nu am astfel de evenimente des .daca as avea asa ceva de...sculele m-ar tine 20 de ani.de obicei imi asigur sonorizarea in conditii foarte grele. cum ar fi camine de astea la sat, afara,am si la local destule, si mai am cateva nunti si pe la public care iubeste manelele. acolo nu are rost sa explic cum e.toti sunt surzi si daca nu aud soloooo,sa le crape capul...nu e bine de loc.
o vorba mare spune... clientul nostru,stapanul nostru.Acuma sa nu va imaginati ca peste tot pe unde mergem...rupem norii.
dar ce pot spune...in spectacole de genul asta, sculele sun foarte putin uzate.
praful se pune oriunde ai fi.si acest spectacol a fost exact dupa o sonorizare in aer liber ,a trupei mele.
a fost mare tabalau la MOLDOVA NOUA. un fel de zilele orasului dar se numeste ruga.si de aia au fost asa prafuite.de obicei am mare grija si le curat de praf.nu poti sa aparai la un local fitzos,cu boxele gri ,in loc de negru.tine si de imaginea ta.ca sa iti vinzi marfa cat mai bine...trebuie sa lucrii si la imagine.
primul lucru care il vede un om care intra in sala la o nunta...sunt sculele.nici nu apuca lautarii sa cante ceva pana s-au vazut sculele