The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 9:49 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: mai fratilor!
MesajScris: Dum Dec 18, 2005 7:59 pm 
nexus3 scrie:
se pare ca din nou ni se dovedeste ca romanii sunt f ingusti la minte...... :roll:

Daca e scump atunci e bun, daca e ieftin e prost.

ma bate gandul sa triplez toate preturile pe site , si apoi sa vezi cum vor sari romanii sa cumpere p-audio si selenium :lol:

DIYAUDIO, cred ca nu ar fi o idee rea sa mai bagi si tu acolo vreo 300% la pretul kiturilor, asa ii multumim pe toti :wink:
mai incet cu insultele! In primul rand si voi sunteti tot romani , banuiesc , se vede , si putin respect pentru fostii si viitorii clienti . daca vb asa in continuare , pa clientela! :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 18, 2005 8:26 pm 
DiyAudio scrie:
BLK scrie:
nu cumva piesele vin din dezmembrari de alte placi? nu de alta dar am mai avut o oferta de asa piese bune si cand le-am vazut m-am razgandit.
Nu voi incerca sa fiu rau, eu cred ca experienta ta cu "firma din Bucuresti" care face kit-uri cu componente din dezmembrari, te-a facut sa generalizezi foarte tare produsele cu componente de calitate de pe piata din RO.
Este cu adevarat imposibil sa crezi ca se poate si de calitate si foarte ieftin ?
Ma intreb ce vei zice la urmatoarele produse care vor avea in componenta foarte multe componente SMD, si care vor fi si mai ieftine decat cele deja existente pe piata, iar D.P.D.V al design-ului si al calitati componentelor vor fi mult mai ambitioase decat proiectele de pe site.
Politica noastra este "batuta in cuie", preturi mici si calitate mare, pentru asta ma cert de 10 ori pe luna cu partenerul meu care nu este de acord cu mine, va asigur ca nu voi ceda :wink: .

Si nexus are perfecta dreptate, asa este Romanul, cum apare unul cu marfa ieftina si de calitate trebuie sa ganditi ca este tzeapa sau este prea dubios si trebuie sa ne luam de el, de ce naiba nu va luati si de cei care vand produse de KKT si foarte scumpe la pret ? ... pe alea preferati domnule BLK sa le cumparati si sa va bucurati de tzeapa luata :D

respectele mele pentru efortul vostru de a va face cunoscuta munca , dar aici miroase a lauda si nu a reclama. Este ceva de genul- tot tiganu i-si lauda calul! Lasa-ti piata sa-si spuna cuvantul despre calitatea kit-urilor . uEu abia astept sa vad ce marfa aveti sa pot face o diferentiere intre kit-urile aflate pe piata romaneasca in acest moment. Banuiesc ca este un kit bine realizat si eficient.Nu comentez pretul! oricum te costa destul sa finalizezi un amplificator care sa te satisfaca pe deplin, asa ca daca vrei sa faci ceva din placere nu mai conteaza pretul! :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: mai fratilor!
MesajScris: Dum Dec 18, 2005 9:10 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nelucriste-zalau scrie:
nexus3 scrie:
se pare ca din nou ni se dovedeste ca romanii sunt f ingusti la minte...... :roll:

Daca e scump atunci e bun, daca e ieftin e prost.

ma bate gandul sa triplez toate preturile pe site , si apoi sa vezi cum vor sari romanii sa cumpere p-audio si selenium :lol:

