public scrie:
Am observat ca are 200W dar imi place ca are si protectie pe inalte, lucru foarte util si o banda de frecventa la -3dB destul de buna. In plus, are tweeter-ul de 1,5inch, cred eu mult mai bun decat cel din incinta voastra!!!!
Pretul in Romania la PEAVEY PV115 este cam 1100lei cu TVA.
Acum va intreb, deoarece am vazut ca mi-ati aratat incinta de mai sus, banuiesc realizata de voi: are protectie pe inalte sau tweeter ? Si la cati decibeli este masurat dom. ala de frecvente de acolo, pentru ca daca nu e specificat da cam multe de gandit. Incinta PEAVEY, din punctul de ved. a largimi dom. de frecventa reprodus sta foarte bine si mai ales in bani astia.

- m-am uitat inca o data si am vazut -3dB. Cum de ati ajuns la valoarea asta ?
Eu mă pregăteam să îţi spun că este un boxă slabuţă făcută prin China, cu un driver micuţ cu ieşire de 1" şi bobina de 1,5", mai prost decât boxele chinezeşti uzuale, cu un woofer din tablă care are o bobină de 2,35", mochetată, intrarea e pe două jackuri de 6,3mm, filtrul este cam prea sus tăiat, dar m-am răzgândit şi nu îţi mai spun asta.
Poţi să uiţi ce ţi-am spus mai sus.
Văd că deja ai tras concluziile şi dacă tu eşti atât de sigur că măsurătorile lor sunt adevărate iar datele noastre tehnice sunt scoase din burtă, de ce să te contrazic ?
Cred că te-ai gândit foarte bine.
Îţi recomand să cumpări boxa de care întrebi, pentru că este mult mai bună, decât una făcută de nişte fraieri de prin România, de care lăutarii nici nu au auzit, are şi protecţie pe driver ( cu puliswici dezvoltat la NASA) şi e de firmă, Peavey ce PLM, nu o făcătură de prin Romania , ansamblată de nişte români oarecare ( se ştie că românii sunt retardaţi, aşa că mai bine să nu te rişti cu ei ).
Îţi urez să te ţină până la adânci bătrâneţi şi să faci foarte mulţi bani cu ele.
A, să nu uit, boxa ce ţi-a fost recomandată, făcută de noi, ciumpalacii, tocmai s-a scumpit.
Ghinion.
Costă 1000 de Euro perechea.
Topic închis.