The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 11:02 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Schimb de experienta :-)
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 6:27 pm 
Neconectat
User

Salut...
Pasiunea pentru muzica si boxe ma cam duce la faliment :)
Am ajuns la concluzia ca m-am saturat sa tot testez difuzoare pe pielea mea. Mereu caut pe net si pe forumuri detalii, specificatii, pareri, ma hotarasc sa cumpar pana la urma difuzorul respectiv dar dupa o vreme mai citesc una alta si ajung la concluzia ca poate era mai bine daca cumparam difuzorul X ... in loc de Y... :roll:
Asa de multe ori am ajuns in situatia in care mi-am cumparat difuzoare, n-am fost prea multumit si imediat dupa am inceput sa le caut clienti, bineinteles cu un pret mai mic ca sa pot sa le vand nu?

Deci, daca este cineva din Suceava care este pasionat de muzica si crede ca are ceva de aratat sunt dispus sa ma intalnesc cu el. Chiar sunt foarte curios sa ascult live si alte difuzoare P.Audio si nu numai.

Momentan, ceea ce pot sa arat eu este perechea de fullrange cu E15 (mai multe detalii gasiti la rubrica DIY) de care pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit, insa nu se stie cand mi se pune pata si cine stie... Asa ca daca vrea cineva sa stie cum suna E15-350N, este invitatul meu :)

Personal mi se pare interesanta aceasta idee. Sa vedem daca nu sunt singur in judet :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 6:45 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

George , ceea ce faci tu e perfect normal

se numeste EVOLUTIE , si toti am trecut prin asta

cred ca am schimbat zeci de perechi de boxe de-a lungul timpului in incercarea de a ajunge la sunetul dorit 8)

e o pasiune extrem de costisitoare, si de multe ori te vei intreba daca merita bataia de cap.

nu stiu ce sa-ti raspund, dar parerea mea este ca DA

sentimentul cand faci pe altii sa se simta f bine (sonorizari/ sisteme de sunet pt cluburi/ concerte etc.) este extraordinar

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 11:20 pm 
deacord cu nexuse, mai ales la ultima parte cu sentimentul.

Eu am inceput prima oara ca majoritatea cu chinezariile. Tot observam eu ca suna urat in comparatie cu boxele ce le auzeam pe la diferite nunti. Tot incercam diferite chinezarii si eram pe principiul asta " De ce sa dau 1 mil pe o inalta cand pot sa dau 80 de mii pe un piezzo". M-am bagat intr-un cerc de prieteni ce aveau scule profesionale si asa am mai prins o miscare, doua despre domeniul pro. Cand credeam ca sunt buricul pamantului, am dat de forumuri si am vazut defapt cat de dezimformat si unele informatii pe care le stiam erau gresite.

Partea cu evolutia e cat se poate de serioasa. Eu sunt de 2 ani pe forumuri si am vazut useri ce treceau de la chinezarii la pro si in fiecare an schimbau difuzoarele in cica "atingerea perfectiunii" pe care niciodata nu cred ca o sa o ai... nu cred ca cineva va fii multmit cu ce are in domeniul asta, dar faptul ca tot incearca, studiaza, probeaza, isi mareste "averea" de scule etc. ii un lucru bun. Personal nici mie nu-mi place sa stau si sa nu-mi iau ceva nou la un interval de timp.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Schimb de experienta :-)
MesajScris: Mie Iun 13, 2007 11:23 pm 
Neconectat
Admin
Admin

george scrie:
Salut...

Deci, daca este cineva din Suceava care este pasionat de muzica si crede ca are ceva de aratat sunt dispus sa ma intalnesc cu el. Chiar sunt foarte curios sa ascult live si alte difuzoare P.Audio si nu numai.

Personal mi se pare interesanta aceasta idee. Sa vedem daca nu sunt singur in judet :lol:

In Suceava poti gasi la Marius ( Disco System ) orice difuzor Paudio doresti.
Este un tip foarte amabil si este un bun profesionist.
El lucreaza cu Paudio de mai multi ani, este distribuitorul Paudio din nordul Moldovei si are un stoc serios ( ultima oara a cumparat difuzoare Paudio in valoare de vreo 12.000 Euro, nu cred sa le fi vandut chiar pe toate ).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 14, 2007 10:08 am 
Neconectat
User

in Suceava, din cate stiu eu, singurul ce are pe stoc PAudio si stie ce inseamna PAudio e intradevar Marius (Disco System - Magazinul Muzica Suceava).
In rest sunt destul de putini cei care au pus mana pe difuzoare PAudio si pot spune ceva despre ele. Multi inca nu pot face diferenta dintre un difuzor de marca si unul no-name, in afara de faptul ca "suna mai tare". Utilizatori de PAudio in judet sunt destul de multi....pacat nu sunt destui pasionati si de tehnica in sine. Oamnei care chiar sa le placa si maruntisurile nu numai produsul final :( .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 14, 2007 11:00 am 
Neconectat
User

George as fi interesat sa ne intilnim, ma intereseaza cel mai tare cu ce aprinzi e15 si ce fel de incinta ai pt ele, caci si eu am 2 incinte tot cu e15 si tare as fi curios sa vad cum se comporta ale tale fata de ale mele care sunt puse in cutie de plastic :roll:
un mess ai ? poate facem ceva scandal vreo data prin suceava :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 14, 2007 2:05 pm 
Neconectat
User

Ai PM 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 15, 2007 7:42 am 
Neconectat
User