The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 5:52 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: putin ajutor
MesajScris: Joi Noi 04, 2010 10:14 pm 
Neconectat
User

salut tuturor .. am si eu nevoie de niste sfaturi ,sunt mai nou in ale dj-ilor si sonorizari s.a si vreau sa va intreb unele chesti :
1.intr-un local ,restaurant ca sa nu am probleme cu tensiunea la prize e bine sa ma leg daca pot direct de la panoul de tensiune ? daca da spuneti si mie de ce am nevoie ca sa fac legaturile la panou sau spunetimi voi cand ajung la locul faptei cum si de unde sa trag curent la scule si lumini si tot tacamul si daca e sa am probleme ce sa fac ?
2.recomandati-mi niste prelungitoare ,triplu stechere ,prize s.a de calitate ca sa nu dau foc la ecipamente si un site de unde sa le achizitionez
sper sa ma intelegeti , in principiu ma intereseaza cam tot ce tine de alimentarea sculelor si cablurile necesare de la retea la scule si site-uri de specialitate de unde sa le achizitionez si multumesc anticipat

Sus

Subiectul mesajului: Re: putin ajutor
MesajScris: Vin Noi 05, 2010 5:10 pm 
Neconectat
User

2 prelungitoare sanatoase cu fire groase si prize cu interior ceramic cred ca sunt numai bune .. si sa nu tragi curent la toate echipamentele din aceiasi priza incearca sa gasesti 2 prize in locaia unde ai sonorizarea si tragi de la ambele una pentru lumini una pentru restul echipamentelor

Sus

Subiectul mesajului: Re: putin ajutor
MesajScris: Dum Noi 07, 2010 2:06 pm 
Neconectat
User

1. Daca nu ai macar cunostinte elementare de electronica mai bine nu umblii tu la tablou,cu 220v nu e de joaca. :) tot mai sigure raman prizele :|

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2