. scrie:
parakiosu macar eu fac petreceri de oameni nu de copii sau de avortoni de astia care sau trezit barbati peste noapte...\
Tu faci petreceri de oameni?da copii nu sunt oameni?Sau tu te-ai nascut bou si pe urma cand ai crscut ai ajuns om?
Aici sunt 3 probleme dupa cum urmeaza:
1 mie imi place omu om si porcu fript
2 daca crezi ca sa intalnit hotu cu prostu atunci eu sunt hotul si tu iti alegi
3 tu faci petreceri cu "oameni" pe 250 de euro si muncesti ca sclavu o noapte intreaga sa pui muzica la niste tarani la nunta si eu sonorizez o deschidere de an scolar sau un concurs de dans la graditita si iau bani de 3 ori mai mult cat a lua nexus la ultimul hypnotic nights.Deci din ecuatia asta cine e sucker-ul?adi ce sa zic despre tine....apa...aeru si fraieru....si din ultima categorie nu ducem lipsa...cred ca se vede .....
Daca ai o oglinda in preajma uita-te in ea si se vede
ce sa zic de t-amp un amplificator mai bun ca fidek si ca tapco ,,,poate si ca seria noua de la ......
pai daca te invarti in cercul asta de amplificatoare e normal sa ai parari din astea
care e mai bun trabantul warburg sau laztunul ?
crossover behnriger ...suna prost chiar si procesat la maxim...
aha
dynacord...scule simple cu sunet foarte bun...
scule simple si proaste ai vrut sa zici ,nu?bph e o boxa de gramada''suna daca le aduni''
Gramada esti tu facutnu te poti duce la o nunta cu maldaru de boxe ca e de prost gust si obositor..mai ales dimineata....intel cred ca stie ce inseamna sa cari un bass.
Deci ti-am zis si iti mai zic :nu esti inca la stadiul de nunti si ai numai hore de cacat in cap.Ori cresti un pic ori o sa devii un lautar cocalar cu atatea nunti.La o nunta daca mergi cu BPH ,inafara de faptul ca trebuie sa fii nebun,iti garantez ca darami restaurantul.nu trebuie sa faci stiva de 4 ca sa aia bass mai laba tristacat despre sonorizari in padure..gandestete ca a fost ceva organizat pe tara de cel mai tare club de motociclisti din lume...
p r tzpolitai..atata timp cat nu ma supara e ok ...sunt si ei oameni la urma urmei...plus ca merge si banul lor,sau ce credeti ca nu are serie???.
Eu nu m-as prostitua in halul asta incat sa pun muzica la militieni
bafta si acu mergeti la nani cei care visati cu ochii deschisi
schimba numele la firma din evil in noob. si sterge dracu expert de acolo ca te faci de 3 parale guster ce esti