului
ce sa-i facem ..... suparat tot ca a dat un sac de bani pe draivere si nu-i incap in boxe
din pura curiozitate l-am intrebat ce draivere are .... care-s asa avioane de nu incap in incinte
si cu un aer de zeu/zmeu a zis electro vois DH3
am dat o cautare rapida pe thomann ... si am ramas poster
si .... dus a fost omul cu tot cu draiverul lui ... si cu tot cu boxele lui ..... ramanand suparat ca are in 2 zile cantare (nunta/cumatrie - ce dracu o fi) si nu are el pe ce sa-si redea vocea superba de interpret de opera
asa am ramas cu un gust amar dupa experienta asta .... de mi se apleaca cand aud de electro voice, dynacord si alte firme mult iubite de incantatorii urechii cu tz tz tz, zeCE, doiiiii ...... SOLO

hai noroc !