DIYAUDIO, cred ca nu ar fi o idee rea sa mai bagi si tu acolo vreo 300% la pretul kiturilor, asa ii multumim pe toti :wink:
mai incet cu insultele! In primul rand si voi sunteti tot romani , banuiesc , se vede , si putin respect pentru fostii si viitorii clienti . daca vb asa in continuare , pa clientela! :roll:

chestia cu maritul preturilor a fost o gluma

in privinta compotamentului romanului, nu am nici un motiv sa retrag cea ce am spus, sunt si eu roman, dar ceea ce am afirmat se bazeaza pe cativa ani de studiu al pietei, si, din pacate , fenomenul este cat se poate de real :cry:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 12:34 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

lasati baieti noi sa fim sanatosi
am vazut multe cazuri cand omu a zis ca de ce sa ia dif profesional... eu nu vad ca e cu hartie cum era pe vremea lu bunicu? :lol: :lol: :lol:
am ramas fara cuvinte la faza aia... nu cred ca mai avea rost sa ii explic ca materialele alea cre sunt folosite la membrana frumoaselor ciuciungheze ingreuneaza ansamblul mobil si... tra la la si o tacuta da gigi mutu era de ajuns ca tot aia era pt el :roll:
si culmea ca acesti oameni vin si cer sfatul unuia care se pricepe si sfarsesc prin al contrazice pe acela... ca si cum au uitat ca de fapt au venit sa ceara o parere, nu li s-a cerut lor o parere
si asa imi vine sa dau cu aceste persoane de pamant :?
pai eu cand nu stiam si intrebam pe x de ce asa si nu invers nu sfarseam prin al contrazice ca doar el stia mai bine ca mine
oooofff lumea asta :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 12:49 am 
Neconectat
User

nelucriste-zalau scrie:
respectele mele pentru efortul vostru de a va face cunoscuta munca , dar aici miroase a lauda si nu a reclama. Este ceva de genul- tot tiganu i-si lauda calul! Lasa-ti piata sa-si spuna cuvantul despre calitatea kit-urilor
Multumiri pentru respectul acordat. Nu cred ca este vorba de lauda, tiganul se poate lauda si cu o martzoaga, noi insa aratam ca aceste produse difera atat de mult de cele de pe piata, iar clienti chiar ne lauda, puteti urmari mai intens forumurile :) .
nelucriste-zalau scrie:
Eu abia astept sa vad ce marfa aveti sa pot face o diferentiere intre kit-urile aflate pe piata romaneasca in acest moment. Banuiesc ca este un kit bine realizat si eficient.Nu comentez pretul! oricum te costa destul sa finalizezi un amplificator care sa te satisfaca pe deplin, asa ca daca vrei sa faci ceva din placere nu mai conteaza pretul! :)
Produsele pot fi comparate chiar in acest moment, nu vad ce asteptati. Am mai spus ca aceste kit-uri nu intra nici in categoria Hi-end si nici in categoria PRO, noi le catalogam Hobby.
Mentionez ca ceea ce fac nu este in totalitate de placere, 80% o fac pentru bani, dar asta nu inseamna ca acei 20% constitue o valoare prea mica acordata placeri :) .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 12:58 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Citat:
Produsele pot fi comparate chiar in acest moment, nu vad ce asteptati. Am mai spus ca aceste kit-uri nu intra nici in categoria Hi-end si nici in categoria PRO, noi le catalogam Hobby.

cred ca este el mai bine spus din toate punctele de vedere.

cele "PRO" sunt cu tone de protectii pt ca in general nu stii pe mana cui ajunge, si sunt de puteri f mari

cele hi-fi sunt pt "audofili" care
Citat:
lampile nu suna asa bine deoarece introduc multe distorsiuni armonice do ordinul 2, si orice distorsiuni trebuie evitate

asta a scris o asa persoana, daca gasesc si unde a scris o sa pun si link-ul...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 11:50 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

intradevar... parerea ca amplificatoarele pe tuburi suna mai bine este datorata acestui fapt
urechea umana gaseste mai placute distorsiunile de ordin par ale armonicilor superioare ale amplificatoarelor pe tuburi decat pe cele de ordin impar ale tranzistoarelor
iar amplificatoarele pe tuburi introduc distorsiuni treptat cu cresterea puterii nu de la un anumit prag in sus cum se intampla la tranzistoare
si asta nu am zis-o eu ci studiile
de ex o chitara distorsionata cu distorsiuni de ordin par va suna mai placut urechii :wink:
am ca hoby si muzica si prin documentatia care am citit-o asta am inteles
poate mai sunt si alti pasionati care cunosc acest aspect si pot da mai multe amanunte :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 1:47 pm 
Neconectat
User

