Salut...
Pasiunea pentru muzica si boxe ma cam duce la faliment
Am ajuns la concluzia ca m-am saturat sa tot testez difuzoare pe pielea mea. Mereu caut pe net si pe forumuri detalii, specificatii, pareri, ma hotarasc sa cumpar pana la urma difuzorul respectiv dar dupa o vreme mai citesc una alta si ajung la concluzia ca poate era mai bine daca cumparam difuzorul X ... in loc de Y...
Asa de multe ori am ajuns in situatia in care mi-am cumparat difuzoare, n-am fost prea multumit si imediat dupa am inceput sa le caut clienti, bineinteles cu un pret mai mic ca sa pot sa le vand nu?
Deci, daca este cineva din Suceava care este pasionat de muzica si crede ca are ceva de aratat sunt dispus sa ma intalnesc cu el. Chiar sunt foarte curios sa ascult live si alte difuzoare P.Audio si nu numai.
Momentan, ceea ce pot sa arat eu este perechea de fullrange cu E15 (mai multe detalii gasiti la rubrica DIY) de care pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit, insa nu se stie cand mi se pune pata si cine stie... Asa ca daca vrea cineva sa stie cum suna E15-350N, este invitatul meu
Personal mi se pare interesanta aceasta idee. Sa vedem daca nu sunt singur in judet