The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 6:29 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 26, 2009 9:15 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

@ICEMAN: He he he :lol: :lol: :lol: , eu l-am simtit ca omul are ceva cu firma Behringer, dar si el e posesor de un mixer cu 24 de canale tot de la Behringer :lol: , asa cum este el, "cu functiile lui de autodistrugere", noi ne facem treaba FOARTE BINE :!: :!: :!: .

Cu multa stima si cu mult respect COCO.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 27, 2009 7:42 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

hai mai ca glumeam :lol: nu am nimic cu Behringer, drept dovada e faptul ca am produse de la aceasta firma ;) dar seria powermixer ma cam lasa rece. Efectele cu selector digital mi-au placut intotdeauna, le vezi mult mai bine, nu stai sa te chiorasti pe intuneric la unu cu 16 efecte mazgalite in jurul unui buton. :)

Am pareri bune si de DDM4000 pentru potentiometrele controlate in tensiune si la DJX650 pentru parametrul la efect. La crossovere mi-au placut CX3400 pt limiter-ul care isi face treaba foarte bine, si normal ... DCX2496 pentru toate functiile la un pret foarte bun.

Oricum... eu sustin o vorba: ai scule bune, daca iti faci treaba cu ele, de care esti multumit si pe care te poti baza pe ele.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 9:27 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

DDM4000...
este deja altceva...
butonasele alea de plastic nu sunt ele asezate bine in locul lor (cateva) dar o sa le asez eu... ca chinezii s-au grabit
in rest...
pe microfoane (2)
gain independent (unu pe fata unu pe spate)
impart aceeasi sectiune de agalizare fizica, insa virtual au fiecare o sectiune in care se poated seta referinta de zero a partii fizice (sper ca intelegi ce vreau sa zic, daca nu vezi manualul)
poti alege intre un compresor, gate, enhancer sau limiter (independent pe fiecare), cu reglajele: threshold, frecventa de separare (e pe 2 benzi), si eficienta (ratio)
poti alege un efect (flanger, phaser, delay, echo, pich, bitcrusher, reverb), efectu se aplica ambelor microfoane si are parametrii reglabili (time si wet/dry, la reverb in loc de time sunt presetari... la pich e clar ce se regleaza si acest efect lucreaza impresionant)
poti regla frecventele la care lucreaza eq-ul (parametric, la medie poti regla si Q)
hi-pas reglabil 40/80/120Hz...
talkover reglabil: threshold, max atenuation, speed (viteza cu care scade nivelul sunetului)

sampler cu 2 banci de cate 32 sec
sursa selectabila... beat sincro, loop sau cat ti apasat atat canta
funtie revers, efect break (1/4/8)
CF start, functie insert...

asta e partea stanga a mixerului

daca intereseaza mai scriu... daca nu e interesant ma opresc aici :D

e o scula foarte complexa si pentru banii care ii dai pe el este mai mult ca foarte bine realizat
vorba unei reclame la el "can u handle this much creativity?"
in fiecare zi descoper noi posibilitati de mix pe el :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 2:37 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

@ICEMAN: Asa tata, zile tu cum sta treaba cu firma Behringer :lol: , si ce pot sa faca acesti "MAESTRI IN DOMENIUL AUDIO" :lol: , eu sunt pro Behringer , pentru singurul fapt ca nu imi permite buzunarul sa-mi cumpar altceva :cry: . Asa ca cine are bani grei si isi cumpara numai scule renumite si consacrate :wink: , sa le stapaneasca , foloseasca si forjeze sanatos :wink: . Eu persoana modesta si amarata merg pe firma Behringer pentru ca este firma low cost :) .

Eu personal acum vreo doua zile in urma, i-am trimis o scrisoare recomandata plus confirmare de primire lui MOS CRACIUN.
In acea scrisoare i-am scris ca am fost foarte cuminte, mi-am ascultat parintii, ca imi ajut parintii la treburile care le au cu mine, si ca le vorbesc frumos.
La sfarsit i-am scris, mosule poti sa vii si la mine acasa cu un cadou mai devreme de Craciun cu un crossover ULTRADRIVE PRO DCX2496 Behringer?
Iar acum astept cu nerabdare raspunsul lui MOS CRACIUN .
Cum il primesc, il si postez pe forum, pentru cei care asteapta si ei cate ceva de la MOS CRACIUN .

Cu multa stima si cu mult respect COCO.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 8:47 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

nu tre sa facem valva acum... nu este firma de top, are minusurile ei, dar si alte firme au minusuri la preturi mai mari...
eu merg pe principiu ca fiecare tre sa respecte alegerile celorlalti si sa isi expuna parerea vis-a-vis de asta intr-un mod cat mai fairplay, chiar daca nu agreaza acea alegere, daca nu sa se abtina

de exemplu, stiati ca la CDJ400 de la pioneer butonul eject este functional cand playerul este pe play? lucru nu tocmai bun daca din greseala se apasa acel buton... poate de altcineva accidental...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 2:08 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

eu cand am mixat pe 2x CDJ1000Mk3 si pe DJM600 nu lasam pe nimeni sa puna mana pe nimic :), sincer sa fiu nu am bagat de seama sa fie valabil ce spui tu si la CDJ1000.
E foarte putin probabil sa il apesi accidental deoarece e in coltul din dreapta sus, tocmai de asta fiind amplasat acolo, sa nu prea ai treaba in coltul ala. Nu ridic in slavi produsele Pioneer, sunt excelente, dar destul de scumpe. Probabil s-au gandit (sau poate chiar nu s-au gandit deloc) la faptul ca ai facut deja mixul si crossfader-ul e pe canalul celalalt, dar canta in continuare. Vrei sa scoti CD-ul repede ca sa pui altul si sa cauti o melodie. Din graba e posibil sa apesi eject si sa nu realizezi de ce nu da CD-ul afara. Iti trece prin cap ca s-a blocat inauntru.... parerea mea, ori chiar este o scapare din vedere. Cel putin mie nu mi s-a intamplat cat am mixat pe CDJ1000, acum vreo 2 ani am mixat si pe CDJ200, dar la fel... nicio problema din punctul asta de vedere.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 02, 2009 2:54 am 
Neconectat
User

asa e cu cdj400...... daca ai 3-4 playere POTI sa te incurci sa dai eject la ala care nu trebuie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 03, 2009 7:13 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

xeon scrie:
asa e cu cdj400...... daca ai 3-4 playere POTI sa te incurci sa dai eject la ala care nu trebuie

poti sa ai si 100 de playere, daca esti Dj atunci stii cum arata displayul si becul de pe butonul play atunci cand discul este redat. E plauzibil ceea ce spuneti voi, insa putin probabil. Oricum degeaba invartim noi platanul, aici e vorba de PMH5000. :lol:

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 12:05 am 
Neconectat
User

bullshit.. daca vorbim de asa zisi dj care mixeaza 20-30 sec intre piese ...da .. ca tine e .. ai timp sa te uiti la tot si sa si dai o .. in fine.. cand ai 2-3 piese simultan full bootleg si stai cu gandul la acapella si efectul de pe canalul x mai AI sanse sa faci si greseli.. de aia cdj 1000 parca avea lock la ej.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 8:44 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cum spune si xeon... daca faci doar treceri de la o piesa la alta, si ai grija sa nu se apropie careva cu mana de player... e ok, e dre[t ca arunci un ochi pe display, la crosfader, fadere etc, dar e o precautie care e foarte bine venita zic eu... te mai tine unu de vb, etc :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2