De curand mi-a venit una bucata Thomann E800 din Germania.
L-am desfacut si i-am facut cateva poze cu telefonul, scuzati pt. calitatea proasta dar aparatul foto digital l-am stricat, oricum sunt destul de ok pozele dupa parerea mea.
Nu prea ma pricep eu la amp-uri dar pot sa va dau niste detalii despre "micutz":
- Greutate: 14.2kg
- 4 conzi de 10.000uF 63V
- traful este la fel de mare ca la max2500: diametru 15cm, grosime 7cm.

(deci il estimez pe la 800w)
- 6 perechi de finali
- lucrat curat inauntru, sunt foarte surprins cat de bine arata inauntru la banii astia(5.5mil cu tot cu transport)
Momentan l-am testat doar pe laptop(fara mixer fara nimic), la maximum ampul nu intra in clip, deci se pare ca am mare nevoie de un mixer la combinatia asta, ca sa scot toata puterea din el.
Chiar asa, la 90% din volum imi misca HP-urile ca dracii aia, are un bass superb si o calitate excelenta, zgomot de fond ZERO.
Ventilatorul se aude foarte incet, nu pot sa zic ca este extrem de silentios...dar nici ca "avionul" nu face.
Zilele astea o sa bag ampul si pe calculatorul stand alone, la care am o placa audio Audigy 2, care cred ca are destul semnal sa bage ampul in clipping.....dar daca nici asa nu ajung cu el in clip, imi cumpar un mixer "bergenbier" ceva ieftin...ca eu nu fac sonorizari si nu am nevoie de "nave spatiale".
Isi merita banii E800? Hell Yeah! Daca pe porcaria de placa de sunet din laptop imi misca HP-urile si toate termopanele din casa...nici nu vreau sa imi imaginez ce o sa faca pe o placa de sunet Audigy 2 sau pe un mixer.
Scoate acest amp 240w RMS in 8 ohmi? Eu zic ca este
foarte posibil, mai ales daca ne uitam la dimensiunea trafului, la filtraj, la finali etc...chiar este MASIV pentru un amp de 150eur, adica pomana curata!
Sunt extrem de multumit de achizitie, end of story.
O sa va zic peste cateva zile cum se comporta pe Audigy2 si daca ajung sa il bag in clipping.
Poze reale mai jos(am facut mult mai multe dar nu le postez pe toate), pentru cine vrea pozele la 3megapixeli, sa imi dea un PM.