Revin si conchid. In primul rand boxele sunt din pal, iar ca si mdf-ul, in mijloc materialul e mai grosier, iar pe fete e lipit un strat mai fin. Boxele nu au avut furnir, insa unchiul meu a luat la slefuit si acest strat mai fin. Nemultumit de cum arata boxele, am gasit pe cineva ce mi-a livrat furnir mai lat decat latimea boxelor, insa nu am reusit sa-l presez, acesta fiind voalat. Am cumparat slefuitor rotativ (slefuitorul cu banda e o prostie), am luat vopseaua jos, am chituit (chitul de cutit pt lemn nu e bun, e prea gros, trebuie chit auto). Am cumparat pernandez Bison, am lipit cu greu fundul unei boxe, apoi am renuntat (am mai luat, toate semiinutile sau inutile: spaclu, gletiera, fier de calcat ordinar, ciocan de cauciuc, cutter+ rezerve, etc). Imi trebuiau niste prese pe sistemul pistoalelor de silicon, insa ieseam prea scump. Acum boxele sunt furniruite, am schimbat panza frontala pe bej, am pus picioare conice (cu cat boxa atinge mai putin suportul cu atat se aude mai bine in bass), am schimbat mufa de conectare. Am conectat boxa dupa configuratia sus scrisa, fiind dispus sa pun si filtru. Insa am ramas surprins, auditia este incredibila. Bassul este extraordinar; bassul boxelor inchise este unic si spectaculos. In timp ce la bass reflex am nevoie de enhancer sau egalizator pt a cobora bassul, la acestea e deja acolo. Puternic, surprinzator de puternic, daca avea Eminence o cursa mai mare, egala bass reflexul la aceeasi mc. Si inaltele cu titanium mi-au placut, eu am ascultat pana acum doar dome soft. Comparativ cu ce mai am, se aud de 2 ori mai tare. Le voi cumpara un amplif pe tuburi cu finali KT88, ce functioneaza atat ultraliniar (65W RMS) cat si trioda (30W RMS). Daca mi-as face un club, cu siguranta as avea doar subwoffere inchise. Atasez 2 poze, difuzorul de inalte nu e fixat deoarece vreau sa vopsesc in negru exteriorul, sa ramana doar un cerc argintiu ca si la celelalte difuzoare.
|