The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 12, 2025 9:36 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 7:21 pm 
Neconectat
User

pentru interior erau mai buni 4 bassreflex de 18 , as fi castigat la subbas , dar a fost bine si asa cu 2 * 1850 + 2 coaxiale (nu am avut loc pt 4 * 1850 )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 15, 2008 10:33 pm 
Neconectat
User

Eu te-am intrebat de volum ca un bassreflex ar fi cam jumatate dintr-un 1850.

flo scrie:
Imagine

Oricum, de cand ai DPA-ul ala ? Ca daca l-ai luat odata cu coaxialele inseamna ca esti printre primii daca nu primul care are de pe forum. 8)
Oricum, ma gandesc ca e scula meseriasa rau de tot. Sa-l folosesti sanatos! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 12:23 am 
Neconectat
User

mi se pare cam riscant sa mergi asa cu eq.. pe post de cross :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 8:15 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

flo are si AMIC DSP

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 8:24 am 
Neconectat
User

daca mergeam cu basreflex aveam nevoie de 4 buc pt 2 coaxiale , deci volumul ocupat tot cam pe acolo era

dpa-ul il am din primavara impreuna cu dsp amic

eq dp mixer l-am folosit inainte de banchet la o nunta , la banchet am iesit din auxiliar si l-am procesat cu amicu (nu foloseam eq dp mixer)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 11:54 am 
Neconectat
User

nu am vazut ca e off .. scuze :) o faza ciudata .. la munca avem coax copii dyna cu drv wnd63 si dif ev si pe bass avem copii dyna cele cu diful pus mai ciudat deci nu planarele normale.. cele cu 2 camere .. in fine si am obs ca daca dau boost pe mixer cms16 la 40 nu face nimic bun, in schimb un boost la 125 si am si bass acceptabil... mai nou de la -9 pe inalte stau la +9 dupa o modifcare la dbx....

Sus

Subiectul mesajului: Re: fdhgd
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 12:24 pm 
. scrie:
parakiosu macar eu fac petreceri de oameni nu de copii sau de avortoni de astia care sau trezit barbati peste noapte...\

Tu faci petreceri de oameni?da copii nu sunt oameni?Sau tu te-ai nascut bou si pe urma cand ai crscut ai ajuns om?

Aici sunt 3 probleme dupa cum urmeaza:

1 mie imi place omu om si porcu fript
2 daca crezi ca sa intalnit hotu cu prostu atunci eu sunt hotul si tu iti alegi
3 tu faci petreceri cu "oameni" pe 250 de euro si muncesti ca sclavu o noapte intreaga sa pui muzica la niste tarani la nunta si eu sonorizez o deschidere de an scolar sau un concurs de dans la graditita si iau bani de 3 ori mai mult cat a lua nexus la ultimul hypnotic nights.Deci din ecuatia asta cine e sucker-ul?

adi ce sa zic despre tine....apa...aeru si fraieru....si din ultima categorie nu ducem lipsa...cred ca se vede .....

Daca ai o oglinda in preajma uita-te in ea si se vede
:lol:

ce sa zic de t-amp un amplificator mai bun ca fidek si ca tapco ,,,poate si ca seria noua de la ......

pai daca te invarti in cercul asta de amplificatoare e normal sa ai parari din astea
care e mai bun trabantul warburg sau laztunul ? :D

crossover behnriger ...suna prost chiar si procesat la maxim...
aha :lol:

dynacord...scule simple cu sunet foarte bun...

scule simple si proaste ai vrut sa zici ,nu?

bph e o boxa de gramada''suna daca le aduni''

Gramada esti tu facut

nu te poti duce la o nunta cu maldaru de boxe ca e de prost gust si obositor..mai ales dimineata....intel cred ca stie ce inseamna sa cari un bass.

Deci ti-am zis si iti mai zic :nu esti inca la stadiul de nunti si ai numai hore de cacat in cap.Ori cresti un pic ori o sa devii un lautar cocalar cu atatea nunti.La o nunta daca mergi cu BPH ,inafara de faptul ca trebuie sa fii nebun,iti garantez ca darami restaurantul.nu trebuie sa faci stiva de 4 ca sa aia bass mai laba trista

cat despre sonorizari in padure..gandestete ca a fost ceva organizat pe tara de cel mai tare club de motociclisti din lume...
p r tz

politai..atata timp cat nu ma supara e ok ...sunt si ei oameni la urma urmei...plus ca merge si banul lor,sau ce credeti ca nu are serie???.

