BLK scrie:
nu cumva piesele vin din dezmembrari de alte placi? nu de alta dar am mai avut o oferta de asa piese bune si cand le-am vazut m-am razgandit.
Nu voi incerca sa fiu rau, eu cred ca experienta ta cu "firma din Bucuresti" care face kit-uri cu componente din dezmembrari, te-a facut sa generalizezi foarte tare produsele cu componente de calitate de pe piata din RO.
Este cu adevarat imposibil sa crezi ca se poate si de calitate si foarte ieftin ?
Ma intreb ce vei zice la urmatoarele produse care vor avea in componenta foarte multe componente SMD, si care vor fi si mai ieftine decat cele deja existente pe piata, iar D.P.D.V al design-ului si al calitati componentelor vor fi mult mai ambitioase decat proiectele de pe site.
Politica noastra este "batuta in cuie", preturi mici si calitate mare, pentru asta ma cert de 10 ori pe luna cu partenerul meu care nu este de acord cu mine, va asigur ca nu voi ceda

.
Si nexus are perfecta dreptate, asa este Romanul, cum apare unul cu marfa ieftina si de calitate trebuie sa ganditi ca este tzeapa sau este prea dubios si trebuie sa ne luam de el, de ce naiba nu va luati si de cei care vand produse de KKT si foarte scumpe la pret ? ... pe alea preferati domnule BLK sa le cumparati si sa va bucurati de tzeapa luata

respectele mele pentru efortul vostru de a va face cunoscuta munca , dar aici miroase a lauda si nu a reclama. Este ceva de genul- tot tiganu i-si lauda calul! Lasa-ti piata sa-si spuna cuvantul despre calitatea kit-urilor . uEu abia astept sa vad ce marfa aveti sa pot face o diferentiere intre kit-urile aflate pe piata romaneasca in acest moment. Banuiesc ca este un kit bine realizat si eficient.Nu comentez pretul! oricum te costa destul sa finalizezi un amplificator care sa te satisfaca pe deplin, asa ca daca vrei sa faci ceva din placere nu mai conteaza pretul!