The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 7:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Controller DJ
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 10:30 am 
Neconectat
User

Salut,

Ce parere aveti despre consolele de DJ gen Numark Total Control, M-audio Tork Exponent sau Behringer BCD 3000? Merita sa cumperi asa ceva? Aveti idee cum se misca cu un soft de dj? Au delay mare, se misca greoi?

As vrea sa imi cumpar asa ceva si nu stiu daca merita din punct de vedere al performantelor.

Cei care ati folosit puteti sa imi dati un feedback?

Multumesc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 11:04 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu am folosit BCD3000 doar, probleme la inceput de latenta, dupa un mic tunning la SO (winXP) mergea fara probleme o noapte. Doar ca dupa o luna au inceput sa de semne de oboseala jog-wheelurile si am renuntat la ea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 12:55 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu am de foarte multa vreme BCD2000. Se blocheaza cateodata pe softul ei B-DJ dar este bine ca nu ti se opreste muzica, intretimp poti da drumu la un Winamp. Asta se intampla pe un XP original. Acum o testez pe un MicroXP si cu softul Traktor 3.
Blanderele functioneaza OK.

Fotto:
http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.ph ... 1&start=15

Mai multe detalii despre DIGITAL care m-au inspirat in testele ce le fac gasesti in topicul d-lui Octavian:
http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.ph ... =mixerless

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 12:59 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Cu traktor am folosit-o si eu. Pentru probleme de latenta, era un programel care masura latentele din sistem. Dezactivai anumite device-uri (wireless, lan, acpi baterie laptop, dvd-rw, etc) pana ajungeai la latente acceptabile si mergea brici dupa.
Pacat ca a mea nu a fost fiabila

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 1:07 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

calinsuciu scrie:
Cu traktor am folosit-o si eu. Pentru probleme de latenta, era un programel care masura latentele din sistem. Dezactivai anumite device-uri (wireless, lan, acpi baterie laptop, dvd-rw, etc) pana ajungeai la latente acceptabile si mergea brici dupa.
Pacat ca a mea nu a fost fiabila

Exact asta se intampla cu acest MicroXP. A intrat la cura de slabire si in plus i-au aplicat si programelul de care spui tu. Chiar am ramas surprins ca merge bine pe o ruginitura de laptop (1,6GH, 512RAM).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 1:15 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu e mare lucru. Daca ai cunostinte cat de cat in IT, iei un kit de XP, il editezi cu nlite, scoti din el tot ce nu este nevoie si iti faci un kit personalizat pentru ceea ce vrei tu. Dezactivezi din BIOS tot ce nu ai nevoie, instalezi win, drivere si soft ce folosesti apoi dezactivezi aprox 90% din servicii si nu o sa ai nici cea mai mica problema, si pe laptopuri de generatie mai veche ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 5:02 pm 
Neconectat
User

Eu am BCD2000 si e ok pt ce imi trebuie mie. E loc si de mai bine, dar nu o sa investesc intr-un controller bineinteles (vreau timecode vinyl).
Eu din lista aceea as alege M-audio, dar bineinteles trebuie sa ai si un calculator cu care sa nu iti fie frica sa mergi o noapte.
Mie BCD-ul nu imi face figuri in nici un fel si pot sa zic ca l-am chinuit. M-am impotmolit prima data la setari ca nu raspundea la comenzi cum vroiam eu, dar a fost din vina mea. Il folosesc cu Virtual dj si nu da rateuri, sau nu inca :lol:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 10:47 pm 
Neconectat
User

Multumesc mult de parari,

O sa imi cumpar o jucarie de genul asta, cred ca Reloop Digital Jockey 2 sau bcd-3000.

Mai scotocesc internetul sa vad ce alte alternative am.

Multumesc inca o data...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 9:18 am 
Neconectat
User

As alege Reloop.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 9:26 am 
Neconectat
User

eu as alege Numark OmniControl.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 10:06 am 
Neconectat
User

La ultima decizie a lui era inclus doar Reloop si Berry BCD 3000. Despre BCD3000 am auzit mai multe lucruri proaste decat despre BCD2000 si de aceea am zis ca aleg reloop. Daca includea si numark-ul mai vedeam.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 11:17 am 
Neconectat
User

Numark Omni Control ar fi alegera cea mai buna (parerea mea). Sunetul e mult mai bun decat majoritatea consolelor. E destul de solid lucrat si vine din teava cu Traktor.

Am avut BCD2000 , total dezamagit. Plastic ieftin , sunet ieftin , butoane de doi lei care dupa 10 -20 de cantari incep sa dea rateuri. BCD2000 - 3000 stau foarte bine pe un colt de masa acasa pt experimente si amuzament casnic.

M-Audio Torq Exponent nu incape la o nunta sau botez desi ar face o impresie mai mult decat buna. Arata bine, se coimporta bine, calitate M-Audio. Se preteaza la muzici ceva mai saltarete, prin baruri sau cluburi cu pretentii ceva mai mici. Costa cat amadoua de mai sus la un loc si are pe el cam tot atatea lucruri in plus fata de cele doua.

Momentan folosesc un Cortex Dmix 600. Am simtit nevoia sa las laptopul deoparte si sa-l folosesc numai atunci cand trebuie sa trag o piesa de pe net. Deocamdata nu mi-a trecut prin mana un controler midi care sa ma impresioneze (STABILITATE, functionalitate, pret decent)

Decat sa cumperi un Bery cu banii aia mai bine cumperi o cioata de laptop pe la 7-8 mil si te joci din winamp pe un mixer.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 09, 2010 4:11 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Din tot ce ati enumerat cea mai buna consola raport pret/calitate este M-Audio Torq Exponent. Are sunet de calitate, si ofera ceva posibilitati. De la Numark recomand NS7 FX o jucarie care m-a impresionat insa e cam scumpa, cel putin in opinia mea...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 10, 2010 8:09 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

in opinia mea, console de mixaj sunt rentabile pentru low budget. Ce atinge 400E deja as pune banii deoparte, as mai strange si m-as gandi la playere si nu la consola. O solutie mai low cost, dar sa aiba si USB este un set de playere Gemini CDJ 600. Personal nu le-am incercat, insa am auzit lucruri bune despre ele.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 23, 2010 10:07 am 
Neconectat
User

Pana la urma mi-am cumparat un mixer Behringer DJX750. La prima vedere e ok pentru mine care sunt la inceput si abia acum incep sa invat cum se mixeaza... O sa postez pareri dupa ce il mai invat...

Multumesc tuturor pentru sfaturi.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 

Ora este UTC + 2