Stiu ca parerile sunt impartite, insa daca Leco ar face un amplificator, nu ati avea incredere in el? Eu unul da! Am un prieten care are o discoteca de vreo 14 ani. Si are 2 amplificatoare dye facute de domnul Relu Campau din Bacau, probabil unii il stiu. Daca platesti bine omul iti face un amplificator bun. Daca vrei mai ieftin iti face si mai ieftin, dar pe "caciula" ta.
Amplifurile din discoteca au:
1) 2x400 in 8R si 2x 700 in 4R;
2) 2x500 in 8R si 2x 900 in 4R;
Merg 2 nopti pe saptamana plus seara la terasa. Nu se incalzesc, nu au facut probleme. Arata foarte clasic, "indicatoare semnal cu ace. Sunt 8 boxe sanatoase acolo, sunt br, nimic special, insa sunetul e pe masura. Simti basul bine in piept, si de la medii inalte cand iesi afara iti tiuie urechile. Chiar am vrut odata sa il intreb pe Mircea ce difuzor de 18" exista, mai vechi pe neo pe care scrie 120 W rms insa suna cu mult peste ceea ce scrie pe el, l-am vazut, seamana cu WN18 dar nu e WN18
Vecinul care lucreaza cu niste amplifuri cumparate, a avut cateva surprize si el nu are nici 2 ani de cand a inceput. Ce am mai observat prin sita de aerisire, transformatoare mari, clasice, nu toroidale. Chiar o sa incerc sa fac niste poze in interior cand mai ajung pe la tara.
In concluzie daca schema adoptata e una buna, pisele sunt de calitate, manopera de calitate, etc eu cred ca poti face un amplificator bun... nu unul care sa sa se bata cot la cot cu Labbgruppen, Crown, KME etc dar unul care sa bata calitativ un Phonic MAX, un ., un Behringer, clasa low cost.
Mai sunt si oameni cu simt de raspundere, si care isi fac reclama prin calitatea muncii.