E cam generalizata treaba si eu unul nu sunt de acord cu asta.
Adica din e scris aici se intelege ca lampile suna mai bine decat tranzistorii, indiferent de model...
Nu cred ca se poate face o separare de genul lampi->sunet placut, tranzistori->sunet acceptabil.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 07, 2009 10:18 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 2:22 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Citat:
Nu cred ca se poate face o separare de genul lampi->sunet placut, tranzistori->sunet acceptabil.

cred ca esti de acord ca lampile totdeauna au mai multe distorsiuni armonice de ord 2, decat un tranzistor....

iar astea sunt placute la urechi,suna melodia mai "calda" mai ales la cele care sunt instrumente,si nu acelea care sunt facute 100% pe calculator...si de aceea lumea zica ca suna mai bine...

Citat:
Chestia cu distorsiunile nu prea e valabila deoarece un amplificator folosit pt auditie ar trebui sa il tii in zona liniara si sa nu intri cu el in saturatie.

orice amp are o anumita distorisuni,chiar daca nu intra il limitare, acolo e jale, dar pana sa intre,la un vom normal, sunt distorsiuni, unele sunt mai mari, altele mai mici, dar sunt...
nu e amp care sa nu le aiba..ca sunt ff mici asta e adevarat..dar sunt..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 3:58 pm 
Neconectat
User

:D :D :D
Inca nu am inceput sa produc amplificatoare cu lampi si deja au inceput sa fie discutate, criticate :oops: .
De ce nu deschideti un topic pentru a dezbate aceasta problema ?
O puteti face chiar aici in "Kit-uri de amplificatoare Elprod" .
Bafta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2005 5:13 pm 
Neconectat
User

Sunetul placut nu vine neaparat din distorsiuni adaugate in sunet, fie ele armonici pare/impare. Nu cred ca s-a inventat o formula matematica pt sunet placut.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 07, 2009 10:21 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 20, 2005 1:56 pm 
DiyAudio scrie:
nelucriste-zalau scrie:
respectele mele pentru efortul vostru de a va face cunoscuta munca , dar aici miroase a lauda si nu a reclama. Este ceva de genul- tot tiganu i-si lauda calul! Lasa-ti piata sa-si spuna cuvantul despre calitatea kit-urilor
Multumiri pentru respectul acordat. Nu cred ca este vorba de lauda, tiganul se poate lauda si cu o martzoaga, noi insa aratam ca aceste produse difera atat de mult de cele de pe piata, iar clienti chiar ne lauda, puteti urmari mai intens forumurile :) .
nelucriste-zalau scrie:
Eu abia astept sa vad ce marfa aveti sa pot face o diferentiere intre kit-urile aflate pe piata romaneasca in acest moment. Banuiesc ca este un kit bine realizat si eficient.Nu comentez pretul! oricum te costa destul sa finalizezi un amplificator care sa te satisfaca pe deplin, asa ca daca vrei sa faci ceva din placere nu mai conteaza pretul! :)
Mentionez ca ceea ce fac nu este in totalitate de placere, 80% o fac pentru bani, dar asta nu inseamna ca acei 20% constitue o valoare prea mica acordata placeri :) .
Scuze pentru remarca de mai sus cu tiganul si calul sau martoaga ce o fi , insa eu vorbeam de cei care cumpara aceste chit-uri si incearca sa-si faca cu forte proprii un produs finit . Acolo nu mai conteaza foarte mult pretul ci satisfactia lucrului bine facut. In legatura cu comparatia produselor trebuie sa mai astept si nu stiu de ce pentru ca comanda este facuta de o saptamana si nici un raspuns pana acuma ,poate ma informati de ce si pe cand o sa pot primi ce am comandat.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2