Claudio scrie:
sa te auda Adircf iarasi rade tine tine

.. fara suparare

Da cine-i Adircf?

Ma doare-n cot de sarcasmul lui. De asta nici nu i-am zis nimic. Afirmatiile lui ma lasa...rece
Claudio scrie:
ce rost are sa incerci boxa la nivel mic
ma refeream la faptul ca daca ai vrea sa faci comparatie intre felul cum suna 2 incinte ar trebui sa o faci la un nivel
mai mic, adica la un volum accetabil (normal), pentru urechea umana, nu la un volum la care se misca plamanii in tine, fiindca la o asemenea presiune sonora urechea umana isi pierde din "precizie", si atunci normal ca nu mai faci nici o distinctie... Incerca si ai sa vezi ca poti sa-ti concentrezi atentia mult mai bine asupra unui sunet de mai mica intensitate, decat asupra unui sunet de intensitate foarte mare.
Claudio scrie:
tu cum ai facut de ti-ai dat seama ca"nu coboara asa jos"? la 10W? nu cred.
Am prins o duminica libera si m-am gandit sa fac niste teste. Intr-o boxa cu
HP15W am pus acea placa si cealalalta boxa cu
HP15W am lasat-o fara. Am pus o boxa cu
HP15W pe un canal si cealalata boxa cu
HP15W pe celalalt canal. Si am dat balansul de pe una pe alta pe alta in timp ce ascultam niste piese. Frecventele foarte joase nu se auzeau chiar asa bine pe boxa cu
HP15W care avea prinsa acea placa. Am inversat apoi canalele ca sa nu fie cumva din amplif, iar diferentele dintre cele 2 boxe cu
HP15W au fost aceleasi.
adircf scrie:
Sebi, Hornul ala l-am terminat aprox intr-un weekend si nu lucrand non stop. Tu cand iti termini boxele?
Bravo tie. Daca aveam un weekend intreg la dispozitie ca sa fac boxe imi terminam si eu incintele cu
HP15W tot in atata timp.
Apropo, incintele cu
HP15W le-am terminat

O sa pun niste poze dar momentan nu am aparat...
In fine, nu stiu ce ati inteles voi si cum ati interpretat ceea ce am zis la inceput de s-au iscat aceste discutii...Eu stiu ce am zis si sunt impacat cu mine insumi de ceea ce am spus, si asta e tot ce conteaza pentru mine