Eu nu m-as prostitua in halul asta incat sa pun muzica la militieni
:lol:

bafta si acu mergeti la nani cei care visati cu ochii deschisi

BTW

schimba numele la firma din evil in noob. si sterge dracu expert de acolo ca te faci de 3 parale guster ce esti :D

Sus

Subiectul mesajului: Re: fdhgd
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 12:53 pm 
Neconectat
User

. scrie:
nu te poti duce la o nunta cu maldaru de boxe ca e de prost gust si obositor..mai ales dimineata....intel cred ca stie ce inseamna sa cari un bass.

la sor`mea la nunta au venit baietii cu asa ceva: http://www.thomann.de/de/db_technologie ... system.htm si nu parut deloc de prost gust

chiar daca nu au fost folosite nici la jumate din capacitate - au dat bine la imagine, ca totusi este de unde...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 1:02 pm 
Neconectat

parakiosu2 , pune frana ca o iei pe aratura!

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului: xcgfg
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 7:47 pm 
parakiosu 2 iara incepem??
mai bulardaule...
ce ce esti asa de increzut si jignesti...
sunt altii care merg pe 2 mil
adik 50 de euro daca mai scadem si transportu....
si tu dai fasoane de astea ca ei de la copii de gradinita mai mult decat a luat nexus la hipnotic...
nu e frumos sa arunci sume de astea pe aici..
cat despre tine adi lazar ....ramai cu pasiune si vedem dupa ce termini facultatea...ce kk ai sa faci in tara asta...

Sus

Subiectul mesajului: Re: xcgfg
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 7:50 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

. scrie:
ramai cu pasiune si vedem dupa ce termini facultatea...ce kk ai sa faci in tara asta...

cine-o zis ca in tara? :lol: s-au deschis granitele 8) , e drept spre europa, nu spre rusia :cry:

Sus

Subiectul mesajului: Re: xcgfg
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 10:38 pm 
. scrie:
parakiosu 2 iara incepem??
mai bulardaule...
ce ce esti asa de increzut si jignesti...
sunt altii care merg pe 2 mil
adik 50 de euro daca mai scadem si transportu....
si tu dai fasoane de astea ca ei de la copii de gradinita mai mult decat a luat nexus la hipnotic...
nu e frumos sa arunci sume de astea pe aici..
cat despre tine adi lazar ....ramai cu pasiune si vedem dupa ce termini facultatea...ce kk ai sa faci in tara asta...

Pai ma unde am sonorizat -ISB se numeste scoala caut-o pe net-acolo nu ai tu fata sa inveti.e doar 4000 de euro pe an si sunt numai copii de ambasadori guster ce sti si ce te afli.

Tie ti-ar trebui niste nunti aici la bucuresti la romulani :lol: .si sa vezi ce frumos e sa vina aia sa dea cu sabia in boxa ca nu le-ai pus nu stiu ce melodie si sa vii a doua zi sa iti iei boxele de acolo cu mascati.
daca te tine iti fac rost de cateva sonorizari de vreo 2 3 mii de euro cu 100 de persoane doar dar sa ai boxele blindate.

@Nexus

iar tine-ti gusterul in brate?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 11:55 pm 
Neconectat

nu tinem in brate pe nimeni, dar prefer ca discutiile sa fie purtate pasnic, fara injurii .

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului: cfvbcf
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 8:22 am 
hai da-mi nuntile si vin...
boxe blindate???
nu e greu de facut...
da nuntile ca nu imi este frica de romulani...
sa fii tu sanatos cate nunti am avut asa...
asa ca guster obosit ce esti...da pontuirle ca sa le iau cascavalul...
si nu mai fi asa de stresat...mai dute si tu la o femeie sa te mai relaxezi :twisted: lasa forumul si internetu..

Sus

Subiectul mesajului: Re: cfvbcf
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 9:10 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

. scrie:
si nu mai fi asa de stresat...mai dute si tu la o femeie sa te mai relaxezi :twisted: lasa forumul si internetu..

daca l-ai cunoaste n-ai mai zice d'astea. :roll: e rusinos.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2